„Peugeot“ naujus metus pradės su staigmenomis: kitų metų pradžioje ruošiamas paslaptingas ir sunkiai paaiškinamas pristatymas

Arnas Balčiūnas

2022-11-26, 13:20

1 komentaras

Elektriniai automobiliai tampa vis populiaresni, o gamintojai vis daugiau dėmesio skiria būtent šių transporto priemonių gamybai. Daugelis gamintojų vis dažniau pasitelkia įvairiausius būdus anonsuoti savo kuriamus modelius, o prie šio žaidimo prisijungė ir „Peugeot“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Peugeot“ naujus metus pradės su staigmenomis: kitų metų pradžioje ruošiamas paslaptingas ir sunkiai paaiškinamas pristatymas

Prancūzijos korporacijos „Stellantis“ valdoma bendrovė išplatino pranešimą, kuriame pateikė šiek tiek informacijos apie savo ateities planus. Skelbiama, jog „Peugeot“ jau sausio 5 dieną ketina pristatyti koncepciją „Inception“. Tai turėtų būti pirmoji „BEV by design“ naujos kartos elektrinė platforma, kuri yra sukurta pačios bendrovės. Tačiau tai ne pirmas pranešimas, susijęs su „Inception“ – pirmasis pristatymas apie būsimą koncepciją įvyko dar spalį Paryžiaus automobilių parodoje.

Ir štai čia prasideda visos įdomybės. „Peugeot Inception EV“ koncepcija bus pademonstruota Las Vegase įvyksiančioje CES technologijų parodoje, kuri yra didžiausia tokio tipo paroda pasaulyje. Tačiau problema ta, jog „Peugeot“ neparduoda savo automobilių šios šalies rinkoje. Ir nepanašu, kad turėtų tokių planų. Kai tik pagalvojame, kad jau pamatėme visas įmanomas keistenybes, „Peugeot“ nusprendžia žengti žingsnį pirmyn. Chapeau, kaip sakoma Prancūzijoje.

„Peugeot“ įsitikinę, kad „Inception“ gali apversti visą automobilių rinką aukštyn kojomis, tačiau ką jie tuo nori pasakyti – nėra tiksliai žinoma. Bendrovė taip pat žada pasiūlyti visiškai naujus dizaino sprendimus bei „naujų skaitmeninių ir fizinių potyrių kūrimą“.

Tikėtina, kad Las Vegase pademonstruotos prancūzų naujienos atspindės pagrindines „Peugeot“ vertybes – tai žavesį, emocijas ir tobulumą. Žinoma, visa informacija apie šios bendrovės naujienas iš sausio 5 dienos renginio rasite mūsų portale.

1 komentarų

jonas

prancŭzų geriausi auto eiliniam žmogui ir patikimiausi po japonų ir metų automobiliais renka dažnai europoje ir lietuvoje, ieškantiems prabangaus tai teks rinktis kitus gamintojus .

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas