Robotas siurblys už €103? Ne, tikrai nesuklydome, paskubėkite įsigyti!

Robotas siurblys už €103? Ne, tikrai nesuklydome, paskubėkite įsigyti!

Atėjo dar vienas savaitgalis, o jūs vis dar gulite lovoje, nė negalėdami pagalvoti, jog reikės tvarkytis? Iš spintos neštis siurblį, tąsyti jį po visus kambarius, atpainioti jo laidą, apsivijusį baldus - būtent taip atrodo daugelio švarintis sugalvojusių žmonių dienotvarkė. Tačiau ar galėtumėte patikėti, jog išleidę vos 103 eurus, vietoje minėtų vargų, galėsite gerti kavą, tingiai slinkdami savo išmaniojo ekraną?

Pasirodo, tai tikrai įmanoma. Šiandien savo skaitytojams norime pasiūlyti pigų, bet tikrai kokybišką robotą siurblį, kuris palengvins daugelio mūsų kasdienybę.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą GB-AIFAWISE, „Alfawise V8S” robotą siurblį galite įsigyti vos už 103,33 euro (norint mokėti būtent tokią kainą, mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Į kainą įskaičiuotas ir tik 7-15 dienų trunkantis siuntimas, išvengiantis visų įmanomų mokesčių.

Daugiau apie „Alfawise V8S”

„Alfawise V8S” yra vienas tų produktų, kuris nemėgsta pernelyg afišuotis. Jo dizainas ganėtinai paprastas - juodos spalvos šlifuoto aliuminio imitacija netraukia akių, tačiau leidžia jam puikiai įsikomponuoti praktiškai bet kokiame interjere.

Tačiau neypatinga išvaizda ar maža kaina tikrai nereiškia, kad šis robotas yra tik pigus kvailelis. Gamintojas, jau ne vienerius metus besispecializuojantis tokio tipo siurblių gamyboje, „V8S” aprūpino specialiais jutikliais, kurie neleidžia jam nugarmėti nuo laiptų, trankytis į baldų kojas ar pasiduoti, sutikus net ir menkiausią kliūtį (siurblys geba perlipti 1,5cm aukščio slenksčius ir įveikti 15 laipsnių statumo įkalnes), pavyzdžiui kilimą.

Paminėti galima ir labai robotui siurbliui svarbų dalyką - giroskopinę navigacijos sistemą, kuri padės jam sudaryti tikslų patalpos žemėlapį ir parinkti efektyvų valymo maršrutą, nepaliekant neišvalytų vietų. „Alfawise V8S” valdomas pakuotėje pridedamu, vos kelis mygtukus turinčiu pulteliu. Juo galėsite pradėti valymą, sustabdyti, grąžinti į įkrovimo stotelę ar padidinti siurbimo galią. Idealu, jei ruošiatės siurblį pirkti vyresniems tėvams, sunkiai sugyvenančius su išmaniaisiais telefonais ir jų programėlėmis.

„Alfawise V8S” galima pagirti ir už net 1300pa siurbimo pajėgumą, kuris yra maždaug dvigubai didesnis, nei panašios kainos konkurentų. Tai, kartu su besisukančiais šepetėliais, padės surinkti visus nešvarumus nuo kilimų, plytelių ar parketo. Malonu ir tai, jog turėdamas ganėtinai galingą motorą šis siurblys dirba tyliai, kas naudinga, jei namie turite augintinių ar mažų vaikų.

Kalbant apie veikimo ištvermę, „Alfawise V8S jūsų nenuvils - vienu įkrovimu jis gali veikti 90-120 minučių, ko visiškai pakanka išsiurbti vidutinio dydžio būstui. Be to, baterijos papildymu jums rūpintis tikrai neteks, nes pakuotėje pridedama įkrovimo stotelė, į kurią robotas geba sugrįžti savarankiškai.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą GB-AIFAWISE, „Alfawise V8S” robotą siurblį galite įsigyti vos už 103,33 euro (norint mokėti būtent tokią kainą, mokėjimo lange reikia nuimti varnelę nuo „Shipping Guarantee”). Į kainą įskaičiuotas ir tik 7-15 dienų trunkantis siuntimas, išvengiantis visų įmanomų mokesčių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas