Motociklininkai įveikė šeštąjį Dakaro greičio ruožą: užtikrintą pergalę iškovojo amerikietis

Arnas Balčiūnas

2023-01-06, 12:17

0 komentarų

Naujieji metai automobilių sporto gerbėjams, kaip ir įprasta, prasidėjo Dakaro ralio startu. Saudo Arabijoje vykstančios sunkiausios pasaulio varžybos sukaustė šio sporto gerbėjų dėmesį, o prie starto linijos stojo ir ekipažai iš Lietuvos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Motociklininkai įveikė šeštąjį Dakaro greičio ruožą: užtikrintą pergalę iškovojo amerikietis

Šeštąją lenktynių dieną pirmieji įveikė motociklų įskaitoje besivaržantys lenktynininkai. Pergalę šiandien iškovojo „Husqvarna“ gamyklinei komandai atstovaujantis Skyleris Howesas, kuris pirmavo viso greičio ruožo metu ir šiandien užfiksavo geriausią rezultatą. Amerikietis šeštąjį greičio ruožą įveikė per 3 val. 13 min. 15 sek. ir iškovojo pirmąją vietą.

Skyleris Howesas / A.S.O./J.Delfosse/DPPI nuotr.

Antroje vietoje preliminariai finišavo Luciano Benavidesas. Argentinietis lyderiui pralaimėjo 1 min. 23 sek. Trečias šiandien dar vienas argentinietis. Tik greičio pabaigoje varžovą aplenkęs Kevinas Benavidesas finišavo nuo lyderio atsilikęs 4 min. 10 sek., o ketvirtas liko Stefanas Svitko.

Priminsime, kad šiandien dalyvių laukė trasa per kopas, o taip pat ir smėlynus. Tiesa, dėl sutrumpinto maršruto lenktynininkams pavyko išvengti gausybės akmenų. Dalyvių laukė trasa, kurios ilgis siekė 357 kilometrus, vietoje planuotų 466, o pervažiavimas – 562 kilometrai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas