Nepaisant pasaulinių problemų ir pandemijos: „Tesla“ su E.Musku tikisi pasiekti rekordinius pardavimus

Nepaisant pasaulinių problemų ir pandemijos: „Tesla“ su E.Musku tikisi pasiekti rekordinius pardavimus

Kaip įprasta, „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas skatina darbuotojus stengtis kuo labiau, kad jo vadovaujama kompanija kaip įmanoma produktyviau ir pelningiau užbaigtų trečiąjį 2021 metų ketvirtį.

„Tesla“ vadovas pažymėjo ir tai, kad šis ketvirtis gali būti pats beprotiškiausias „Tesla“ pardavimų postūmio atžvilgiu. Kaip bebūtų, E.Muskas niekada nesidžiaugė įspūdingais pardavimais, o dažniau komentuodavo tai, jog jo valdoma bendrovė nuolat susiduria su įvairiais iššūkiais, kurie susiję su pandemija, pasauliniu mikroschemų trūkumu ir daugybe kitų dalykų.

Nepaisant E.Musko optimistiškų teiginių, ir optimistiškai, ir pesimistiškai kompanijos atžvilgiu nusiteikę analitikai prognozuoja, kad „Tesla“ pasieks dar vieną ketvirčio pardavimų rekordą. Jei analitiniai tyrimai ir spekuliacijos bus teisingi, „Tesla“ trečiąjį metų ketvirtį galimai klientams pristatys daugiau automobilių, nei kada nors iki šiol per bet kurį kompanijos gyvavimo ketvirtį.

„Wall Street“ analitikų apklausa rodo, kad vakar pasibaigusio ketvirčio metu, visame pasaulyje buvo pristatyta maždaug 222 700 „Tesla“ kompanijos transporto priemonių. Dabartinis „Tesla“ rekordas yra 201 250 vienetų, kuris buvo užfiksuotas praėjusio ketvirčio metu. „Piper Sandler“ ir „RBC“ mano, kad automobilių gamintoja parduos daugiau 233 000 automobilius, o „Credit Suisse“ manymu, „Tesla“ pajėgi klientams parduoti ir pristatyti nuo 225 000 iki 230 000 transporto priemonių.

Neabejotinai įdomią informaciją šia tema radome iš neseniai „Teslarati“ paskelbto straipsnio. Svetainėje nurodoma, kad vienas didžiausių pesimistų „Tesla“ atžvilgiu, Gordonas Johnsonas iš „GLJ Research“, 2021 metų trečiojo ketvirčio „Tesla“ pristatymo prognozę nustatė ties 223 000 parduotų automobilių riba. G.Johnsonas paprastai nustato labai žemą kartelę „Tesla“ atžvilgiu ir nuolat teisinasi internete, kai jo prognozės būna klaidingos.

Nesame tikri, ar didelis G.Johnsono prognozuojamas pardavimų skaičius yra geras ar blogas ženklas. Taip yra todėl, kad per savo karjerą jis turėjo reputaciją dėl to, kad klysta beveik dėl visko, kas susiję su „Tesla“. Jei jo „pasiekimai“ tęsis ir jis klysta kaip paprastai, „Tesla“ padėtis iš tikro nėra labai gera. Žinoma, nebent „Tesla“ gerokai įveiktų G.Johnsono nustatytą prognozę.

Šiuo metu visos naujienos ir skaičiai apie garsiosios automobilių gamintojos iš JAV trečiojo ketvirčio rezultatus yra tik gandų ir spėlionių mišinys. Visi žinome, vienų žmonių spėjimai yra geresni ir labiau patikrinti, pagrįsti nei kitų. O ką apie šią situaciją manote ir kokių „Tesla“ trečiojo 2021 metų ketvirčio rezultatų tikitės Jūs? Palikite savo nuomonę komentaruose!

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas