Atradome bene geriausią siurblį robotą: maža kaina, „Xiaomi” kokybė ir Vokietijos sandėlis

Partnerio turinys

2021-05-31, 18:20 (atnaujinta 2021-06-02, 02:02)

1 komentaras
Atradome bene geriausią siurblį robotą: maža kaina, „Xiaomi” kokybė ir Vokietijos sandėlis

Siurblių robotų rinka per pastaruosius metus įspūdingai išsipūtė, nes atpigus technologijoms juos pradėjo gaminti kiekvienas Kinijos fabrikėlis. Vis dėlto pirkdami tokį daiktą daugelis tikisi kokybės, ir kad jis nebus tik išmanus žaislas, o niekas op geriau negarantuoja nei patikimas ir visiems puikiai žinomas prekinis ženklas, kuris nenorės gadintis savo reputacijos su vidutinišku gaminiu. Ta proga savo skaitytojams norėtume pasiūlyti turbūt geriausiu kainos/kokybės santykiu pasižymintį „Xiaomi” dukterinės kompanijos siurblį robotą, kurį šiuo metu itin palankiomis sąlygomis galite įsigyti iš Vokietijos sandėlio.

Paspaudę šią nuorodą „VIOMI V-SLAM” galite nusipirkti vos už 195,99 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą CC0624. Į kainą įskaičiuotas mokesčių išvengiantis ir itin greitas pristatymas iš Vokietijos, tad robutukas jūsų namus pradės valyti jau už kelių dienų.

Daugiau apie „VIOMI V-SLAM”

„VIOMI V-SLAM” yra vienas tų produktų, kuris nemėgsta pernelyg afišuotis. Jo dizainas ganėtinai paprastas - blizgus juodos spalvos korpusas netraukia akių, tačiau leidžia jam puikiai įsikomponuoti praktiškai bet kokiame interjere.

Tačiau neypatinga išvaizda ar maža kaina tikrai nereiškia, kad šis robotas yra tik pigus kvailelis. Gamintojas, jau ne vienerius metus besispecializuojantis tokio tipo siurblių gamyboje, šį robotą aprūpino net 12 specialių jutiklių ir „V-SLAM” algoritmu, kurie neleidžia jam nugarmėti nuo laiptų, trankytis į baldų kojas ar pasiduoti, sutikus net ir menkiausią kliūtį (siurblys geba perlipti kelių cm aukščio slenksčius ir įveikti statesnes įkalnes), pavyzdžiui kilimą.

Paminėti galima ir labai robotui siurbliui svarbų dalyką - giroskopinę navigacijos sistemą, kuri padės jam sudaryti tikslų patalpos žemėlapį ir parinkti efektyvų valymo maršrutą, nepaliekant neišvalytų vietų.

Kadangi tai „Xiaomi” produktas, patogioje išmaniojo telefono programėlėje galėsite matyti nuskenuotų patalpų žemėlapį, nustatyti kuriomis savaitės dienomis, kuriomis valandomis ir kuriuos kambarius valyti bei nuotoliniu būdu paleisti siurblį.

Kalbant apie patį siurbimą, reikalų turime su japonais - už tai atsakingas patikimas ir praktiškai nesidėvintis „NIDEC” motoras, užtikrinantis adekvačią 2600pa siurbimo galią. Proceso efektyvumą smarkiai didina ir V formos šepetys, iš kilimų ištraukiantis net ir giliausiai įsėdusius nešvarumus. Pridėkime ir specialias kampus išvalančias šluoteles, galimybę perlipti nedidelius slenksčius bei išvengti susidūrimo su baldais, HEPA filtrą ir turime tikrą valymo monstrą.

Prie šio titulo galima prisideda ir šlapio valymo funkcija, susidedanti iš keičiamos šluostės ir tolygaus bei balų nepaliekančio jos drėkinimo mechanizmo. Pakaks į specialių bakelį pripilti vandens ir „VIOMI V-SLAM” nublizgins namų grindis. Vėlgi šį procesą valdyti ir programuoti galėsite išmaniojo telefono aplikacijoje.

Na, o vyšnia ant torto tampa tokio tipo įrenginiams didelė 3200mAh baterija, kurios energijos pakaks visų namų valymui. „VIOMI V-SLAM” taip pat pakuotėje atkeliauja su specialia įkrovimo stotele, į kurią jis geba savarankiškai sugrįžti, tad nepatirsite jokių nemalonių rūpesčių dėl siurblio akumuliatoriaus.

Žodžiu, tikrai puiki proga įsigyti pažangų daiktą, kuris neištuštins jūsų vasaros vėjų išvėdintos piniginės ir tikrai palengvins kasdienybę.

Paspaudę šią nuorodą „VIOMI V-SLAM” galite nusipirkti vos už 195,99 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą CC0624. Į kainą įskaičiuotas mokesčių išvengiantis ir itin greitas pristatymas iš Vokietijos, tad robutukas jūsų namus pradės valyti jau už kelių dienų.

1 komentarų

kukis

Kad jums b..... visi patys geriausi. Kaip tik jus rasot taip ir patys geriausi. Okai nusiperki pagal jusu nuorodas tai gauni Š kruva

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas