Pasirūpinkite idealia švara savo namuose: grindų valymo šluota su puikiomis galimybėmis dabar kainuoja tik 19,79€

Partnerio turinys

2021-06-09, 17:15

0 komentarų
Pasirūpinkite idealia švara savo namuose: grindų valymo šluota su puikiomis galimybėmis dabar kainuoja tik 19,79€

Grindų valymas yra ta nemaloni užduotis, kuri anksčiau ar vėliau prispaudžia kiekvieną iš mūsų. Deja, per paskutinius keliasdešimt metų žmonės nesugalvojo nieko gudriau nei šiam darbui naudoti šluotą ir vandens kibirą. Galbūt šią namų ruošos užduotį kai kuriais atvejais gali atlikti kai kurie siurbliai-robotai, tačiau jie yra ganėtinai brangūs ir dažnu atveju grindų valymas yra labiau reklaminis triukas nei reali galimybė.

Šiandien turime Jums pasiūlyti labai praktišką produktą, kuris pravers daugeliui, norintiems pasirūpinti tvarka namuose. Internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ dabar galite įsigyti „Deerma Water Spray Mop“ grindų valymo šluotą su skysčio išpurškimo funkcija, o šio produkto kaina siekia vos 19,79 euro. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Taip pat norėtumėme atkreipti dėmesį, jog produktas atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių. Pardavėjas taip pat garantuoja, kad prekė bus išsiųsta per 24 valandas nuo užsakymo.

Žvelgiant iš išorės, šios šluostės dizainas nė sekundei neleis suabejoti, kad tai „Xiaomi” produktas. Storas nerūdijančio plieno kotas, masyvios kokybiško balto plastiko detalės - viskas spinduliuoja kokybe ir modernumu, kas šiek tiek nedera su tokia nedidele kaina.

Galima išskirti 3 pagrindines „Deerma Water Spray Mop” dalis - teleskopinis kotas, vandens ir valymo priemonės bakelis bei šluostės laikiklis.

Skysčio buteliukas yra svarbiausia šio produkto dalis. Ten supylus jūsų pageidaujamo santykio grindų valymo priemonės ir vandens mišinį ir konteinerį pritvirtinus atgal ant šluotos, iš grindų valymo proceso bus eliminuotas kibiras. Skystį ant grindų papurkšite ant koto esančia svirtimi, todėl grindų šluostymas taps fiziškai lengvesne užduotimi.

Pakuotėje pridedama šluostė lengvai ir tvirtai pritvirtinama prie lanksčios šluotos galvos, todėl po valymo ją nesunkiai išplausite arba pakeisite atskirai įsigyta nauja.

Gamintojas vardina daugybę tokios valymo sistemos privalumų:

  • Greitai išdžiūstančios grindys - nebereikės laukti, kol išvalytas paviršius taps sausas ir rizikuoti susižaloti paslydus
  • Vienu svirties paspaudimu išpurškiama tik 2ml skysčio - šluostė niekada nebus per drėgna ir efektyviai surinks nešvarumus
  • Skystis išpurškiamas net 95cm pločio srityje - taupomas valymo laikas
  • Vos 750g siekiantis produkto svoris - lengvai išvalysite visus namus nejausdami nuovargio
  • Jokios elektros - šluostė veikia be jokio įkrovimo
  • 0,35 litro talpos skyčio bakelis - vieno pripildymo pakaks išvalyti 100㎡ patalpai
  • Anglies mikropluošto šluostė - eliminuoja purvo sluoksnį, absorbuoja vandenį, išvalo riebalų dėmes ir nešvarumus net ir atokiausiuose kampeliuose
  • 360 laipsnių kampu besisukiojanti šluotos galva - patogu valyti po baldais esančius paviršius
  • Lengvas 1,2m ilgio kotas - galėsite valyti ne tik grindis, bet ir lubas
  • Keičiamos šluostės - seną šluostę į naują pakeisite vos per 1 sekundę

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Tomtop“ dabar galite įsigyti „Deerma Water Spray Mop“ grindų valymo šluotą su skysčio išpurškimo funkcija vos už 19,79 euro. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Taip pat norėtumėme atkreipti dėmesį, jog produktas atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas