Pristatytas naujasis „Garmin Varia eRTL615“ – pirmasis galinio vaizdo radaras jūsų e. dviračiui

Garmin šiandien pristato Varia™ eRTL615 – pirmąjį galinio vaizdo radarą ir galinį žibintą, sukurtą specialiai e. dviračių naudotojams.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Pristatytas naujasis „Garmin Varia eRTL615“ – pirmasis galinio vaizdo radaras jūsų e. dviračiui

Varia eRTL615 be akumuliatoriaus veikianti konstrukcija prijungiama prie suderinamo e. dviračio ir gali padėti aptikti artėjančias transporto priemones, pateikdama ir vaizdinius, ir garsinius įspėjimus, kai ji susiejama su atskirais Garmin įrenginiais arba Varia programėle suderinamame išmaniajame telefone.

„Kadangi e. dviračių naudojimas tampa vis populiaresnis, džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo patikimą radaro technologiją šiai augančiai dviratininkų grupei. Kad ir kur jus nuvestų kitas nuotykis, keliaukite lengvai, žinodami, kad Varia eRTL615 jus saugos, kol važiuosite toliau“, – sakė Denas Bartelas, Garmin viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius plataus vartojimo produktų pardavimus.

Vairuokite ramiau

Didžiausias informuotumas: susiejus su atskirais Garmin išmaniaisiais laikrodžiais, Edge® dviračių kompiuteriais arba išmaniuoju telefonu su Varia programėle, vaizdiniai ir garsiniai pranešimai gali įspėti apie iš paskos artėjančias transporto priemones iki 137 metrų atstumu.

Puikus matomumas: įspėkite vairuotojus apie savo buvimą kelyje greitai, naudodami galinį žibintą, kuris dienos šviesoje matomas už daugiau kaip pusantro kilometro, ir mirksintį modelį, kuris keičiasi, kai aptinkama artėjanti transporto priemonė.

Reguliuojami apšvietimo režimai: keturi galinio apšvietimo režimai – nepertraukiamas, pelotono, naktinio blyksnio ir dieninio blyksnio – užtikrina, kad vairuotojai jus geriau matytų bet kokiomis sąlygomis.

Elegantiško ir kompaktiško dizaino Varia eRTL615 turi keletą montavimo galimybių – universalų tvirtinimą prie sėdynės bėgio arba trikojo tvirtinimą. Jį galite įsigyti jau dabar, o rekomenduojama mažmeninė kaina – 299,99 EUR.

Garmin gaminiai, specialiai sukurti naudoti lauke, pakeitė visų lygių bei gebėjimų bėgikų, dviratininkų, plaukikų ir kitų sportininkų gyvenimu. Įsipareigodama kurti technologijas, padedančias žmonėms gyventi aktyviai ir įgyvendinti visas savo galimybes, Garmin tiki, kad kiekviena diena yra nauja galimybė pranokti vakarykštę. Jau daugiau nei 30 metų Garmin pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. Garmin daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas