Tobulas miesto visureigis: pasigrožėkite penktos kartos „Sportoge“ modeliu

Tobulas miesto visureigis: pasigrožėkite penktos kartos „Sportoge“ modeliu

Bendrovė „Kia“ oficialiai išplatino dar nematytas pasaulinėms rinkoms skirto naujojo „Sportage“ nuotraukas. Penktosios kartos „Kia Sportage“ nuo pradžios buvo kruopščiai kuriamas kaip tobulai miesto sąlygoms skirtas SUV. Šiame modelyje įdiegtos naujovės turėtų pakylėti įmonės įvaizdį į aukštesnį lygį.

Naujasis „Sportage“ modelis simbolizuoja „Kia“ prekių ženklo tapatybėje užkoduotą poreikį nuolatos judėti į priekį ir sugalvoti kažką nauja. Būtent ambicijos tobulėti ir nusiteikimas atrasti kitų neišbandytas galimybes didžiąja dalimi lėmė „Sportage“ sėkmę. Tai yra jau penktosios kartos „Sportage“.

Rugsėjo mėnesį „Kia Europe“ pristatys specialiai Europai skirtą „Sportage“ versiją. Tai bus pirmoji tokia specializuota modifikacija per visą 28 metų „Sportage“ modelio istoriją.

Interjero erdvė ir pažangiausios sistemos

Ant naujos platformos gaminamo „Sportage“ interjero dizainas pirmiausia pritaikytas vairuotojo patogumui. Salonas išsiskiria pažangiausiais technologiniais sprendimais ir aukščiausios kokybės medžiagomis, o svarbiausia detalė viduje – didelis gaubtas ekranas, per kurį valdomos visos šiuolaikines jungiamumo galimybes turinčios pažangiausios sistemos.

Dizaineriai pasistengė sukurti erdvę, kurioje keleiviams būtų malonu leisti laiką. Dėl sumanaus įrangos išdėstymo „Sportage“ viduje kiekvienas galės mėgautis didžiausia klasėje erdve galvai ir kojoms. Naujasis SUV taip pat nustatys naujus bagažinės talpos standartus. Tai itin praktiškas ir universalus, šeimoms tobulai tinkantis modelis.

Naujasis „Sportage“ taip pat bus vienas pažangiausių modelių pasyviojo ir aktyviojo saugumo sistemų atžvilgiu. Modelyje bus įdiegtas ekspertų puikiai vertinamas išsamus pagalbinių vairavimo sistemų komplektas (ADAS).

Siekiant sukurti dinamiško, įtraukiančio ir tuo pat metu saugaus vairavimo patirtį, naujajame „Sportage“ pirmą kartą bus pritaikytos įvairios pažangios technologijos, įskaitant sportišką automobilio trauką, valdymo tikslumą ir stabilumą pagerinančią „E-Handling“ sistemą. Naujos kartos elektronikos „Electric Control Suspension“ (ESC) sistema, realiuoju laiku valdanti amortizatorių darbą, bet kokiomis sąlygomis užtikrins optimalų komfortą ir aukščiausio lygio saugumą.

Sportiškas charakteris ir pravažumo galimybės

„Terrain Mode“ režimas naujajam „Sportage“ suteiks solidžias pravažumo galimybes sudėtingesnėmis sąlygomis, pavyzdžiui, pasnigus ar važiuojant per purvą. Su tokia įranga laisvalaikiu leistis į naujus nuotykius – vienas malonumas.

„Sportage“ montuojamos pažangios jėgainės išsiskiria nedidelėmis degalų sąnaudomis ir maža CO₂ emisija eksploatuojant automobilį realiomis sąlygomis. Pasiektas ekonomiškumas dera su tolygiai išvystoma galia, todėl trauka visuomet susidaro, vos paspaudus akceleratorių, o SUV yra energingas ir sportiškas. Tai bus automobilis, leidžiantis patirti vairavimo malonumą.

Naujasis „Sportage“ bus pirmasis „Kia“ modelis, siūlomas su trumpos ar ilgos bazių kėbulais. Taip siekiama, kad penktosios kartos miesto visureigis patenkintų skirtingus klientų poreikius visose rinkose.

„Naujasis „Sportage“ taps tikru įkvėpimu visam SUV segmentui, – kalbėjo vyresnysis „Kia“ koncerno viceprezidentas, Pasaulinio prekės ženklo ir klientų patirties padalinio vadovas Arturas Martinsas. – Nesvarbu, ar tai yra į ateitį orientuotas dizainas, nepriekaištingas interjeras, naujos kartos technologijos, efektyvios ir dinamiškos jėgainės, aukščiausio lygio saugumo įranga, ar optimalų valdymą ir greitą reakciją užtikrinantys inžineriniai sprendimai, naujasis „Sportage“ yra geriausiai bet kokiai situacijai pritaikytas miesto visureigis.“

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas