„Volkswagen“ turi žadą atimančių naujienų: neįtikėtinai erdvus visureigis jau prieinamas ir mums

Pranešimas spaudai

2021-12-09, 08:30 (atnaujinta 2023-01-13, 10:40)

2 komentarai (-ų)
„Volkswagen“ turi žadą atimančių naujienų: neįtikėtinai erdvus visureigis jau prieinamas ir mums

Lietuvos „Volkswagen“ atstovybėse jau galima įsigyti atnaujintą „Allspace“ – septynvietį visureigį su dar daugiau erdvės, nauju dizainu ir efektyvesniais varikliais. Atnaujintos ir automobilio technologijos – vairuotojams siūloma „IQ.DRIVE Travel Assist“ pusiau autonominio vairavimo sistema, „We Connect“ jungliosios paslaugos ir „IQ.LIGHT“ LED matricos žibintai. Atnaujintą „Tiguan AllSpace“ galima rinktis su vienu iš trijų variklių, priekiniais arba visais varančiaisiais ratais bei viena iš trijų komplektacijų – „Life“, „Elegance“ ir „R-Line“, o jo kaina prasideda nuo 31 350 eurų su PVM.

Erdvus salonas ir skaitmeniniai atnaujinimai

Atnaujintas „AllSpace“ yra 19 centimetrų ilgesnis už įprastą „Tiguan“, todėl jį galima pasirinkti su papildoma sėdynių eile – tokiu atveju automobilis tampa septynviečiu. Salonui modernumo suteikia skaitmeninis „Digital Cockpit Pro“ prietaisų skydelis ir atnaujintas multifunkcinis vairas. Trečiosios kartos MIB3 multimedijos sistema su 9,2 colio įstrižainės ekranu įgalina jungliąsias „We Connect“ paslaugas, kurios leidžia nuotoliniu būdu atrakinti ir užrakinti automobilį, patikrinti jo būklę ir naudotis kitomis internetinėmis paslaugomis. Standartiškai montuojama „Air Care Climatronic“ 3 zonų klimato kontrolės sistema nuo šiol valdoma lietimui jautriais valdikliais.

Daugiau galios ir mažiau emisijų

Atnaujintas „AllSpace“ bus siūlomas su trimis skirtingais varikliais. 110 kW/150 AG arba 147 kW/200 AG išvystantis 2,0 litrų TDI variklis, dėl dvigubo SCR katalizatoriaus su „AdBlue“ įpurškimu, mažiau teršia aplinką. 110 kW/150 AG išvystantis 1,5 litro benzininis TSI variklis komplektuojamas su 6 bėgių mechanine arba 7 bėgių automatine DSG pavarų dėže ir turi „Active Cylinder Management“ cilindrų valdymo sistemą. „Tiguan AllSpace“ su 2,0 litro benzininiu TSI varikliu išvystys 140 kW/190 AG arba 180 kW/245 AG. Jie standartiškai bus suporuoti su 7 bėgių automatine DSG pavarų dėže ir 4MOTION visų varančiųjų ratų sistema. Visi varikliai atitinka „Euro 6d-ISC-FCM“ taršos standartą, o 4MOTION sistema leidžia tempti iki 2,5 t svorio priekabą.

Pažangūs vairuotojo asistentai

„AllSpace“ atnaujintas ir ypač pažangiais vairuotojo asistentais. Standartiškai montuojamos „Front Assist“ automatinio stabdymo, kuri padeda išvengti priešakinių susidūrimų, taip pat „Lane Assist“ juostos palaikymo ir vairuotojo nuovargį atpažįstanti „Drive Alert“ sistemos. Adaptyvi greičio palaikymo sistema „Active Cruice Control“ automatiškai prisitaiko prie eismo, o automobiliai su automatine pavarų dėže palaiko ir „Stop&Go“ funkciją. Saugiai vairuoti, stabdyti ir įsibėgėti iki 210 km/val. greičio padedanti „IQ.DRIVE Travel Assist“ sistema yra papildomai pasirenkama su „Life“ komplektacija ir standartiškai montuojama su „Elegance“ bei „R-Line“.

Nauja komplektacijų sistema

Į bazinę „Life“ komplektaciją įtraukti sidabriniai šoninių veidrodėlių dangteliai, sidabriniai stogo bėgeliai, 18 colių lengvojo lydinio ratlankiai, komfortiškos sėdynės, šildomas vairas, dvi USB-C jungtys priekyje ir viena gale bei elektrinis bagažinės dangtis. Į stilingąją „Elegance“ komplektaciją patenka „IQ.LIGHT“ LED matricos žibintai, „Easy Open & Close“ automatinio bagažinės atidarymo ir uždarymo sistema bei galinio vaizdo kamera. „R-Line“ komplektaciją sudaro sportiška priekinio bamperio apdaila, didesnės oro paėmimo angos, galinis spoileris ir sportiškas šildomas odinis vairas. Visose komplektacijose taip pat standartiškai montuojamas 30 spalvų salono apšvietimas.

2 komentarų

Vc

Net lyginant su Peugeot šitas panašus į "pile of shit". Tą ką bekalbėti apie tiesioginius konkurentus. Nebent VW orientuojasi į Opel, Renault ir panašaus šiukšlyno lygį.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas