Šildytuvas, kurį privalu turėti kiekvienam: už mažiau nei 80 eurų galėsite pamiršti žiemos šalčius, nepraleiskite progos

Partnerio turinys

2021-11-22, 17:00

3 komentarai (-ų)
Šildytuvas, kurį privalu turėti kiekvienam: už mažiau nei 80 eurų galėsite pamiršti žiemos šalčius, nepraleiskite progos

Vasara jau senokai baigėsi, o ir ruduo jau artėja link pabaigos. Gražius ir saulėtus orus po truputį keičia šaltesnės ir lietingesnės dienos, kas sufleruoja ir tai, kad artėja laikas pasiruošti žiemai. Niekas tikriausiai nesuabejos teiginiu, kad šiluma namuose – vienas svarbiausių dalykų šaltu periodu. Nors iki žiemos dar liko savaitė, tačiau mes siūlome tam pasiruošti jau dabar ir turime Jums rekomenduoti išties naudingą produktą.

Mūsų partnerių „Cafago“ internetinėje parduotuvėje dabar galite įsigyti „Smartmi Home Electric Heater 1S“ elektrinį šildytuvą vos už 78,11 eurus. Negana to, šis įrenginys, kuris pasižymi tradicinio radiatoriaus dizainu, jus pasieks vos per keletą darbo dienų, nes pardavėjas jį siunčia iš Vokietijoje esančio sandėlio. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Kaip galite matyti iš tekste pateikiamų nuotraukų, šis elektrinis šildytuvas pasižymi tradicinio radiatoriaus išvaizda, taip pat yra baltos spalvos, o tai reiškia, jog jis puikiai derės prie daugelio namų interjero. „Smartmi Home Electric Heater 1S“ matmenys siekia 69,4 x 44,8 x 20,2 cm, o svoris – 6,5 kilogramo. Nesunku suprasti, kad tai yra ganėtinai kompaktiškas produktas, kuriame vietą namuose surasti bus itin paprasta.

Žinoma, perkant tokio tipo produktą – itin svarbu jo galia ir suteikiamos galimybės. „Smartmi Home Electric Heater 1S“ elektrinio šildytuvo maksimali galia siekia 2200W, o taip pat jis turi tris skirtingus šildymo lygius. Šoninėje briaunoje įmontuotas valdiklis, kuris leis pasirinkti norimą galingumą – 900W, 1300W arba 2200W. Gamintojo teigimu, vieno šio įrenginio užteks sušildyti 15 kvadr. metrų patalpą.

Būtina paminėti ir tai, jog „Smartmi Home Electric Heater 1S“ priklauso „Xiaomi“ ekosistemai. Tai leidžia tikėtis pačių geriausių rezultatų bei, žinoma, aukščiausios kokybės. Kaip jau minėjome, dabar šį elektrinį šildytuvą galima įsigyti vos už 78,11 eurus. Negana to, šis įrenginys, kuris pasižymi tradicinio radiatoriaus dizainu, jus pasieks vos per keletą darbo dienų, nes pardavėjas jį siunčia iš Vokietijoje esančio sandėlio. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

3 komentarų

123

Sildyciaus elektriniu, jei gyvenciau pas Lukasenka. Ten elektra pigi. Isirengus specialų skaitiklį, sildymui kwh kainuoja maziau 1 ct. Marijos zemeje kaina tokia, kad geriau sildytis malkomis. Debilai lietuviai turejo galingiausia pasauly AE su pigiausia elektra ir issigriove....

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas