Ieškantiems naujo elektrinio dviračio: 5 modeliai apie kuriuos žinoti privalo kiekvienas

Ieškantiems naujo elektrinio dviračio: 5 modeliai apie kuriuos žinoti privalo kiekvienas

Mėgstate aktyvų laisvalaikį, o gal kasdieniam judėjimui mieste ieškote komfortiško sprendimo – tokiu atveju elektrinis dviratis yra puiki opcija Jums. Kokybiškas, itin komfortiškas, aktyvus judėjimas pagal jūsų ritmą - tai yra šios transporto priemonės privalumai.

Nesvarbu, ar planuojate keliones mieste, ar gamtoje – su elektriniu dviračiu ilgesnius atstumus ir įkalnes įveiksite lengviau! Taip pat, daug lengviau galėsite judėti prastu oru. Tokio tipo dviračiai varomi kartu ir jūsų fizine jėga, ir kelių šimtų vatų galios variklio, maitinamo akumuliatoriumi. Taigi, kokį elektrinio dviračio modelį pasirinkti ir į ką atkreipti dėmesį?

Kuris elektrinis dviratis jums tinkamiausias?

Svarbiausia – įvertinkite atstumus, kur ir kiek ketinate važiuoti ir taip išsirinkite tinkamiausią baterijos tūrį. Taip pat, atkreipkite dėmesį į dviračio svorį ir patogaus sulankstymo galimybes, jei šis faktorius jums gali būti aktualus.

Įvertinę savo poreikį pasirinkite patikimą pardavėją, kuris atsakys į visus jūsų klausimus renkantis tinkamiausią modelį, bei galės suteikti produkto garantiją.

Kokį elektrinio dviračio modelį pasirinkti? Pristatysime jums kelis modelius iš elektroninės parduotuvės megamesto.com asortimento!

ELEGLIDE M1 PLUS

Lengvos konstrukcijos elektrinio kalnų dviračio modelis „Eleglide M1 Plus” su 27,5 colių ratais tinka ir miesto, ir gamtos keliams.

Priekyje ir gale sumontuoti diskiniai stabdžiai, ir 21 „Shimano” greičio pavara. Tai leis pasirinkti patogiausią greitį tiek greitesniam važiavimui, tiek atpalaiduojančioms pramoginėms kelionėms. Aukščiausios kokybės amortizacija ir didelio atsparumo anglinio plieno lydinio priekinė šakė, bei aliuminio konstrukcija stilingoje, sportiškoje išvaizdoje.

Šio modelio variklis 250 W – galingas, našus ir gali padėti lengviau nuvažiuoti iki 100 km, 25 km/val. greičiu. Rėmo konstrukcija ergonomiška ir patogi, ličio baterija lengvai bei patogiai išimama.

„Eleglide M1 Plus” modelį rekomenduojama rinktis važiuojantiems ilgesnius atstumus. Norėdami įsigyti šį dviratį - spauskite čia.

ADO A20

Tai itin stilingas, sulankstomas, elektrinis miesto dviratis, kuriuo lengvai ir itin komfortiškai galėsite važiuoti net miško takais!

Modeliui „Ado A20” parinktas lengvo aliuminio lydinio korpusas, sumontuota išskirtinė septynių taškų smūgius sugerianti ir amortizuojanti konstrukcija, parinktos daugiasluoksnės, storos gumos neslystančios padangos. Tai modernus elektrinis dviratis su kuriuo galėsite mėgautis patogiu važiavimu nepaisydami kelio dangos!

Šiame modelyje sumontuotas 350 W nuolatinės srovės variklis, veikiantis 380 aps/min greičiu. „Ado A20” taip pat sumontuotas galingas didelės energijos automobilių klasės 18650 akumuliatorius ir V2.0 BMS akumuliatorių valdymo sistema. Baterija įkraunama iki 800 kartų, o taip pat įprastai veikia net prie žemos (iki -10°C) temperatūros!

Baterijos ir variklio veikimą reguliuoja moderni „G-Drive“ valdymo sistema, kurios pagalba lengvai optimizuojamas ir taupomas energijos naudojimas. „Ado A20” modelyje sumontuota auksinės diferencialinės pavaros konstrukcija, dvigubų diskinių stabdžių sistema, užtikrinanti greitą šilumos išsklaidymą, bei puikų veikimą avarinio stabdymo metu.

Dizainas ypatingai modernus – su integruotu USB įkrovikliu, nešiojimo rankena ir patogaus sulenkimo mechanizmu! Su šiuo miesto modeliu be jokių pastangų įveiksite įkalnes, purvą – tam padės ne tik talpi baterija, tačiau ir dviguba rėmo amortizacija!

Jei mėgstate aktyvų laisvalaikį ir ketinate važinėti ne tik mieste, bet ir ekstremalesnėmis sąlygomis – modelis „Ado A20” yra jums tinkamas pasirinkimas! Norėdami įsigyti šį dviratį - spauskite čia.

FIIDO D4S

Ergonomiškas korpusas, lengvas aliuminio lydinio rėmas itin tinkantis komfortiškai važiuoti ilgas distancijas. Šiame modelyje sumontuota didelės galios ličio baterija su 36 V įtampa ir 10,4 Ah talpa pasiekia 85% energijos konversijos efektyvumą, ir pilnai pakrautas dviratis gali nuvažiuoti 80 km. Taip pat, 6 laipsnių kintamo greičio valdymo sistema, kuri leidžia greitai ir patikimai sureguliuoti pavarą ir tvariai naudoti energiją.

„Fiido D4S” patogiai ir greitai susilanksto – tam prireiks vos 10 sekundžių! Todėl tai itin tinkamas modelis keliaujant. Dėl itin lengvo aliuminio lydinio rėmo elektrinio dviračio svoris yra tik 18,5 kg, o korpusas yra tvirtas ir nerūdijantis.

„Fiido D4S” tiks teikiantiems pirmenybę komfortui ir renkantis ilgas keliones. Norėdami įsigyti šį dviratį - spauskite čia.

SAMEBIKE LO26

„Samebike LO26” – mėgstantiems greitį! Šis elektrinis dviratis gali išvystyti net 30 km/val. maksimalų greitį! 10Ah/48V ličio jonų baterijos važiuojant vien elektriniu režimu užtenka iki 40 km, o papildomai minant pedalus iki 70 km! Šiam modeliui parinktos 26 colių pripučiamos, smūgiams atsparios, neslystančios guminės padangos su diskiniais stabdžiais ir 500W galingas variklis, o sulankstomas dizainas (dydis sulanksčius: 103x37x104 cm) užtikrina patogų dviračio gabenimą. Keturių sijų pakabos sistema veikia kaip smūgius absorbuojantis mechanizmas, kurį sudaro tarpusavyje per velenus sujungti keturi rėmo strypai.

Dviračio rėmas – tvirto aliuminio lydinio. LED ekrane galite sekti pasirinktą važiavimo režimą, greitį, nuvažiuotą atstumą, baterijos įkrovos lygį. Norėdami įsigyti šį dviratį - spauskite čia.

ONEBOT S6

Stilingas ir labai patogiai sulankstomas, ryškių spalvų, elektrinio miesto dviračio modelis „Onebot S6”. Dėl itin lengvo aliuminio lydinio, vientisos konstrukcijos korpuso dviratis sveria tik 18,5 kilogramo, jo sulankstymas fiksuojamas galingais magnetais, taip pat yra patogi rankena – tai dviratis, kuris patogiai tilps automobilio bagažinėje, bus patogu vežtis autobusu ar traukiniu.

„Onebot S6” dviračiu galite važiuoti greitai ir stabdyti staigiai bei saugiai, kadangi priekyje ir gale – dvigubi diskiniai stabdžiai. Dėka galinio amortizatoriaus galite važiuoti itin komfortiškai net ir nelygiais keliais. Pilnai pakrauta baterija padės jums nuvažiuoti iki 50 kilometrų, taip pat galėsite pasiekti 25 km/val. maksimalų greitį. Maksimali dviračio apkrova – 120 kg. Norėdami įsigyti šį dviratį - spauskite čia.

Megamesto.com elektroninė parduotuvė – neseniai startavusi, specializuota geriausių kiniškų prekių platforma, pardavimui Baltijos šalyse. Prekės siunčiamos iš sandėlių Europoje, todėl netaikomi jokie papildomi mokesčiai ir galioja ES garantija, visos teisinės reguliacijos bei aptarnavimas lietuvių kalba! Be abejo, užtikrinanti geriausias kainas!

Visus elektrinių dviračių modelius galite rasti megamesto.com elektroninėje parduotuvėje, kurios konsultantai mielai atsakys į jūsų klausimus ir padės atrasti geriausiai jums tinkantį elektrinį dviratį!

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas