Mūsų išbandytas robotas siurblys parduodamas už ypatingą kainą, „Gearbest“ turi ir daugiau dėmesio vertų opcijų

Lukas Snarskis

2020-09-08, 08:10 (atnaujinta 2021-05-07, 22:42)

0 komentarų
Mūsų išbandytas robotas siurblys parduodamas už ypatingą kainą, „Gearbest“ turi ir daugiau dėmesio vertų opcijų

Robotų dulkių siurblių paklausa nuolatos auga, o tuo pačiu auga ir pasiūla. Ieškantys kokybiško ir nebrangaus varianto – pirmiausia į galvą ateina „Xiaomi“ kompanijos pavadinimas, tačiau šiai dienai ne tik šis gamintojas gali pasiūlyti puikių produktų.

Mūsų komanda jau anksčiau spėjo išbandyti „Alfawise V10 Max“ robotą dulkių siurblį, kurio apžvalgą rasite paspaudę čia. Dabar internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ šis produktas parduodamas už 223,60 euro, o norėdami jį įsigyti spauskite čia. Kiek žemiau rasite daugiau informacijos apie šį „Alfawise“ produktą, o teksto apačioje pateiksime ir daugiau tokio tipo siurblių įsigijimo variantų, kurie gali praversti tiems, kurie ieško ir pigesnės opcijos.

Ieškote pigaus roboto dulkių siurblio? Įsigykite „Alfawise V10 Max“ už labai patrauklią kainą ir itin greitu pristatymu!

Visų pirma, naujasis „Alfawise“ robotas yra turbūt funkcionaliausias tokio tipo produktas už tokią žemą kainą. „V10 Max“ modelis turi 6 darbinius režimus, lazerinę navigaciją bei gali atlikti tiek sausą, tiek ir drėgną valymą. Verta atkreipti dėmesį ir į bendrą valomą plotą, kuris siurblys pajėgus išsiurbti su pilnu įkrovimu.

Kaip galite matyti žemiau esančioje lentelėje, „Alfawise V10 Max“ yra vienas pigiausių pasirinkimų, o valomas plotas siekia net 250 kvadratinių metrų. Palyginimui, „Roborock S5 Max“ gali pasiūlyti 200 kv.m., tačiau šio produkto kaina yra dvigubai didesnė.

Roborock S5 Max 360 S7 Alfawise V10 Max
Matmenys 35.30 x 35.00 x 9.65 cm 35.00 x 35.00 x 10.00 cm 34.5 x 34 x 9.9 cm
Valymo plotas 200 m² 100 m² 250 m²
Siurbimo galia 2000Pa 2000Pa 2200Pa
Valymo režimas LDS Lidar (laser range sensor) LDS Lidar (laser range sensor) LDS Lidar (laser range sensor)
Žemėlapio sudarymas SLAM, automatic route planning SLAM, automatic route planning SLAM, automatic route planning
Baterijos talpa 5200mAh 3200mAh 4500mAh
Veikimo laikas 120 min 120 min 120 min
Dulkių talypkla 460ml 570ml 400ml
Triukšmo lygis 60dB 65dB 65dB

„Alfawise“ yra ne tik pakankamai pigus ar funkcionalus, tačiau ir turi nemažai galios. Šio roboto siurbimo galia siekia 2200 Pa ir tai yra tikrai geras rezultatas, kuris prilygsta rankinių dulkių siurblių galimybėmis. Kaip jau minėjome anksčiau, „Alfawise V10 Max“ yra puikus ne tik tuo, jog turi sauso valymo funkciją, tačiau taip pat palaiko ir drėgno valymo galimybę. Tam šis siurblys turi 450 ml vandens talpyklą, o dulkės ir kiti nešvarumai nusėda 400 ml atskiroje talpoje.

Naujausias „Alfawise“ robotas – dulkių siurblys taip pat turi lazerinę navigaciją, kuri padeda jam orientuotis aplinkoje bei taip sudaryti geriausią valymo maršrutą. Žinant kiek kainuoja šis produktas – tai išties labai puiki savybė, kuri tik dar kartą patvirtina tai, jog „V10 Max“ yra vertas šios pinigų sumos. Verta paminėti ir tai, jog siurblys turi 4300 mAh talpos bateriją, kurios pilno įkrovimo pakaks iki 120 minučių darbo.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ šis robotas siurblys parduodamas už 223,60 euro, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia. Tiesa, tai ne vienintelis dėmesio vertas pasiūlymas iš „Gearbest“ stovyklos.

Šis pardavėjas siūlo įsigyti ir „Xiaomi Mijia Mi Sweeping Mopping G1“ robotą siurblį, kurio kaina siekia vos 147,84 eurus, o taip pat jis atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio. Norėdami įsigyti šį variantą – spauskite čia. Dar vienas variantas – „Xiaomi Mijia Mi 1C“ modelis, kuris taip pat atkeliauja iš Lenkijos, o jo kaina siekia 197,72 euro. Šį produktą galite įsigyti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Pranešimas spaudai

2024-04-19, 19:54

2 komentarai (-ų)

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Seimas svarstys pakeitimus, kurie patiks senų automobilių vairuotojams: už šį pažeidimą gali pavykti išsisukti su įspėjimu, sužinokite, kas svarstoma

Seimas pradėjo svarstyti du Administracinių nusižengimų kodekso keitimo projektus, kuriais siekiama švelninti administracinę atsakomybę už automobilių keliamą taršą keliuose. Projektus parlamento posėdyje pristatė Seimo nariai Algirdas Stončaitis ir Aistė Gedvilienė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Šiuo metu už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, ar su neveikiančia gamintojo numatyta išmetamųjų dujų neutralizavimo sistema eksploatavimą numatyta atsakomybė: asmenims – 100–300 eurų (už pakartotinį 300–500 eurų), juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – 300–500 eurų (už pakartotinį 600–900 eurų).

Abiem teikiamais projektais siūloma fiziniams asmenims nustatytą atsakomybę už transporto priemonių, kurių į aplinkos orą išmetamų teršalų kiekis viršija nustatytus ribinius dydžius, papildyti švelnesne nuobaudos rūšimi – įspėjimu.

„Įspėjimu siekiama, kad asmuo daugiau nenusižengtų ir galėtų pasitaisyti. Jis skiriamas, kai asmuo nusižengia pirmą kartą, supranta savo nusižengimo esmę, gailisi dėl savo padaryto teisės pažeidimo arba yra kitokių jo kaltę švelninančių aplinkybių ir yra netikslinga taikyti griežtesnę poveikio priemonę“, − pažymi projekto iniciatorius, Seimo narys A. Stončaitis aiškinamajame rašte.

Pasak jo, dažnu atveju transporto priemonės vairuotojas nežino, kad galimai daro pažeidimą, nes jo vairuojamas automobilis neišmeta matomų dūmų, o automobilio davikliai nerodo galimo gedimo.

Alternatyvaus projekto rengėja, Seimo narė A. Gedvilienė, pristatydama iniciatyvą dėl įspėjimo įteisinimo, tikino, kad 48 valandos tikrai nėra patogus laikas žmogui susitvarkyti automobilį, užsiregistruoti ir atlikti techninę jo apžiūrą. „Mūsų misija šiandien sumažinti įtampas visuomenėje, kad nebūtų žmonės gąsdinami, kad nebijotų, kad jų automobilis bus konfiskuotas, nes niekada tokio dalyko ir nebuvo siūloma teisės aktuose“, − teigė politikė Seimo posėdyje.

Seimas nuo šių metų pradžios aplinkos apsaugos valstybinės kontrolės pareigūnams yra suteikęs teisę stabdyti transporto priemones ir tikrinti jų į aplinką išmetamų teršalų atitiktį techniniams motorinių transporto priemonių ir jų priekabų reikalavimams, taip pat panaikinti motorinių transporto priemonių ir priekabų, kurių į aplinką išmetami teršalai neatitinka techninių reikalavimų, privalomosios techninės apžiūros dokumentų galiojimą.

Pritarus projektams (Nr. XIVP-3626, Nr. XIVP-3628) po pateikimo, toliau jie bus svarstomi pagrindiniu paskirtame Teisės ir teisėtvarkos komitete. Prie šio klausimo svarstymo Seimo posėdyje planuojama grįžti birželio 6 d.

2 komentarų

Lankytojas

Reziumė, neberinkite tų pasikartojančių veidų, kurie ištisus dešimtmečius suolus trina. Nerinkite tų, kurie išsineša po 140 skėčių ar po puse tonos kavos iš sandėlio, net be jokios sąžinės graužaties toliau lenda į ekranus. Neberinkite tų, kurie išgarsėjo per akciją "Skaidrinam", gal tik tada nebebus visokių nesamoningų priimtų nutarimų. Absurdo lygis pasiekęs visišką piką, toliau jau niekur...

Skaitytojas

Ponia Gedviliene tegul dar pagalvoja apie pakeitimų dėl nuomos kompensacijos, kuria atemė nuo ubagų ir invalidų.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas