„Renault“ turi kuo didžiuotis: naujasis „Megane“ automobilio variantas sulaukė pripažinimo dėl saugumo

Pranešimas spaudai

2022-03-05, 11:25

0 komentarų
„Renault“ turi kuo didžiuotis: naujasis „Megane“ automobilio variantas sulaukė pripažinimo dėl saugumo

Naujasis „Renault Megane E-Tech Electric“ dėl itin saugios konstrukcijos, kurioje įrengtos 7 oro pagalvės, gavo 85 proc. taškų už suaugusiųjų keleivių saugumą ir 88 proc. įvertinimą už vaikų saugumą. Pažeidžiamų eismo dalyvių balas siekia 65 proc., o automobilio pagalbinės saugos sistemos įvertintos 79 proc.

Be „Euro NCAP“ vertinamų kriterijų, siekiant užtikrinti bekompromisį saugumą, naujajame „Mégane E-TECH Electric“ taip pat įdiegta naujovė „Fireman Access“, kuri sukurta dėl ilgalaikės, daugiau nei 10 metų trunkančios „Renault“ grupės ir Prancūzijos ugniagesių partnerystės.

Ant naujojo „Mégane E-TECH Electric“ priekinio stiklo pritvirtintas QR kodas. Jis skirtas gelbėtojų komandoms, kurios reaguodamos į nelaimingą atsitikimą kodą nuskenuoja ir identifikuoja, kad tai yra elektrinė transporto priemonė. Be to, QR kodas suteikia prieigą prie automobilio konstrukcinės informacijos (pvz., kur yra baterija ir oro pagalvės, vietos, kuriose galima greitai ir nerizikingai atlikti pjūvius), o tai savaime paspartina avarijoje nukentėjusiųjų ištraukimo laiką iki 15 minučių.

„Fireman Access“ ir QR kodas yra tik dalis priemonių, užtikrinančių „Renault“ automobilių naudotojų saugumą. Apskritai, klientų saugumo užtikrinimas keliuose, o darbuotojų – darbo vietoje, yra vienas iš trijų pagrindinių „Renault“ grupės darnaus vystymosi politikos, įgyvendinamos pagal „Renaulution“ strateginį planą, ramsčių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas