Pigiau grybo: įsigykite robotą dulkių siurblį gerokai pigiau nei Lietuvoje ir su itin greitu pristatymu!

Pigiau grybo: įsigykite robotą dulkių siurblį gerokai pigiau nei Lietuvoje ir su itin greitu pristatymu!

Saulės akiniai, lagaminas, automobilis, jūra, smėlis - būtent toks veiksmų planas dėliojasi daugeliui norinčių suspėti pasimėgauti vasaros malonumais prieš netrukus prasidėsiančią pilką rudens rutiną. Tačiau pastarosios dienos taip pat yra gera proga savo buitį pasilengvinti taip, kad laiko tamsiuoju metų sezonu turėtumėte kur kas daugiau laiko. Geriausias būdas tai padaryti - nusipirkti pažangų siurblį-robotą už išties puikią kainą.

Internetinėje parduotuvėje „Banggood“ dabar galite įsigyti „LIECTROUX C30B“ robotą dulkių siurblį, kurio kaina siekia vos 161,54 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą BGCZLEX3B. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog į kainą jau įskaičiuoti visi reikiami mokesčiai, o analogiškas produktas Lietuvoje kainuoja daugiau nei 220 eurų. Tai – puiki proga įsigyti šį siurblį gerokai pigiau!

Kad šis siurblys išsiskiria iš pilkos masės, išduoda jo dizainas. Užuot konstravęs nuobodžią juodą ar baltą peraugusią tabletę, gamintojas pasistengė šiam daiktui suteikti daugiau stiliaus. Taip atsirado prabangos suteikiantys sidabriniai akcentai ir blizgi raštuota viršutinė dalis, kurioje taip pat išdėstyti pagrindiniai valdymo elementai. Taip pat pasistengta, jog korpusas būtų pakankamai plonas tam, kad siurblys galėtų palįsti po baldais ir išvalyti ten susikaupusius nešvarumus.

Kas šį produktą paverčia robotu, yra daugybė įvairių jutiklių, kurie jam padeda susidaryti tikslų kambario žemėlapį. Prie šios misijos smarkiai prisideda ir japoniška „EPSON” mikroschema, apdorojanti surinktus duomenis ir išsauganti juos įrenginio atmintyje. Tai padeda „LIECTROUX C30B” savo užduotį vykdyti kur kas išmaniau nei jo konkurentams. Siurblys grindis siurbia zigzagais, tačiau puikiai atsimena, kurias vietas jau išsiurbė, o kurios liko nevalytos, kas garantuoja idealiai švarius kambarius be jokių neišvalytų zonų.

Beje, „LIECTROUX C30B” geba ne tik puikiai susidoroti su baldų kojomis, bet ir neįsipainioti, užvažiavęs ant grindų gulinčio laido. Prijungę siurblį prie namų Wi-Fi tinklo ir atsisiuntę specialią išmaniojo telefono aplikaciją, joje matysite visus siurblio sudarytus kambarių planus ir pasirinkti siurbimo/nesiurbimo zonas. Taip pat užprogramuoti, kokiomis dienomis ir valandomis robotui atlikti savo darbą. Be to, „LIECTROUX C30B” galima valdyti balso asistentais - „Amazon Alexa” ir „Google Assistant” - kas namų siurbimo kontrolę supaprastins iki minimumo.

Kalbant apie patį siurbimą, reikalų vėl turime su japonais - už tai atsakingas patikimas ir praktiškai nesidėvintis „NIDEC” motoras, užtikrinantis adekvačią 4000pa siurbimo galią. Proceso efektyvumą smarkiai didina ir V formos šepetys, iš kilimų ištraukiantis net ir giliausiai įsėdusius nešvarumus. Pridėkime ir specialias kampus išvalančias šluoteles, galimybę perlipti nedidelius slenksčius bei išvengti susidūrimo su baldais, HEPA filtrą ir turime tikrą valymo monstrą.

Prie šio titulo galima prisideda ir labai tokios kainos siurbliams netipiška šlapio valymo funkcija, susidedanti iš keičiamos šluostės ir tolygaus bei balų nepaliekančio jos drėkinimo mechanizmo. Pakaks dulkių surinkimo talpą pakeisti vandens bakeliu ir „LIECTROUX C30B” nublizgins namų grindis. Vėlgi šį procesą valdyti ir programuoti galėsite išmaniojo telefono aplikacijoje.

Na, o vyšnia ant torto tampa tokio tipo įrenginiams didelė 2500mAh baterija, kurios energijos pakaks visų namų valymui. „LIECTROUX C30B” tai pat pakuotėje atkeliauja su specialia įkrovimo stotele, į kurią jis geba savarankiškai sugrįžti, tad nepatirsite jokių nemalonių rūpesčių dėl siurblio akumuliatoriaus.

Žodžiu, tikrai puiki proga įsigyti pažangų daiktą, kuris neištuštins jūsų vasaros vėjų išvėdintos piniginės ir tikrai palengvins kasdienybę.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas