Lietuvos automobilių rinką pasiekė džiugi naujiena: pasiūlyta paslauga, kuri patiks tiems, kurie neturi savo transporto priemonės

Baltijos šalyse savo paslaugas plečianti ir rinkos lyderio poziciją stiprinanti tarptautinė mobilumo paslaugų teikėja, bendrovė „SIXT“ nuo šiol Lietuvoje siūlo naujieną – automobilių prenumeratą „SIXT+“. Fiziniai asmenys ir įmonės gali išsinuomoti patikusį automobilį už fiksuotą mėnesinį mokestį su galimybe bet kada nutraukti prenumeratą be jokių baudų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Lietuvos automobilių rinką pasiekė džiugi naujiena: pasiūlyta paslauga, kuri patiks tiems, kurie neturi savo transporto priemonės

„SIXT+“ yra nauja „SIXT“ paslauga, sujungianti geriausias automobilių nuomos ir veiklos nuomos sąlygas. Norint važiuoti nauju ar beveik nauju automobiliu, nereikia jokio pradinio įnašo ar užstato. Pakanka išsirinkti patinkantį modelį iš daugybės pasiūlymų, sudaryti prenumeratos sutartį, o tada – sėsti ir važiuoti. „SIXT+“ interneto svetainėje arba programėlėje „SIXT+ Baltics“ galima užsiprenumeruoti visiškai naują arba beveik naują automobilį be ilgalaikių įsipareigojimų ir už fiksuotą mėnesinį mokestį, į kurį „viskas įskaičiuota“ – įtrauktos visos su automobilio priežiūra susijusios išlaidos.

„Šiandien gyvename sudėtingu laikotarpiu, kai aplinkoje atsiranda netikėtų iššūkių, o ateities neįmanoma tiksliai prognozuoti. Todėl galimybė „čia ir dabar“ būti mobiliems be ilgalaikių įsipareigojimų ir laisvė bet kada grąžinti automobilį yra kaip niekada aktuali. Vadovaudamiesi tarptautine „SIXT“ patirtimi siūlome paslaugą, kuri užtikrina visus asmeninės transporto priemonės teikiamus patogumus ir už aiškią, fiksuotą sumą – klientams tai padeda valdyti asmeninį biudžetą“, – atkreipia dėmesį Algimantas Andrašiūnas, „SIXT“ vadovas Lietuvoje.

Sumokėjęs už prenumeratą kiekvienas klientas kartu su automobiliu gauna transporto priemonės draudimą, techninės priežiūros ir būtinas aptarnavimo paslaugas, vasarines ir žiemines padangas, padangų saugojimą ir keitimą, techninę apžiūrą, pagalbą kelyje, o prireikus – pakaitinę transporto priemonę. Vienintelis uždavinys – patiems pasirūpinti stiklo plovimo skysčiu, degalais ar elektros įkrovimu. Sudarant sutartį nustatomas atitinkamas ridos limitas ir automobilio naudojimo teritorija.

„SIXT+“ automobilių parkas vairuotojams atveria platų transporto priemonių asortimentą, įskaitant visiškai naujus arba mažai važinėtus automobilius iš gerai pažįstamų gamintojų: „BMW“, „Toyota“, „Volkswagen“, „Škoda“ ir kitų. „SIXT+“ transporto priemonių prenumeratos paslauga yra pagrįsta tarptautine „SIXT“ patirtimi. Naujoji platforma pirmiausia buvo išplėtota kaimyninėje Latvijoje, kur buvo sukurta moderni skaitmeninė transporto priemonių prenumeratos paslauga, pasižyminti aukščiausios kokybės klientų aptarnavimu ir puikiai subalansuotu kainos ir kokybės santykiu.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

9 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Roplys

Čia tas pats, kas butas nuomai, nuomoji nuomoji, bet butas vistiek ne tavo. Lieki ir be buto, ir be pinigų.

Nesvarbu

Ir kokia čia dar naujovė? Čia tas pats, kad perki lizingu, tik į kainą išskaičiuota viskas, ir faktas tas, kad betkas tokios paslaugos negaus, įskaitant ir mažas pajamas gaunantys asmenys. O finale, ir automobilis atsiperka įmonei, kuris ir lieka jos. Iš vienos pusės žmogui kaip ir naudinga "ale nereikia daug iškart investuoti", bet iš kitos, pinigai vistiek prarandami negrįžta.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas