„Xiaomi” pristatė rinką sprogdinantį produktą: elektrinis motoroleris vos už 260 eurų

„Xiaomi” pristatė rinką sprogdinantį produktą: elektrinis motoroleris vos už 260 eurų

„Xiaomi” jau kurį laiką valdo elektrinio transporto evoliuciją prieš daugelį metų pradėjusį „Segway-Ninebot” prekės ženklą, kuriuo šiuo metu ženklinami elektriniai paspirtukai. Visgi bendrovė jais neapsiriboja ir vakar pristatė naują elektrinių motorolerių liniją. Iš jų labiausiai žiniasklaidos dėmesį patraukė „Ninebot A30C”, kurį ketinama pardavinėti vos už 260 eurų sumą.

„Ninebot A30C” iš pirmo žvilgsnio nesiskiria nuo mums įprastų motorolerių. Stilingas baltas korpusas, dengiantis tvirtą nerūdijančio plieno rėmą, modernaus dizaino sėdynė ir dailūs žibintai, aliuminio lydinio ratlankiai. Gamintojas taip pat numatė vietas papildomoms sėdimoms vietoms, jei norite kartu su savimi pasiimti vaiką ar kitą keleivį.

Kalbant apie techninę dalį, svarbiausia paminėti 12Ah talpos švino rūgšties bateriją, kuri vienu įkrovimu leidžia nuvažiuoti 30-40km. Įdomu tai, kad bendrovė motorolerį aprūpino stabdymo energijos regeneracijos sistema, tad važiuodami nuo kalno akumuliatorių galėsite visai apčiuopiamai įkrauti. Na, o jei jau pateksite į tokią nemalonią situaciją, kad baterija išsikraus nepasiekus kelionės tikslo, taip pat jaudintis nereikės - prie „Ninebot A30C” galima pritvirtinti dviračio pedalus, kurie padės atvykti į vietą.

Šio elektrinio motorolerio greitis apribotas iki 25km/h - tai būtina dėl daugelyje šalių galiojančių įstatymų, kad šios transporto priemonės nereikėtų registruoti ir ja galėtų važinėtis vairuotojo pažymėjimo neturintis asmuo.

Tačiau čia „Ninebot A30C” privalumai nesibaigia. Kaip ir dera „Xiaomi” kraujo turinčiam produktui, jis turi galybę išmanių funkcijų. Savo išmaniajame telefone įsidiegęs specialią programėlę, motorolerio savininkams galės jį nuotoliniu būdu užrakinti, atrakinti, persiųsti skaitmeninį raktą kitam vartotojui, įjungti šviesas, matyti baterijos įkrovą ir nuvažiuotą atstumą bei daug kitų panašių malonių dalykų. Taip pat „Ninebot A30C” galės išsiųsti pranešimą į išmanųjį telefoną, jei kas nors jį bandys pavogti ar sugadinti, o gamintojas vėliau galės tobulinti jo programinę įrangą siųsdamas naujinius - motorolerį galėsite atnaujinti lyg išmanųjį telefoną.

Na, o geriausia dalis - „Ninebot A30C” Kinijoje bus pardavinėjamas vos už 260 eurų. Kol kas neaišku, ar šis modelis pasieks Europos krantus, tačiau galime nuspėti, jog jo laukiančiųjų būtų išties daug - tiesiog neįtikėtina, kad toks pažangus produktas kainuoja pigiau nei vidutinis mūsų šalyje parduodamas elektrinis paspirtukas ar išmanusis telefonas.

„Ninebot” taip pat ketina pasiūlyti brangesnius „A40” ir „A65” variantus, kurie galimai turės didesnę baterija ir galingesnį elektrinį variklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas