Įrenginys, kurį privalo įsigyti kiekvienas: „Xiaomi“ sukurtas šildytuvas dabar parduodamas už mažiau nei 40€, įsigykite jau dabar!

Partnerio turinys

2022-10-04, 12:06 (atnaujinta 2022-11-29, 00:48)

0 komentarų

Vasara jau senokai baigėsi, o ir ruduo jau beveik įpusėjo. Gražius ir saulėtus orus po truputį keičia šaltesnės ir lietingesnės dienos, kas sufleruoja ir tai, kad artėja laikas pasiruošti žiemai. Niekas tikriausiai nesuabejos teiginiu, kad šiluma namuose – vienas svarbiausių dalykų šaltu periodu. Nors iki žiemos dar pusantro mėnesio, tačiau mes siūlome tam pasiruošti jau dabar ir turime Jums rekomenduoti išties naudingą produktą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Įrenginys, kurį privalo įsigyti kiekvienas: „Xiaomi“ sukurtas šildytuvas dabar parduodamas už mažiau nei 40€, įsigykite jau dabar!

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ dabar galima įsigyti „Mijia Electric Heater 600W“ oro šildytuvą, kuris yra sukurtas „Xiaomi“ kompanijos, o jo kaina siekia vos 39,87 eurus. Norėdami įsigyti šį produktą - tai padaryti galite paspaudę čia. Nesate tikri, kad tai yra Jums tinkamas produktas? Tokiu atveju rekomenduojame skaityti toliau!

Visų pirma, „Xiaomi“ sukurtas produktas pasižymi paprastu, tačiau tuo pačiu ir labai solidžiu dizainu. Baltos spalvos įrenginys, iš pirmo žvilgsnio labai primenantis garso kolonėlę, puikiai tiks prie Jūsų namų interjero. „Mijia Electric Heater 600W“ iš daugelio panašaus tipo produktų išsiskiria savo dizainu ir atrodo žymiai geriau nei kiti panašūs analogai. Be puikaus dizaino, „Xiaomi“ šį prietaisą aprūpino ir akį traukiančiomis savybėmis.

Kaip ir įprasta, šis „Xiaomi“ įrenginys gali būti valdomas pasitelkiant išmanųjį telefoną bei „Mijia APP“ programėlę. Su „Mijia Electric Heater 600W“ Jūs galėsite jausti šilumą dirbdami prie kompiuterio, skaitydami knygą ar užsiimdami kita panašia veikla. Būtina paminėti ir tai, jog maksimali šio prietaiso galia siekia 600W. Šį šildytuvą rekomenduoja laikyti maždaug 30-60 cm nuo savęs tam, jog būtų gaunami geriausi rezultatai.

Kaip jau minėjome, „Mijia Electric Heater 600W“ oro šildytuvas, kuris yra sukurtas „Xiaomi“ kompanijos, dabar kainuoja vos 39,87 eurus. Norėdami įsigyti šį produktą - tai padaryti galite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas