Sutaupykite apvalią sumą pinigų: Valstybės dienos proga įsigykite bene geriausią robotą siurblį už itin žemą kainą

Partnerio turinys

2021-07-06, 09:15 (atnaujinta 2021-07-06, 11:43)

2 komentarai (-ų)
Sutaupykite apvalią sumą pinigų: Valstybės dienos proga įsigykite bene geriausią robotą siurblį už itin žemą kainą

Šiandien Lietuvoje minima Karaliaus Mindaugo karūnavimo diena, o tuo pačiu tai ir puiki proga pasirūpinti idealia tvarka namuose. Internete nuolatos vyksta įvairiausios akcijos, o šiandien turime Jums specialų pasiūlymą, kurio metu galėsite įsigyti kokybišką robotą dulkių siurblių už itin patrauklią kainą.

Robotai dulkių siurbliai jau spėjo tapti neatsiejama mūsų namų dalimi, tačiau išsirinkti tinkamiausią variantą – nėra pati lengviausia dalis. Ko galima tikėtis iš roboto, kuris kainuoja mažiau nei 400 eurų? Ar jis gali siurbti ir valyti mūsų namus? Ar turi pažangiausią navigacijos sistemą? Ar jis gali pats pasirūpinti sukauptomis šiukšlėmis? Į visus šiuos klausimus galima atsakyti tik teigiamai, o tam sprendimą turi „Xiaomi“.

Dabar puiki proga įsigyti naująjį „Roidmi Eve Plus“ robotą dulkių siurblį, kuris internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ parduodamas vos už 388,78 eurus, įskaitant siuntimo išlaidas. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o taip pat nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo ROIDMI20. Būtina paminėti ir tai, jog pardavėjas šiam pirkiniui suteikia 2 metų garantiją. Dar neteko girdėti apei šį „Xiaomi“ produktą? Siūlome skaityti toliau.

„Xiaomi“ ekosistemai priklausanti kompanija „Roidmi“ su naujuoju „Eve Plus“ modeliu turi pasiūlyti tai, kas po truputį tampa nauja tokio tipo produktų mada. Šis robotas dulkių siurblys atkeliauja su specialia stotele, kuri ne tik pasirūpins šio roboto įkrovimu, bet ir jo surinktomis atliekomis. Specialioje talpoje rasime tam skirtą maišelį, kurio talpa siekia 3 litrus, o surinktos šiukšlės čia gali būti laikomos iki 60 dienų. Tai puikiai išspręs siurblio valymo problemą, kuri kartais gali kainuoti nemažai papildomo laiko, kurio dažnas iš mūsų paprasčiausiai neturi.

„Roidmi Eve Plus“ taip pat aprūpintas HEPA filtrais bei „Active Oxygen“ technologija, kuri dažnai naudojama medicininės paskirties įrangoje. Ši technologija leidžia efektyviai apdoroti atliekas: sterilizuoti buitinius parazitus, tokius kaip erkutės, įvairūs mikrobai ir pan. Ir tai tikrai ne viskas ką gali pasiūlyti šis produktas.

Robotas dulkių siurblys aprūpintas pažangiausia lazerine navigacijos sistema (LDS) ir naujausiu SLAM algoritmu. Negana to, „Eve Plus“ modelis turi 18 papildomų sensorių, kurie apsaugos Jūsų naująjį pirkinį nuo kritimų, trankymosi į namuose esančius daiktus bei, žinoma, padės geriau orientuotis aplinkoje. Žinoma, „Roidmi“ įrenginys geba judėti sistemingai, fiksuoti Jūsų namų žemėlapius ir pan.

Šis produktas aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kas leis vienu įkrovimu pasirūpinti tvarka namuose, kurio plotas iki 250 kv. metrų. Tiesa, jeigu naudosite plovimą funkciją, tuomet šis skaičius išauga iki 300 kv. metrų. Verta paminėti ir tai, jog „Eve Plus“ turi 0,3 litrų talpos vandens saugyklą, o vienu metu gali ne tik siurbti, bet ir plauti Jūsų namų grindis.

Tai neabejotinai yra vienas geriausių pasirinkimų rinkoje, o jo kaina – tiesiog stulbinanti. Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ šis „Roidmi Eve Plus“ robotas parduodamas vos už 388,78 eurus, įskaitant siuntimo išlaidas. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o taip pat nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo ROIDMI20.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas