Pigiau tik už ačiū: įsigykite bene pigiausią „Xiaomi“ robotą siurblį už ypatingą kainą

Pigiau tik už ačiū: įsigykite bene pigiausią „Xiaomi“ robotą siurblį už ypatingą kainą

Robotų dulkių siurblių paklausa nuolatos auga, o tuo pačiu auga ir pasiūla. Ieškantys kokybiško ir nebrangaus varianto – pirmiausia į galvą ateina „Xiaomi“ kompanijos pavadinimas. Kinijos bendrovė yra sukūrusi ne vieną dėmesio vertą produktą, o robotai siurbliai yra jokia ne išimtis.

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar galite įsigyti „Xiaomi Mijia G1“ robotą dulkių siurblį, kurio kaina siekia tik 145,35 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Norime atkreipti dėmesį ir į tai, jog Jūsų naujasis pirkinys atkeliaus iš Lenkijoje esančių sandėlių, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių, o ir pristatymas užtruks vos keletą dienų.

Iš pirmo žvilgsnio „Mijia G1” atrodo kaip ir bet kuris kitas tokio tipo produktas. Baltas, apvalus, galbūt šiek tiek kompaktiškesnis. Tačiau reikėtų nepamiršti, kad tai sąlyginai labai pigus produktas, tačiau tai nereiškia, kad jis yra prastas. Visų pirma, šis robotas dulkių siurblys aprūpintas „NIDEC“ varikliu, kurio siurbimo galia siekia 2200 Pa. Įdomu ir tai, jog nepaisant žemos kainos, šis produktas gali būti naudojamas tiek siurbimui, tiek ir šlapiam valymui.

„Xiaomi“ šiame savo produkte panaudojo ir trijų sluoksnių filtrus, kuri padės žymiai efektyviau filtruoti dulkes. Verta paminėti ir tai, jog „Mijia G1“ turi keturi skirtingus galios režimus – nuo tyliojo, kuris skirtas nedideliam nešvarumų kiekiui pašalinti, iki itin pajėgaus, kuris pravers esant didelei netvarkai namuose, ofise ar kitoje patalpoje. Dėmesį verta atkreipti ir į tai, jog šis siurblys yra pakankamai kompaktiškas, o jo aukštis siekia vos 82 mm. Tai leis Jums be problemų pasirūpinti švara po įvairiais baldais, kaip, pavyzdžiui, lova ar sofa.

Robotas dulkių siurblys naudoja 2500 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti maždaug 90 minučių siurbimo. Kaip ir įprasta, šis „Xiaomi“ produktas pilnai valdomas su „Mi Home“ programėle. Čia Jūs rasite ne tik visus reikiamus nustatymus, tačiau ir galėsite suplanuoti savo siurbimus ir pan.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi Mijia G1“ robotą dulkių siurblį dabar galite įsigyti tik už 145,35 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Norime atkreipti dėmesį ir į tai, jog Jūsų naujasis pirkinys atkeliaus iš Lenkijoje esančių sandėlių, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių, o ir pristatymas užtruks vos keletą dienų.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas