„Samsung” pritrenkta žmonių pykčio: tūkstančiai reikalauja vėl pradėti vieno modelio gamybą

Ignas Petrikonis

2021-08-01, 16:05

2 komentarai (-ų)
„Samsung” pritrenkta žmonių pykčio: tūkstančiai reikalauja vėl pradėti vieno modelio gamybą

Prieš keletą dienų „Samsung” oficialiai paskelbė, jog naujų „Galaxy” produktų pristatymas įvyks rugpjūčio 11 dieną. Kompanija pažadėjo pristatyti „naują įspūdingų gaminių kartą”. Beveik neabejojama, kad svarbiausi šių įrenginių yra „Galaxy Z Fold3” ir „Galaxy Z Flip3”, turintys sulenkiamus ekranus. Vis dėlto dauguma ištikimiausių gerbėjų nuliūdo sulaukę žinių, jog šiemet pirmąkart per 10 metų neišvysime naujo „Galaxy Note” serijos atstovo.

Šias žinias taip pat papildė naujiena, kad gamintojas šiemet „Note” linijoje ne spaudžia „Stop” mygtuką, bet netgi žadą šią seriją visai numarinti. Na, nebent planai pasikeistų, tačiau tokiu atveju naujo Nouto tektų laukti mažiausiai iki 2022 metų.

Kokia to priežastis? „Samsung” tradiciškai išleisdavo „Galaxy S” flagmanų seriją metų pradžioje, o rugpjūčio mėnesį dienos šviesą išvysdavo šiek tiek patobulinta jų versija su „S-Pen” rašikliu, pažymėta „Note” pavadinimu. Deja, pastaraisiais metais Pietų Korėjos milžinė pradėjo leisti itin prabangų „Galaxy S Ultra” variantą, kurio galimybės ir dydis praktiškai prilygsta „Note” modeliui. Tai greičiausiai ir paskatino bendrovę atsisakyti „Galaxy Note” serijos, o jos, kaip prabangiausių savo gaminamų telefonų, vietą užleisti sulenkiamą ekraną turintiems „Galaxy Z” linijos modeliams.

Tačiau kadangi „Galaxy Note” gerbėjai yra vieni ištikimiausių išmaniųjų telefonų rinkoje, jie su tokia situacija taikstytis tikrai nenori. Net 20 000 pasipiktinusių vartotojų pasirašė peticiją, kuria reikalaujama grąžinti „Galaxy Note” seriją pirmoje 2022 metų pusėje. Klausimas, ar šios peticijos užteks įtikinti „Samsung” pakeisti savo nuomonę ir vėl rinkai pateikti didelį ekraną turintį flagmaną su pagaliuku, bet tai neabejotinai yra signalas gamintojui, kad nemaža dalis vartotojų vis dar nepalankiai žiūri į sulenkiamą ekraną turinčius įrenginius.

Primename, kad pirmasis „Samsung Galaxy Note” telefonas pasirodė dar 2011 metais ir dėl savo siūlomų galimybių tiesiog pavergė verslo vartotojus. Tiesą sakant, būtent jam galime būti dėkingi už tai, jog dabartinių telefonų ekranai jau beveik pasiekė planšečių teritoriją, o pastarojoje įsitvirtino įvairūs išmanūs rašikliai. Taigi, išties liūdna, kad ši dešimtmečio legenda gulbės giesmę sugiedojo pernai.

2 komentarų

Applas Samsungavičius

Kviečiu visus pasirašyti peticiją už naują Galaxy Note serijos įrenginį kitais 2022 metais!

Peticija rasite čia: https://www.change.org/p/samsung-a-new-samsung-galaxy-note-smartphone-in-h1-2022

„SamMobile“ straipsnis: https://www.sammobile.com/news/sign-petition-new-galaxy-note-flagship-in-2022/

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas