„Toyota“ sukurtas elektromobilis kausto japonų dėmesį: jau dabar galima įsigyti neįtikėtinai pigų ir kompaktišką produktą

„Toyota“ sukurtas elektromobilis kausto japonų dėmesį: jau dabar galima įsigyti neįtikėtinai pigų ir kompaktišką produktą

Japonijos automobilių gamintojas „Toyota“ dar praėjusių metų pabaigoje pademonstravo ganėtinai keistą elektromobilį „C+Pod”. Nors šios bendrovės vadovas Akio Toyoda ir nėra didžiulis elektrinių automobilių gerbėjas, tačiau tokio tipo produktų galime rasti ir „Toyota“ kataloge.

Praėjusių metų pabaigoje pristatytas miesto automobilis, kuris nustebins savo dydžiu jau pasirodė ir prekyboje. 9 kWh talpos baterija aprūpintas ir 150 km galintis įveikti „Toyota“ elektromobilis jau dabar yra prieinamas Japonijoje. Naujojo „C+Pod“ kaina siekia maždaug 13 tūkst. eurų.

Itin kompaktiškas miesto elektromobilis yra aprūpintas 9 kW varikliu, o tai leis pasiekti maždaug 60 km/val. greitį. Akivaizdu, kad šis „Toyota“ produktas skirtas tiems, kurie didžiąją dienos dalį praleidžia mieste. Japonų sukurto automobilio savininkai neturės sukti galvos ir dėl šios transporto priemonės parkavimosi – jo ilgis siekia 2,5, plotis – 1,3, o aukštis – 1,55 metro.

„Toyota C+Pod” turėtų būti puikus sprendimas kasdienėms kelionėms į darbą. Kaip galite suprasti iš aukščiau pateiktų elektromobilio matmenų – tai yra vienas mažiausių miesto automobilių. Jame gali sėdėti iki dviejų asmenų, įskaitant vairuotoją, o bagažinėje – pakankamai vietos pirkiniams. Į akis krinta ir ganėtinai paprastas šio „Toyota“ automobilio dizainas – priekinėje panelėje rasime tik pačius svarbiausius mygtukus, informacinį skydelį ir itin paprastą apipavidalinimą.

Skelbiama, jog pilnas „Toyota C+Pod” baterijos įkrovimas truks maždaug 5 valandas. Kaip jau minėjome, su šiuo elektromobiliu bus galima įveikti iki 150 km. Japonai šį „Toyota“ produktą gali užsisakyti jau dabar, o ar jis pasirodys ir Europoje – kol kas informacijos nėra pateikiama. Priminsime, kad šio kompaktiško miesto automobilio kaina siekia maždaug 13 tūkst. eurų.

8 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Labas

Tai pas mane paspirtukas tiek nuvaziuoja...tokiu greiciu.. Kam ta skarbonke uz pasakiskus pinigus...

Labadiena

Kad ant galvos nelytų

Labas

matai paspirtuka as vezioju masinos bagazinej....; apskaiciuoji kiek nuvaziuosi...., ir atgal i bagazine...; o sita skarbonke ka darysi..., kur temsi krauti....; jei ta skarbonke reikes dazniau krauti..., nei i tuoleta pats eini...; tai istisus metus ir galvosi kur cia pakrauti skarbonke?

qwerty

o tai kam tau paspirtukas, masinos bagazineje jei su masina vazineji ?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas