„Volkswagen“ bando patenkinti rinkos poreikius: į prekybą grąžinamas pigiausias bendrovės elektromobilis

„Volkswagen“ bando patenkinti rinkos poreikius: į prekybą grąžinamas pigiausias bendrovės elektromobilis

Vokietijos milžinė „Volkswagen“ ieško būdų patenkinti rinkos poreikį, kuris susijęs su elektriniais automobiliais. Vis didėjantis tokių transporto priemonių populiarumas ir nuolat augantys jų pardavimai – nemenkas iššūkis daugeliui gamintojų, tačiau, panašu, kad VW rado tam sprendimą.

Remiantis naujausia informacija, „Volkswagen“ ketina į prekybą grąžinti elektrinius „Up“ modelius, kurių pardavimai buvo nutraukti dar 2020 metais. Tuomet šis sprendimas buvo priimtas dėl itin išaugusios elektromobilių paklausos, o mažasis VW automobilis nebuvo sukurtas tokių apimčių prekybai, todėl buvo nuostolingas.

Panašu, kad vokiečių milžinės vadovai mato „Renault Zoe“ ir „Dacia Spring“ modelių sėkmę, kurie yra itin populiarūs tarp pigių elektrinių automobilių.

„2020 metais mes buvome priversti laikinai sustabdyti „e-Up“ modelių prekybą, nes jų pristatymo laikas dėl išaugusios paklausos išaugo drastiškai“, - teigiama VW pranešime, kurį gavo vokiečių portalas „Golem“. Jame taip pat pridedama ir tai, jog buvo priimtas sprendimas atnaujinti jų prekybą.

Teigiama, jog toks žingsnis gali padėti „Volkswagen“ padėti užkamšyti spragą pigių elektromobilių rinkoje. Vokietijos milžinė naują modelį, kuris pasižymės žema kaina, planuoja pristatyti tik 2025 metais. Dar anksčiau buvo skelbiama, kad po keletos metų pasirodantis modelis gali kainuoti nuo 20 tūkst. eurų. Palyginimui, Vokietijoje, pritaikant valstybės taikomas subsidijas, „e-Up“ modelis pirkėjams kainuoja nuo 17 tūkst. eurų.

5 komentarų

Psichiatro asistentas

Nusipirks hipsteris tą elektrinę dėžutę, parsivarys į lizinginio dvylikaukščio kiemą, išsitemps iš dešimto aukšto prailgintuvą ir džiaugsis koks jis akaluogiškas... Ir taip pat pasielgs dar 500 to paties kartonkiemio daugiabučio kaimynų. Gražu bus kieme... Apie nuvažiuoti pas mamą į Akmenę-nesąmonė ten rozečių pakeliui tiek nėra, o ir nugara tokioj dėžutėj jau po 50 km atrodo kaip suspardyta...

Lankytojas

Labai norint,pakrovimo lizdus galima įrenginėti šaligatvio blokeliuose,tik kas ir kada visa tai darys...duobių nuo sąjūdžio laikų nesugeba užsilygint zuokai ir šimašiai ...

Gintaras

Lengva pasakyti, kad šaligatviuose galima pristatinėti rozečių. Realiai tai reikštų miestų visiškai naują elektrifikaciją, kuri kainuotų labai daug. Nesakau,kad nereikia nieko daryti ta kryptim, bet gal pirmiau bent privačių namų savininkai pereina prie elektromobilių.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas