Kalėdiniai papuošimai, kokių Lietuvos parduotuvėse greičiausiai net nerasite: pristatymas per keletą dienų ir neįtikėtinai žemos kainos, vertėtų paskubėti!

Kone kiekvienuose namuose šviečiančios girliandos nugula ant Kalėdų eglės, o 52 proc. gyventojų jomis puošia ir pačius namus. Dar ketvirtadalis lietuvių laukdami Kalėdų šventiškai išdabina ir namo išorę. Dar nespėjote įsigyti kalėdinių lempučių? Ne problema, mes turime jums puikų pasiūlymą.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kalėdiniai papuošimai, kokių Lietuvos parduotuvėse greičiausiai net nerasite: pristatymas per keletą dienų ir neįtikėtinai žemos kainos, vertėtų paskubėti!

Internetinėje platformoje „Aliexpress“ galima rasti gausybę įvairių produktų, o tarp jų – ir LED lemputės. Norite savo namus ar jų išorę papuošti prieš artėjančias didžiąsias metų šventes? Tuomet, mes turime jums puikų pasiūlymą.

Mūsų komanda atrinko dėmesio vertus pasiūlymus, o pagrindinis akcentas – pristatymo terminui. Jeigu dar neturite šventinio apšvietimo – rekomenduojame peržiūrėti žemiau pateikiamus pasiūlymus. Pardavėjų teigimu, visi mūsų patiekti produktai bus pristatyti dar iki švenčių. Daugelis jų turi ir specialias nuolaidas.

ProduktasKainaĮsigykite dabar
Programėle valdomos LED švieselėsnuo 92,48 eurųSpauskite čia
Programėle valdomos LED švieselėsnuo 16,12 eurųSpauskite čia
Programėle ir pulteliu valdomos LED švieselėsnuo 14,70 eurųSpauskite čia
Pulteliu valdomos LED švieselėsnuo 11,53 eurųSpauskite čia
Kalėdinis šviesų projektoriusnuo 18,57 eurųSpauskite čia

Visi aukščiau paminėti produktai gali būti pristatyti vos per keletą dienų, tačiau tam reikia pasirinkti pristatymą iš Europoje esančių sandėlių. Jeigu norite džiaugtis savo pirkiniu iki Šv.Kalėdų – nepamirškite pasirinkti tinkamą pristatymą.

LED lemputės sunaudoja mažiau elektros energijos

Verta pastebėti ir tai, jog visos mūsų pateikiamos lemputės - LED. Anksčiau buvo populiaru naudoti kaitrinių lempučių girliandas, tačiau šiandien LED lemputės yra daugumos pirkėjų pasirinkimas, ir parduotuvėse jau nėra lengva atrasti kitokių.

Priežasčių ne viena: nors jos ir brangesnės, tačiau yra patvaresnės, saugesnės, šviečia ilgiau ir svarbiausia – naudoja mažiau elektros energijos. Skaičiuojama, kad LED lempučių girliandai reikia 80-90 proc. mažiau energijos nei kaitrinių.

Be to, nors anksčiau kaitrines lemputes dažnas rinkdavosi dėl šiltesnio skleidžiamos šviesos tono, šiuolaikinės LED lemputės sukuriamu jaukumu jau beveik niekuo nenusileidžia.

Papuošimai, kurie aprūpinti laikmačiais

Daugelis mūsų siūlomų variantų turi ir galimybę nustatyti laiką, kuomet LED švieselės turėtų veikti. Laikmatis – itin naudingas lempučių girliandų priedas. Turint jį lemputės pačios įsijungia ir išsijungia numatytu laiku.

Nauda iš laikmačio keleriopa: galima sutaupyti elektros energijos, nes lemputės tikrai neliks įjungtos visą naktį. Taip pat sutaupysite ir savo laiko – nereikės įjunginėti ir išjunginėti kiekvienos puošmenos. Be to, jeigu jūsų šventiniai apšvietimai itin spalvingi, už laikmatį padėkos ir kaimynai, mat ryški šviesa naktį aplinkiniams gali trikdyti miegą.

Jeigu puošite didelį plotą, verta rinktis girliandas, kuriose yra didesni tarpai tarp lempučių. Logika labai paprasta: mažiau lempučių – mažiau sunaudojamos energijos. Beje, o jeigu lemputėmis puošiate namo išorę – išjunkite kitą lauko apšvietimą. Lempučių girliandos dažniausiai būna pakankamai ryškios, kad apšviestų namus be kitų šviesos šaltinių.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas