Geriausia kalėdinė dovana, kokią galite pasidaryti patys sau: internautai šluoja šiuos espreso kavos aparatus iš lentynų, įsigykite kol dar neišpirko ir jūs!

Kava ryte budina, dieną teikia energijos vakare – jėgų. Daugelis iš mūsų visą darbo dieną nepaleidžia iš rankų kavos puodelio. Iš tiesų žvalumo paslaptis – ne kavos kiekis, o tinkamai parinktas laikas. Mokslininkai išsiaiškino, kokiu laiku išgerta kava suteikia daugiausia žvalumo. Tačiau pirkti ją kavinėse – tikrai ne pigiausias variantas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Geriausia kalėdinė dovana, kokią galite pasidaryti patys sau: internautai šluoja šiuos espreso kavos aparatus iš lentynų, įsigykite kol dar neišpirko ir jūs!

Daugelis mūsų šį savaitgalį pakuos gautas dovanas, tačiau jeigu Kalėdų senelis neatnešė jums taip norimo kavos aparato – dabar turime puikų pasiūlymą. „Aliexpress“ platformoje galima įsigyti „HiBREW H11 Slim“ kavos aparatą, kuris parduodamas tik už 135,60 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo 12DEC9.

Verta pastebėti ir tai, jog gamintojas šį savo produktą pardavė jau daugiau nei 800 pirkėjų, o bendras jo įvertinimas siekia 4,7 žvaigždutės iš penkių galimų. Negana to, „HiBREW“ žada, kad naujasis jūsų pirkinys bus išsiųstas per 72 valandas, o jūsų namų duris jis pasieks jau sausio 4 dieną. Dar vienas didžiulis privalumas – kavos aparatas atkeliaus iš Prancūzijoje esančio sandėlio.

„HiBREW“ sukurtas kavos aparatas išsiskiria ne tik savo žema kaina, tačiau ir puikiu dizainu. Nors jo kaina nesiekia nė 200 eurų, tačiau žvelgiant į šį produktą atrodo, jog tai itin brangi mašina. Pilkos ir juodos spalvos kombinacija suteikia nemažai pridėtinės vertės. Tačiau, žinoma, tai tikrai ne vienintelis šio aparato privalumas.

„HiBREW H11 Slim“ kavos aparatas tokio populiarumo sulaukia ne tik dėl išvaizdos. Jis yra aprūpintas net 1450W galia bei užtikrina 19 barų slėgį. Lyg to būtų negana, tuo pačiu metu dar galite pasigaminti ir vieną latę, kam yra skirtas atskiras antgalis, kuris paruoš jums pieną. Šis įrenginys valdomas su ant korpuso esančia jutikline panele, o taip pat šone įmontuotu ratuku.

Priekinėje dalyje esantys mygtukai – tai įjungimo mygtukas, o taip pat ir pasirinktinai – viengubo arba dvigubo espreso mygtukai. Šoninėje kavos aparato dalyje – specialus ratukas, kuris leis pašildyti vandenį ar paruošti pieną su puta. Įdomu tai, jog vienas puodelis espreso gali būti paruoštas vos per 22 sekundes, o du puodeliai – per 32 sekundes.

Turbūt būtų sunku surasti geresnį įrenginį, kuris kainuotų tiek nedaug. Verta paminėti ir tai, jog šis kavos aparatas yra itin lengvas, o matmenys –29 x 28,5 x 12 cm. Akivaizdu, kad jam nereikės daug vietos ir „HiBREW H11 Slim“ puikiai papuoš jūsų darbo vietą arba virtuvės interjerą. Negana to, čia rasime ir 1,1 litro vandens talpyklą, kas taip pat yra didelis privalumas, nes nereikės nuolatos jos pripildyti.

Kartu su kavos aparatu pirkėjai gaus ir dvi skirtingas kavos galvutes – viena iš jų skirta paprastai porcijai espreso kavos, o antroji – dvigubai normai. SU „HiBREW“ produktu taip pat gausite kavos spaustuku, vandens antgalį, o taip pat ir „ESE POD“ filtrą.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas