„Volvo“ pirmauja augančioje elektrinių sunkvežimių rinkoje

Praėjusiais metais sunkiasvorių elektrinių sunkvežimių skaičius Europos ir JAV keliuose augo sparčiau nei bet kada anksčiau. „Volvo Trucks“ jau pardavė daugiau nei 4300 elektrinių sunkvežimių daugiau nei 38 šalyse.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Volvo“ pirmauja augančioje elektrinių sunkvežimių rinkoje

Europoje „Volvo Trucks“ yra rinkos lyderis, užimantis 32 % tokių sunkvežimių rinkos. Beveik pusė visų Šiaurės Amerikoje 2022 m. registruotų elektrinių sunkiasvorių transporto priemonių buvo „Volvo” sunkvežimiai.

2022 m. sunkiasvorių (≥16 tonų) elektrinių sunkvežimių rinka Europoje paaugo 200% iki 1041 sunkvežimio, ir „Volvo Trucks“ užima didžiausią dalį.

„Esame pasiryžę pirmauti transformacijoje link elektrinių sunkvežimių. Mūsų lyderiaujančios pozicijos 2022 metais Europoje, Šiaurės Amerikoje bei kitose šalyse yra įrodymas, kad tai ir darome. Nors elektrinių sunkvežimių rinka vis dar nedidelė, tendencija yra akivaizdi: daug mūsų klientų dabar pradeda perėjimą prie elektrinių. Ketiname būti šių pokyčių katalizatoriumi ir siekiame, kad 2030 m. 50 % mūsų parduodamų naujų sunkvežimių būtų varomi elektra“, – sako „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas.

Nuo 2019 m., kai „Volvo Trucks“ pradėjo gaminti elektrinius sunkvežimius, kompanija pardavė daugiau nei 4300 elektrinių sunkvežimių daugiau nei 38 šalyse visame pasaulyje. Šiuo metu pramonės sektoriuje „Volvo“ siūlo plačiausią serijiniu būdu gaminamų 6 modelių gamą, skirtą darbams miestuose bei regioniniams pervežimams.

„Dabar siūlome tokį gaminių portfelį, kuris apima daugumą transporto rūšių įvairiems klientams. Žvelgiant į krovinių gabenimo specifiką, beveik pusę transporto galima elektrifikuoti su mūsų elektrinių sunkvežimių gama, – komentuoja Rogeris Almas. – Mūsų misija yra padėti savo klientams tai padaryti.“

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas