Lietuvos policija išmušė internautus iš vėžių: įsigijo „Tesla“ elektromobilį?

Lietuvos policija išmušė internautus iš vėžių: įsigijo „Tesla“ elektromobilį?

„Tesla” figūruoja aukščiausiose vartotojų pasitenkinimo automobiliais reitingų vietose, o kompanijos gerbėjų gretos plečiasi tiesiog neįtikėtinu greičiu. Visgi bendrovei to negana ir ji nuolat dairosi naujų nišų. „Tesla” jau sukūrė specialią „Model 3” modifikaciją, kuri bus testuojama Jungtinės Karalystės policijos automobilių parke.

Šiandien su „Tesla“ elektromobiliu pasirodė trumpas vaizdo įrašas ir oficialiame Lietuvos policijos „Facebook“ puslapyje, kur galima matyti raudonos spalvos „Model 3“ transporto priemonę. Vos 15 sekundžių vaizdo įraše nepateikiama jokios informacijos kokiu tikslu demonstruojamas šis elektromobilis. Įrašą peržiūrėti galite paspaudę čia.

Vos per valandą laiko, Lietuvos policijos paskelbtas, įrašas sulaukė daugiau nei 300 komentarų, kur žmonės bando atspėti kokiu tikslu buvo įsigytas šis automobilis. Kai kurie komentatoriai piktinosi kodėl policija perka tokias brangias transporto priemones, tačiau paskyrą administruojantys asmenys patikino, jog tai nėra naujausias Lietuvos policijos pirkinys. Analogiškas atsakymas buvo pateikiamas ir tiems, kurie bandė spėti, kad transporto priemonė yra išsinuomota.

Bent jau kol kas, paslaptingas Lietuvos policijos įrašas daugeliui palieka daugybę klausimų, o policijos atstovai daugiau informacijos paskelbti ketina rytoj. Ir nors teigiama, kad ši transporto priemonė nebuvo pirkta, o taip pat ir niekas neketina jos nuomotis, tačiau tai nebūtų naujiena, žvelgiant į pasaulinę praktiką.

Nemažai JAV policijos departamentų jau atliko skaičiavimus ir padarė išvadą, jog eksploatuoti šį automobilį yra kur kas ekonomiškai naudingiau, nei bet kokį kitą. Štai Bargersvilio policijos departamentas Indianos valstijoje paskaičiavo, jog įsigijęs „Tesla Model 3” jis sutaupo maždaug 6000 dolerių per metus. Panašios nuomonės yra ir Fremonto miesto (jame įsikūrusi „Tesla” gamykla) policija, patruliavimui naudojanti „Model Y”.

5 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Xxx

Kiek zinoma JAV po pirmo pabegimo nuo policijos Teslos del issikrovusios baterijos, policija atsisake Teslu tai musiskaii kaiptik pirks Lietuvos policija ginti saugoti padeti, Lietuvos gaisrininkai gelbeti gelbeti gelbeti bet teslu neperka jiems isvis niekas neleidzia nieko pirkt

Arvydas

Tikriausiai automobilis yra aprūpintas galinga šildymo technika, galingi akumuliatoriai, padorus variklis. Tik įdomu kaip toks automobilis veiks -40 temperatūroj

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas