Tikras kolekcionierių rojus: įspūdingas „Hot Wheels“ rinkinys su legendiniu „Mercedes“ už žadą atimančią kainą

Tikras kolekcionierių rojus: įspūdingas „Hot Wheels“ rinkinys su legendiniu „Mercedes“ už žadą atimančią kainą

Regis, kad „Hot Wheels“ nori pereiti į aukštesnę rinką, nes tuoj po 120 dolerių kainuojančio „Cadillac Seville“ žaislinio automobilio modelio, paženklinto „Gucci“ prekiniu ženklu, išleidimo, žaislų gamintojas dabar bendradarbiauja su laikrodžių prekės ženklu „IWC Schaffhausen“. „IWC x Hot Wheels Racing Works“ - naujas bendras šių kompanijų projektas.

Bendrasis produktas - kolekcionierių rinkinys, parduodamas už akį traukiančią 10 000 dolerių kainą. Pranešama, kad tokių rinkinių bus pagaminta vos 50 vienetų, kas kuo puikiausiai paaiškina ir įspūdingą įrankių dėžės kainą. Į komplektą įtrauktas automobilio modeliukas yra 1955 metų „Mercedes-Benz 300 SL Gullwing“, priklausantis austrų lenktynininkei Laurai Kraihamer. Jos IWC kompanijos remiamas automobilis yra dviejų spalvų - juodos ir sidabrinės - mišinys.

Žaislinės automobilio versijos durelėms atsivėrus matomas atkurtas realaus automobilio salonas – originalų modelį primenančios sėdynės, raudonas modelio slenkstis, ištaigingas „Mercedes“ interjeras. Mašiną, kaip kolekcinį modelį, galima pastatyti ant originalaus, jai skirto stovo su serijiniu numeriu. Siekiant pirkėjui padaryti didesnį įspūdį ir klasiškai užbaigti vienetinio modeliuko pateikimą, naujasis „Hot Wheels“ modelis pateikiamas originalioje metalinėje įrankių dėžėje.

Laikrodis, esantis rinkinyje yra „ IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition“. Mechaninis chronometras veikia 28 800 vibracijų per valandą ir turi 46 valandų veikimo rezervą. Jis turi integruotas chronografo funkcijas valandoms, minutėms bei sekundėms, funkcija tokiu būdu padeda naudotojui užfiksuoti norimus momentus ilgame laiko tarpe. Taip pat laikrodyje yra savaitės dienos ir datos funkcijos.

Pereinant prie laikrodžio dizaino, jis, savo ruožtu pasižymi 5 klasės titaniniu korpuso, o papildomo išskirtinumo, suderinamumo su likusiu rinkiniu jam suteikia panašus spalvinis derinys bei ties 9 valandos pakraščiu išgraviruotas „Hot Wheels“ logotipas. Laikrodžio ciferblatas pasižymi languotu, plokščiu dizainu. Skaičiai ciferblate - balti, o rodyklės - baltos su juodais kraštais. Laikrodžio plotis - 43 milimetrai, ilgis - 14,9 milimetro. Dirželis pagamintas iš tekstilės medžiagos su dviem - juodos ir sidabrinės spalvos - raštais.

Pirmąjį kolekcinį „IWC x Hot Wheels Racing Works“ rinkinį aukcione parduoda „Bonhams“. Aukciono laimėtojas taip pat gauna virtualią ekskursiją po IWC laikrodžių gamybos centrą ir pirštines su parašu iš lenktynininkės L.Kraihamer.

Visos aukciono pajamos atiteks fondui „Two Bit Circus“. Ne pelno siekianti organizacija siekia įkvėpti vaikų verslumą, paskatinti jaunus išradėjus ir skleisti žinią apie aplinkos apsaugą bei ją propaguoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas