Pasirūpinkite idealia tvarka namuose: itin galingas ir stilingas rankinis dulkių siurblys dabar parduodamas gerokai pigiau nei Lietuvoje, nepraleiskite progos!

Šiandien vargiai surastume namus be dulkių siurblio - jis, kaip skalbyklė, internetas ar vandens čiaupas tapo neatsiejama mūsų buities dalimi. Visgi daugeliui šis prietaisas kelia tik blogas emocijas. Dažniausiai nemalonu vien pagalvoti, kad reikės iš spintos ar kito namų kampo traukti griozdišką įrenginį, jį jungtį į elektros tinklą ir nuolat vargti su besipinančiu laidu. Visas neigiamas krūvis padidėja kvadratu, jei kalbame apie kelių aukštų būstą.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Pasirūpinkite idealia tvarka namuose: itin galingas ir stilingas rankinis dulkių siurblys dabar parduodamas gerokai pigiau nei Lietuvoje, nepraleiskite progos!

Tačiau technologijos sparčiai juda į priekį ir atsirado būdas šį nemalonų darbą paversti šimtus kartų malonesniu - savo skaitytojams šiandien norime pasiūlyti už ypatingą kainą įsigyti vieną galingiausių pasaulyje rankinį belaidį siurblį. Internetinėje parduotuvėje „Geekmaxi“ dabar galima įsigyti „Jimmy JV85 Pro“ rankinį siurblį vos už 219,99 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą 9LMeCI6D. Pasiūlymu pasinaudoti galite paspaudę čia, o taip pat reikėtų paminėti, kad Jūsų naujasis pirkinys atkeliaus iš Europoje esančių sandėlių, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl ilgo pristatymo termino.

JIMMY JV85 Pro Handheld Wireless Vacuum Cleaner With Flexible Metal Tube:

  • Prekės kaina: 259,99 eurai;
  • Kaina su nuolaida: 219,99 eurai;
  • Nuolaidos kodas: 9LMeCI6D;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.
Pasirūpinkite tvarka namuose: itin galingas rankinis siurblys už ypatingą kainą ir su greitu pristatymu!

Kaip ir būdinga aukščiausios klasės įrenginiams, „JIMMY JV85 Pro” pasižymi dailia išvaizda. Korpusas pagamintas iš metalo ir plastiko, o nudažytas moderniomis violetine ir tamsiai pilka spalvomis. Kažkur matyti atspalviai? Nesuklydote - juos mėgsta konkurentai iš brangiųjų „Dyson” siurblių stovyklos. Kaip ten bebūtų, „JIMMY JV85 Pro” negadins jokių namų interjero ir visada atrodys estetiškai, o lengvos, bet tvirtos medžiagos užtikrins ilgaamžiškumą ir naudojimo komfortą.

Visgi įdomiausias ir niekur kitur nematytas dizaino elementas yra metalinio siurblio vamzdžio viduryje įtaisyta spyruoklė. Ji leidžia vamzdžiui išsilenkti siurbiant sunkiai prieinamas vietas - sienų kampus, po baldais ir visur kitur. Valymo kokybę pagerins ir dvi pakuotėje pridedamos siurbimo galvos - universalus grindų ir skirtas kilimams. Pirmoji naudoja minkštus ir kietus šerius, kurie besisukdami surenka visas dulkes ir purvą, o antrasis, aprūpintas nailoninėmis juostomis, idealiai iš kilimų ištraukia gyvūnų plaukus, susivėlusius siūlus ir kitus nešvarumus. Dėžutėje taip pat rasite daugybę įvairių antgalių automobilio, baldų ir sunkiai prieinamų vietų siurbimui.

Pereikime prie dramblio kambaryje - „JIMMY JV85 Pro” pasižymi net 200AW siurbimo galia ir pagal šį kriterijų yra tiesiog nepralenkiamas. Kodėl tai svarbu? Stipresnis vakuumas garantuoja, kad kilimuose neliks dulkių, o pats siurbimo procesas bus kur kas trumpesnis ir efektyvesnis. Visa tai dėl pažangaus 550W pajėgumo elektrinio motoro ir patentuoto horizontalaus cikloninio mechanizmo. Žodžiu, „JIMMY” yra tikri siurblių inovatoriai, tad pirkdami jų produktą visada būsite keletu žingsnių priekyje.

Surinkti nešvarumai keliauja į didelį 0,6 litro talpos bakelį, kuris leidžia išsiurbti didžiulį plotą be erzinančio tuštinimo, o prireikus tai padaryti, veiksmas yra nesunkus ir sklandus.

Kita vertus, rankinio siurblio pagrindinis pirkimo argumentas yra jo naudojimo patogumas. Kuriame nors namų kampe ant sienos pritvirtinate pakuotėje pridedamą įkrovimo stotelę ir nuolat joje laikote šį prietaisą. Staiga prireikus, lengvai jį išsiimate, nusinešate į reikiamą vietą ir išsiurbiate - jokių laidų, sunkaus nešimo ar kitų tradicinių siurblių problemų.

Tiesa, ankstesni rankiniai siurbliai turėjo vieną problemą - pilnai įkrauti tegalėjo siurbti vos 15-30 minučių. Galbūt to ir pakanka greitam dulkių kambaryje ar augintinio iš lauko prineštų nešvarumų surinkimui, bet tik ne didelio būsto išvalymui. Laimė, bendrovė atsižvelgė į šią problemą ir „JIMMY JV85 Pro” aprūpino net aštuoniomis 2500mAh talpos baterijomis, kurios leis be sustojimo siurbti net 70 minučių. Kaip galima spėti, tokia trukmė vėlgi yra rekordinė rankinių siurblių rinkoje.

Kaip jau minėjome, šį rankinį siurblį dabar galima įsigyti vos už 219,99 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą 9LMeCI6D. Pasiūlymu pasinaudoti galite paspaudę čia, o taip pat reikėtų paminėti, kad Jūsų naujasis pirkinys atkeliaus iš Europoje esančių sandėlių, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl ilgo pristatymo termino.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas