Itin galingas rankinis siurblys dabar gali būti Jūsų: nepraleiskite progos įsigyti „Jimmy JV85 Pro“ už itin žemą kainą

Partnerio turinys

2021-12-16, 11:45

1 komentaras
Itin galingas rankinis siurblys dabar gali būti Jūsų: nepraleiskite progos įsigyti „Jimmy JV85 Pro“ už itin žemą kainą

Šiandien vargiai surastume namus be dulkių siurblio - jis, kaip skalbyklė, internetas ar vandens čiaupas tapo neatsiejama mūsų buities dalimi. Visgi daugeliui šis prietaisas kelia tik blogas emocijas. Dažniausiai nemalonu vien pagalvoti, kad reikės iš spintos ar kito namų kampo traukti griozdišką įrenginį, jį jungtį į elektros tinklą ir nuolat vargti su besipinančiu laidu. Visas neigiamas krūvis padidėja kvadratu, jei kalbame apie kelių aukštų būstą.

Tačiau technologijos sparčiai juda į priekį ir atsirado būdas šį nemalonų darbą paversti šimtus kartų malonesniu - savo skaitytojams šiandien norime pasiūlyti už ypatingą kainą įsigyti vieną galingiausių pasaulyje rankinį belaidį siurblį. Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti „Jimmy JV85 Pro“ rankinį siurblį vos už 229,88 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą SMHJV85Z10. Pasiūlymu pasinaudoti galite paspaudę čia, o taip pat reikėtų paminėti, kad Jūsų naujasis pirkinys atkeliaus iš Europoje esančių sandėlių, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl ilgo pristatymo termino.

Pasirūpinkite tvarka namuose: itin galingas rankinis siurblys už ypatingą kainą ir su greitu pristatymu!

Kaip ir būdinga aukščiausios klasės įrenginiams, „JIMMY JV85 Pro” pasižymi dailia išvaizda. Korpusas pagamintas iš metalo ir plastiko, o nudažytas moderniomis violetine ir tamsiai pilka spalvomis. Kažkur matyti atspalviai? Nesuklydote - juos mėgsta konkurentai iš brangiųjų „Dyson” siurblių stovyklos. Kaip ten bebūtų, „JIMMY JV85 Pro” negadins jokių namų interjero ir visada atrodys estetiškai, o lengvos, bet tvirtos medžiagos užtikrins ilgaamžiškumą ir naudojimo komfortą.

Visgi įdomiausias ir niekur kitur nematytas dizaino elementas yra metalinio siurblio vamzdžio viduryje įtaisyta spyruoklė. Ji leidžia vamzdžiui išsilenkti siurbiant sunkiai prieinamas vietas - sienų kampus, po baldais ir visur kitur. Valymo kokybę pagerins ir dvi pakuotėje pridedamos siurbimo galvos - universalus grindų ir skirtas kilimams. Pirmoji naudoja minkštus ir kietus šerius, kurie besisukdami surenka visas dulkes ir purvą, o antrasis, aprūpintas nailoninėmis juostomis, idealiai iš kilimų ištraukia gyvūnų plaukus, susivėlusius siūlus ir kitus nešvarumus. Dėžutėje taip pat rasite daugybę įvairių antgalių automobilio, baldų ir sunkiai prieinamų vietų siurbimui.

Pereikime prie dramblio kambaryje - „JIMMY JV85 Pro” pasižymi net 200AW siurbimo galia ir pagal šį kriterijų yra tiesiog nepralenkiamas. Kodėl tai svarbu? Stipresnis vakuumas garantuoja, kad kilimuose neliks dulkių, o pats siurbimo procesas bus kur kas trumpesnis ir efektyvesnis. Visa tai dėl pažangaus 550W pajėgumo elektrinio motoro ir patentuoto horizontalaus cikloninio mechanizmo. Žodžiu, „JIMMY” yra tikri siurblių inovatoriai, tad pirkdami jų produktą visada būsite keletu žingsnių priekyje.

Surinkti nešvarumai keliauja į didelį 0,6 litro talpos bakelį, kuris leidžia išsiurbti didžiulį plotą be erzinančio tuštinimo, o prireikus tai padaryti, veiksmas yra nesunkus ir sklandus.

Kita vertus, rankinio siurblio pagrindinis pirkimo argumentas yra jo naudojimo patogumas. Kuriame nors namų kampe ant sienos pritvirtinate pakuotėje pridedamą įkrovimo stotelę ir nuolat joje laikote šį prietaisą. Staiga prireikus, lengvai jį išsiimate, nusinešate į reikiamą vietą ir išsiurbiate - jokių laidų, sunkaus nešimo ar kitų tradicinių siurblių problemų.

Tiesa, ankstesni rankiniai siurbliai turėjo vieną problemą - pilnai įkrauti tegalėjo siurbti vos 15-30 minučių. Galbūt to ir pakanka greitam dulkių kambaryje ar augintinio iš lauko prineštų nešvarumų surinkimui, bet tik ne didelio būsto išvalymui. Laimė, bendrovė atsižvelgė į šią problemą ir „JIMMY JV85 Pro” aprūpino net aštuoniomis 2500mAh talpos baterijomis, kurios leis be sustojimo siurbti net 70 minučių. Kaip galima spėti, tokia trukmė vėlgi yra rekordinė rankinių siurblių rinkoje.

Kaip jau minėjome, šį rankinį siurblį dabar galima įsigyti vos už 229,88 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą SMHJV85Z10. Pasiūlymu pasinaudoti galite paspaudę čia, o taip pat reikėtų paminėti, kad Jūsų naujasis pirkinys atkeliaus iš Europoje esančių sandėlių, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl ilgo pristatymo termino.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Kinai meta milžiniškus resursus į elektromobilių rinką: naujausias tyrimas atskleidžia neįtikėtiną realybę, vienas iš gamintojų gavo įspūdingą sumą iš vyriausybės

Arnas Balčiūnas

2024-04-17, 19:55 (atnaujinta 2024-04-18, 04:29)

1 komentaras

Elektrinių automobilių populiarumas auga. Daugelis bendrovių gamina vis daugiau būtent tokiais varikliais aprūpintų transporto priemonių, o kai kuriose šalyse jų populiarumas – itin didelis. Niekam ne naujiena ir didėjantis Kinijos gamintojų populiarumas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai meta milžiniškus resursus į elektromobilių rinką: naujausias tyrimas atskleidžia neįtikėtiną realybę, vienas iš gamintojų gavo įspūdingą sumą iš vyriausybės

Elektrinių automobilių populiarumas auga. Daugelis bendrovių gamina vis daugiau būtent tokiais varikliais aprūpintų transporto priemonių, o kai kuriose šalyse jų populiarumas – itin didelis. Niekam ne naujiena ir didėjantis Kinijos gamintojų populiarumas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Remiantis naujai atliktu tyrimu, paaiškėjo, kad Kinijos automobilių milžinė BYD gavo mažiausiai 3,4 milijardus eurų tiesioginių vyriausybės subsidijų, kurios buvo suteiktos kaip dalis Pekino siekio paskatinti dominavimą elektrinių transporto priemonių ir kitų švarių technologijų srityje.

Parama pirmaujančiam Kinijos elektromobilių gamintojui šoktelėjo nuo 220 milijonų eurų 2020 metais iki 2,1 milijardo eurų vos po dviejų metų, trečiadienį paskelbė Vokietijos Kylio pasaulio ekonomikos institutas.

BYD taip pat gauna naudą iš vietinių baterijų gamintojų rėmimo ir pirkėjams daromų nuolaidų savo automobiliams, teigiama ataskaitoje, kuri pateikiama Europos Sąjungai pradėjus tyrimą dėl galimai nesąžiningos paramos Kinijos elektromobilių sektoriui.

Tokios subsidijos, kaip tos, kurios yra išmokėtos BYD, „leido Kinijos įmonėms greitai išsiplėsti ir užvaldyti Kinijos rinką, bei vykdyti sparčią plėtrą į ES rinkas“, teigia Vokietijos vyriausybei patariantis institutas.

ES susiduria su skatinimais iš naujo subalansuoti prekybą su Kinija, po to, kai tokios šalys, kaip Prancūzija, įvardija ekonomines grėsmes, kylančias dėl į bloko rinką plūstančių Kinijoje pagamintų prekių.

BYD ir jos konkurentai „Nio“ ir „Geely“ po augimo Kinijoje, plečiasi į Europą, kurioje vykstant įtemptam elektromobilių kainų karui vakarietiški gamintojai, įskaitant „Tesla“ ir „Volkswagen“, pralaimi rinkos dalį.

Kylio instituto teigimu, iš esmės visos Kinijos biržos bendrovės 2022 metais gavo tiesioginių išmokų, pažymėdami paramą vėjo, saulės ir geležinkelių bendrovėms. Kinijos parama pramonei yra „mažiausiai tris, keturis“ kartus didesnė, nei ES ir EBPO šalyse, teigė grupė.

ES įsteigė 40 milijardų eurų inovacijų fondą, kuris padės konkuruoti su Kinija ir JAV infliacijos mažinimo įstatyme numatytomis subsidijomis.

Spalį, Europos Komisija pradėjo tyrimą siekdama išsiaiškinti, ar Kinijos parama bendrovėms, įskaitant BYD, SAIC ir „Geely“ suteikė šalies pramonei nesąžiningą pranašumą. Pradiniai tarifai gali įsigalioti jau liepos mėnesį.

Kinija tyrimą dėl subsidijų pavadino protekcionistiniu ir teigia, kad jos automobilių gamintojai laimi elektromobilių lenktynes dėl savo geros kokybės produktų.

Kinijos komercijos ministras Wangas Wentao sekmadienį Paryžiuje teigė, kad Kinijos elektromobilių gamintojai remiasi „nuolatinėmis technologinėmis naujovėmis“ ir pažangiomis vietinėmis pasiūlos grandinėmis, o ne vyriausybe.

Kitą savaitę įvyksianti Vokietijos kanclerio Olafo Scholzo kelionė į Kiniją reiškia „puikią galimybę“ derėtis su Pekinu dėl jo subsidijų, teigia vienas iš ataskaitos bendraautorių, Dirkas Dohse.

BYD veiklą pradėjo kaip baterijų gamintojas, tačiau investavo dideles sumas į elektromobilių ir „plug-in“ tipo hibridų technologijų tyrimus. Ji patyrė staigų augimą po to, kai dėl dosnių subsidijų įsigyjant elektromobilį, pradėjo kilti vietinė Kinijos automobilių rinka.

Bendrovė, kuri 2023 metais deklaravo apytiksliai 4,1 mlrd. eurų siekiančias pajamas, taip pat sugebėjo sumažinti vakarietiškų gamintojų kainas Kinijoje. Jos „Seagull“ hečbeko su 10 colių besisukančiu ekranu mažmeninė kaina prasideda nuo mažiau, nei 10 000 JAV dolerių.

1 komentarų

China car

Žlobai, iš ko perspauzdinote šitą tekstą? BYD yra patys baterijų gamintojai, antri pagal dydįkinojoje.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas