Puiki proga įsigyti „Roborock S7“ robotą dulkių siurblį: daug galios, puiki baterija ir kaina, kuri kone 100 eurų žemesnė nei Lietuvoje

Partnerio turinys

2022-11-24, 07:25 (atnaujinta 2022-11-24, 09:26)

4 komentarai (-ų)

Robotai dulkių siurbliai tampa neatsiejama mūsų namų priežiūros dalimi. Jeigu anksčiau tekdavo aukoti savo laiką, jog išsiurbti namus – dabar tai galime patikėti robotams siurbliams. Niekam ne paslaptis, jog tokie produktai leidžia pasirūpinti tvarka, net nebūnant namuose, o ir jų kainos dabar yra prieinamos daugeliui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Puiki proga įsigyti „Roborock S7“ robotą dulkių siurblį: daug galios, puiki baterija ir kaina, kuri kone 100 eurų žemesnė nei Lietuvoje

Sausio mėnesį robotų dulkių siurblių rinkoje pasirodė didžiulio dėmesio sulaukęs „Roborock S7“ produktas. Kartu su šiuo produktu buvo pademonstruota ir jam skirta savaiminio valymo stotelė, kurią jau dabar galite įsigyti ir Jūs.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti „Roborock S7“ robotą siurblį, kurio kaina siekia vos 368,20 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo, kuris nurodytas žemiau. Verta atkreipti dėmesį, jog Lietuvoje toks pats siurblys kainuoja 100 eurų daugiau.

Automatinio valymo stotelė yra gana unikalus produktas, kuris tuo pačiu šiek tiek skiriasi nuo kitų rinkoje esančių įrenginių. Pastaroji stotelė turi du atskirus konteinerius: kairėje pusėje yra HEPA filtras, o dešinėje - dulkių maišelis, į kurį surenkamos visos „Roborock S7“ surinktos dulkės, purvas ir šiukšlės. Šaunu tai, kad dešinioji pusė šiek tiek išsikišusi, todėl Jums bus lengviau išimti maišelį ir jį pakeisti. Pažymima, kad Jums nereikės jaudintis, kad purvas bus išpiltas ant grindų.

„Roborock S7“ yra vienas iš naujausių „Roborock“ linijos narių, todėl jame įdiegtos kelios naujos funkcijos, pvz., nauja „Sonic Mopping“ funkcija. Neabejotinai didžiausias šios roboto siurblio privalumas – visiškai atnaujintas grindų plovimas. Priešingai nei daugelis kitų tokio tipo produktų, šis pasižymi gerokai didesniu plaušinės prispaudimų prie grindų, o pats plovimo pagrindas dar ir vibruoja, kas garantuoja žymei geresnius rezultatus.

Robotas dulkių siurblys taip pat yra aprūpintas 300 ml. vandens talpykla, o dulkės bus talpinamos į 470 ml. talpą. Nesunku nuspėti ir tai, jog „Roborock S7“ yra pilnai valdomas per programėlę, kurią nesunkiai įsidiegsite į savo išmanųjį telefoną. Dar vienas šio naujojo produkto privalumas – galimybė pasirinkti kilimų siurbimo režimus. Žinoma, „Roborock“ naujiena palaiko ir tokias funkcijas kaip kelių aukštų žemėlapiai, kambarių skirstymas, virtualių sienų piešimas ir pan.

Naujasis „Roborock“ turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti tam, jog išvalytume namus ar ofisą iki 250 kvm. „S7“ modelio siurbimo galia siekia iki 2500 Pa, kuomet ankstesni modeliai pasižymėjo tik 2000 Pa galingumu.

Kaip jau minėjome, „Roborock S7“ robotą siurblį už geriausią kainą parduoda „Geekbuying“, kurio kaina siekia vos 368,20 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo, kuris nurodytas teksto pradžioje.

4 komentarų

roborock

na turiu roborock S7, tai plauna grindis puikiai ir nusiurbe tikrai gerai padaro savo darbą. baterijos irgi užtenka visam butui nusiurbti /praplauti ir dar lieka... pats modelis fainas viskas patogiai padaryta. lyginant su S6 atnaujintas šepetys ant kurio mažiau visko velesi (plaukai.. ir pan) kolkas niekas negenda, šiaip kad to nebūtu jam reikalinga ir priežiūra ir tinkamas naudojimas, nes bent kas 2savaites turi išvalyt filtrus ir šepečius, o sensorius nuolat kai tik prireikia jau purvini jeigu.. šiaip ir roborock gerai apgalvojes idiege visur šepetelius net ir "dock" kontaktam krovimo ir šepečio velenams apsivalyt. šluostė lyginant su S6 modeliu ir praktiškesnė mėlynos spalvos, o ne balta... roborock šiaip yra Xiaomi įkurta kompanija, bet siurblius robotus tikrai neblogus kuria

Kitas lankytojas

Viskas kaip ir gerai naudojam siurblį 2022,02 ,atlieka savo darbą,bet jau du kartus vežėme į garantinį remontą,pirmas remontas užtruko 3sav.,antras beveik du mėnesius,problema aukščio,padėties sensoriai nuo drėgmės apsinešė o galiausiai oksidacija padarė savo darbą reikėjo keisti ko pasekoje remontas du mėnesiai

Lankytojas

Atsiliepimai geri , tai kur nuolaidos kodas ?

Lankytojas

Turime šį robotuką, patvirtinus viską kas aprašyta išties galingas, švariai valo esame labai patenkinti ne tokia kainą nupirkę kaip dabar siūlo tad artėjant šventėms drąsiai ji galite dovanoti pasidovanoti nes investicija to verta. Mažas bet protingas ir galingas!

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas