„Toyota“ užsibrėžė itin ambicingą tikslą: sausio mėnesį ketiname pagaminti rekordinį kiekį automobilių

Arnas Balčiūnas

2021-12-21, 11:45

0 komentarų
„Toyota“ užsibrėžė itin ambicingą tikslą: sausio mėnesį ketiname pagaminti rekordinį kiekį automobilių

„Toyota“ pranešė, kad sausio mėnesį planuoja pagaminti 800 000 automobilių visame pasaulyje, tai - rekordiškai didelis kiekis. Japonijos automobilių gamintoja nusprendė padidinti gamybą, kad kompensuotų dėl dalių trūkumo trikdžių prarastą produkciją.

„Mes ir toliau išlaikysime 9 mln. transporto priemonių vienetų gamybos prognozę iki numatyto metinio laikotarpio, pasibaigiančio kovo 31 d., pabaigos“ – teigiama bendrovės pranešime spaudai.

Ambicingas sausio mėnesio gamybos planas reiškia tai, kad kompanija sieks pagaminti 60 000 transporto priemonių daugiau nei praėjusiais metais.

„Toyota“ smarkiai nukentėjo dėl mikroschemų, tiekiamų iš nuo COVID-19 nukentėjusių gamyklų Malaizijoje ir Vietname, trūkumo. Šią savaitę bendrovė teigė, kad dėl tokio trūkumo ji gruodį priverstinai stabdė dalį gamybos Japonijoje, todėl per mėnesį buvo prarasta 14 000 nepagamintų automobilių. Nepaisant to, organizacija išlieka konkurencinga ir sėkminga automobilių rinkoje bei tvirtina naujus strateginius planus, glaudžiai susijusius su savo gaminamų automobilių elektrifikacija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas