Kepkite bulvytes sveikai: aliejaus nenaudojanti „Xiaomi” gruzdintuvė iš Vokietijos sandėlio už juokingą kainą

Partnerio turinys

2021-05-28, 17:50 (atnaujinta 2021-05-30, 06:59)

0 komentarų
Kepkite bulvytes sveikai: aliejaus nenaudojanti „Xiaomi” gruzdintuvė iš Vokietijos sandėlio už juokingą kainą

​Kasdien vis vėstantis oras ir mėgstamiausių mūsų restoranų uždarymu grasinantis artėjantis karantinas skatina vėl užsukti į virtuvę ir pasigaminti skanaus maisto. Deja, skanūs patiekalai neretai būna labai kaloringi, kas, turint galvoje šiuo metu apribotą judėjimą, yra tiesus kelias į padangą ant juosmens ar klubų. Tačiau kas būtų, jei tokią greitojo maisto klasiką, kaip gruzdintos bulvytės, pavyktų pagaminti be aliejaus ir nereikalingų kalorijų? Savo skaitytojams turime būtent tokį „Xiaomi” dukterinės kompanijos pasiūlymą.

Paspaudę šią nuorodą „Liven G-5” karšto oro gruzdintuvę įsigysite vos už 68,47 euro. Puiki žinia yra tai, jog į kainą įskaičiuotas siuntimas iš Vokietijos sandėlio, tad prekė jus pasieks be jokių mokesčių, o nuostabia vakariene save ar draugus galėsite nustebinti jau už kelių dienų.

Daugiau apie „Liven G-5”

​Jau „Liven G-5” dizainas signalizuoja, jog tai yra ne šiaip pigus kiniškas plastmasiukas, o rimtas prietaisas. Madinga žalsva spalva, matinė danga ir auksinės spalvos akcentai kuria prabangų įvaizdį ir nedaro gėdos jokiai virtuvei. Taigi, šį maisto gamybos įrankį galėsite nuolat laikyti ant stalviršio, užuot jį slėpę stalčiuje. Prie to prisideda ir nedideli matmenys - gamintojas „Liven G-5” pėdsaką lygina su A4 formato popieriaus lapu.

​Tai kaipgi jis veikia? Tiesiog supjaustote norimus gruzdinti produktus, pavyzdžiui, bulvytes ar morkas, ir sudedate juos į 2,5 litro talpos „Liven G-5” stalčių. Tada viršutinėje dalyje liečiamoje aikštelėje nustatote temperatūrą (nuo 80 iki 200°C) ir kepimo laiką. Šiam pasibaigus, gruzdintuvė automatiškai išsijungs, suskambės ir tereikės iš stalčiaus išsiimti gruzdintus produktus. Beje, tai padaryti bus lengva, nes talpos paviršius padengtas nelimpančia ir lengvai valoma danga, o po maisto gamybos nereikės galvoti kur padėti panaudotus aliejaus litrus.

Kepimui nereikės naudoti jokio aliejaus, o čia naudojamas karštas oras netgi skatina maisto produktus į išorę išskirti riebalus, todėl maistas bus ne tik skanus, bet ir visiškai nekaloringas. Pavyzdžiui, tokiu būdu pagamintos bulvytės mažai skirsis nuo mums įprastų, kadangi jų išorė bus traški, o vidus - minkštas. Gamintojas teigia, jog karšto oro gruzdinimui tinka visi kepimu aliejumi gaminami patiekalai - bandelės, vištiena, vištienos gabaliukai, kepsniai, keksiukai, jūros gėrybės ir pan.

​„Liven G-5” taip pat yra saugus produktas, kadangi bendrovė įdiegė visas reikalingas apsaugas. Stalčiaus rankena neįkais net ir po intensyviausio kepimo, todėl nenusideginsite rankos, gruzdintuvė turi sensorius, kurie geba aptikti perkaitimą ir išjungti energijos tiekimą, kad būtų išvengta gaisro. Taip pat galima paminėti neslidžią dugno dangą, kuri neleis gruzdintuvės nuo stalviršio numesti visur lakstantiems vaikams.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą „Liven G-5” karšto oro gruzdintuvę įsigysite vos už 68,47 euro. Puiki žinia yra tai, jog į kainą įskaičiuotas siuntimas iš Vokietijos sandėlio, tad prekė jus pasieks be jokių mokesčių, o nuostabia vakariene save ar draugus galėsite nustebinti jau už kelių dienų. Egzempliorių kiekis, tad pernelyg netempkite gumos prieš užsisakydami.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas