Puiki proga įsigyti „Roborock S8“ robotą dulkių siurblį: neįtikėtinai daug galios, puiki baterija ir itin patraukli kaina

Partnerio turinys

2023-03-20, 18:07

0 komentarų

Robotai dulkių siurbliai tampa neatsiejama mūsų namų priežiūros dalimi. Jeigu anksčiau tekdavo aukoti savo laiką, jog išsiurbti namus – dabar tai galime patikėti robotams siurbliams. Niekam ne paslaptis, jog tokie produktai leidžia pasirūpinti tvarka, net nebūnant namuose, o ir jų kainos dabar yra prieinamos daugeliui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Puiki proga įsigyti „Roborock S8“ robotą dulkių siurblį: neįtikėtinai daug galios, puiki baterija ir itin patraukli kaina

Dar visai neseniai, robotų dulkių siurblių rinkoje pasirodė didžiulio dėmesio sulaukęs „Roborock S8“ produktas. Kartu su šiuo produktu buvo pademonstruota ir jam skirta savaiminio valymo stotelė, kurią jau dabar galite įsigyti ir Jūs.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti „Roborock S8“ robotą siurblį, kurio kaina siekia vos 549 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo, kuris nurodytas žemiau.

Verta pastebėti ir tai, jog šis pirkinys į jūsų namus atkeliaus iš Lenkijoje esančio sandėlio, o tai garantuoja ir itin greitą pristatymą.

Visų pirma, naujasis „Roborock S8“ robotas dulkių siurblys aprūpintas klasikiniais dizaino sprendimais ir šį įrenginį galėsite įsigyti baltos arba juodos spalvos. Pagrindiniai šio produkto mygtukai išskirti pilka spalva, o visumoje šis įrenginys atrodo labai dailiai.

„Roborock S8“ yra vienas iš naujausių „Roborock“ linijos narių, todėl jame įdiegtos kelios naujos funkcijos, pvz., nauja „VibraRise Mopping“ sistema. Neabejotinai didžiausias šios roboto siurblio privalumas – visiškai atnaujintas grindų plovimas. Priešingai nei daugelis kitų tokio tipo produktų, šis pasižymi gerokai didesniu plaušinės prispaudimų prie grindų, o pats plovimo pagrindas dar ir vibruoja, kas garantuoja žymei geresnius rezultatus.

Robotas dulkių siurblys taip pat yra aprūpintas 300 ml. vandens talpykla, o dulkės bus talpinamos į 400 ml. talpą. Nesunku nuspėti ir tai, jog „Roborock S8“ yra pilnai valdomas per programėlę, kurią nesunkiai įsidiegsite į savo išmanųjį telefoną. Dar vienas šio naujojo produkto privalumas – galimybė pasirinkti kilimų siurbimo režimus. Žinoma, „Roborock“ naujiena palaiko ir tokias funkcijas kaip kelių aukštų žemėlapiai, kambarių skirstymas, virtualių sienų piešimas ir pan.

Naujasis „Roborock“ turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti tam, jog išvalytume namus ar ofisą iki 300 kvm. „S8“ modelio siurbimo galia siekia net iki 6000 Pa, kuomet ankstesni modeliai pasižymėjo tik 2000 Pa galingumu.

Kaip jau minėjome, „Roborock S8“ robotą siurblį už geriausią kainą parduoda „Geekbuying“, kurio kaina siekia vos 549 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas