„Redroad“ siurbliai sulaukė didžiulių nuolaidų: Lietuvoje siūlomi galingiausi modeliai dabar parduodami už specialią kainą

Partnerio turinys

2022-11-25, 14:10

0 komentarų

Jau rytoj – didžiausia išpardavimų diena metuose. Taip, rytoj yra Juodasis penktadienis, kurio metu daugelis pardavėjų siūlo įvairiausias prekes už žemiausią kainą. Tačiau išpardavimai prasideda gerokai anksčiau ir jau šiandien galima rasti pačių įvairiausių pasiūlymų, kurių negalima praleisti.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redroad“ siurbliai sulaukė didžiulių nuolaidų: Lietuvoje siūlomi galingiausi modeliai dabar parduodami už specialią kainą

Internetinėje parduotuvėje „Pigu.lt“ dabar galima įsigyti puikius „Redroad“ siurblius, kurie palengvins kiekvieno iš mūsų dieną. Pavyzdžiui, „Redroad G10“ robotas siurblys šiuo metu kainuoja tik 550 eurų, o standartinė jo kaina siekia 629 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tačiau tai dar ne viskas. Už puikią kainą parduodamas ir „Redroad V17“ rankinis siurblys – jo kaina šiuo metu siekia tik 194,57 eurus, o šį pasiūlymą rasite paspaudę čia.

Redroad G10

Nors šio roboto dulkių siurblio dizainas ir nelabai išsiskiria, tačiau „Redroad“ turi stilingai atrodančią įkrovimo stotelę, o balta spalva su tamsiai pilkos spalvos akcentais prideda papildomos vertės „G10“ modeliui.

„Redroad G10“ verta jūsų dėmesio, nes turi keletą tikrai išskirtinių savybių, o viena pagrindinių - siurblys automatiškai pakelia valytuvą ir nesukelia antrinio jau švarių grindų užteršimo. Nors tai gali pasirodyti kaip smulkmena, tačiau išties tai labai naudinga funkcija, kuri užtikrins maksimalią tvarką jūsų namuose. Negana to, šis įrenginys aprūpintas elektrolitiniu vandens sterilizavimu. Efektyvus sterilizavimo greitis siekia iki 99,9%, nereikia pirkti bakterijų šalinimo priemonių. Neteršiantis ir draugiškas aplinkai.

„Redroad G10“ turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti tam, jog išvalytume namus ar ofisą iki 180 kvm. Šio modelio siurbimo galia siekia iki 2800 Pa, kuomet ankstesni modeliai pasižymėjo tik 2000 Pa galingumu. Verta pastebėti ir tai, jog jūs galėsite pasirinkti norimą siurbimo galingumą patys.

Robotas dulkių siurblys taip pat yra aprūpintas 450 ml. talpa. Tačiau pats didžiausias privalumas slypi įkrovimo stotelėje. Pastaroji turi 4,5 litrų vandens talpą, o taip pat ir 4 litrų nešvaraus vandens talpą, kas užtikrina, kad jums nereikės nuolatos keisti vandens ir „Redroad G10“ viską atliks pats. Nesunku nuspėti ir tai, jog „Redroad“ produktas yra pilnai valdomas per programėlę, kurią nesunkiai įsidiegsite į savo išmanųjį telefoną.

Redroad V17

Daugelis tokio tipo dulkių siurblių, įskaitant net ir „Dyson“, turi viena didžiulę problemą – jums nuolatos reikia keisti šepečius, atsižvelgiant į siurbiamo paviršiaus dangą. Šią bėdą puikiai išsprendžia „Redroad V17“, kuris išsiskiria minkšto šepečio ir šerelių juostos deriniu. Tokia kombinacija puikiai veikia tiek ant kiliminės dangos, tiek ant kieto pagrindo grindų, o tuo pačiu gali pasiūlyti puikius rezultatus daugiau nei 90 proc. situacijų.

„Redroad V17“ savo komplektacijoje taip pat turi 2 šepetėlius kiliminėms dangoms ir 2, kurie skirti kietai dangai. Negana to, juos galima kombinuoti trimis skirtingais būdais, o tai leis pasiekti geriausią įmanomą rezultatą. Pavyzdžiui, jeigu jūsų namuose yra tik kieto paviršiaus grindys – jūs galite naudoti tik tam skirtus šepečius ir taip gauti nepriekaištingą rezultatą, kurio rinkoje negali pasiūlyti joks kitas rankinis siurblys.

„Redroad V17“ rankinis dulkių siurblys taip pat aprūpintas ir 2500 mAh talpos baterija, kurios turėtų pakakti iki 60 minučių. Žinoma, viskas priklauso nuo to kokį siurbimo režimą naudosite bei kokius šepečius pasirinksite. Negana to, šis produktas pasižymi ir puikia galia. Didelė 26 500 pa įsiurbimo jėga bei 120 000 apsisukimų per minutę beveik prilygsta „Dyson V10 Absolute” ir visa tai - už mažiausiai 300 eurų žemesnę kainą. Be to, „Redroad V17” veikia vos 60 dB garsumu, tad netrikdys tuo pat metu kambaryje televizoriaus žiūrinčio ar telefonu kalbančio sutuoktinio.

Į filtravimą „Redroad” pasižiūrėjo rimtai – šis rankinis siurblys aprūpintas dviejų žingsnių „HEPA” filtras sulaikys net iki 0,1 mikrono skersmens daleles. Įleidimo anga „H12 HEPA“ išvalo į vidų patenkantį oro srautą, kad apsaugotų variklį ir 12 kūgių cikloninę dulkių atskyrimo sistemą su 99,97 % efektyvumu. Išleidimo anga „H13 HEPA“ sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkes, pelėsių sporas, žiedadulkes ir pleiskanas. „HEPA“ filtrai pasirūpins itin švariu ištekančiu oru, o taip pat suteiks puikų valymo laiką.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas