Tamsai ištarkite ne: išmanųjį „Xiaomi“ šviestuvą dabar galima įsigyti už itin žemą kainą!

Partnerio turinys

2021-09-09, 15:30 (atnaujinta 2021-09-09, 23:39)

0 komentarų
Tamsai ištarkite ne: išmanųjį „Xiaomi“ šviestuvą dabar galima įsigyti už itin žemą kainą!

Turbūt visi esame atsidūrę situacijoje, kai atsibudus tamsiuoju paros metu reikia pakilti iš lovos ir saugiai pereiti į kitą kambarį. Tokiu atveju, dažniausiai lieka du pasirinkimai - bandyti eiti tamsoje, rizikuojant ant kažko užlipti ar užkliūti, arba uždegti šviesą kambaryje ir prižadinti kartu miegančius žmones. Laimė, šią problemą galima išspręsti labai pigiai ir paprastai.

Internetinėje parduotuvėje „TomTop“ galima įsigyti „Xiaomi“ sukurtą „Yeelight YLXD76YL” šviestuvą, kurio kaina siekia vos 49,01 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti, jog naujasis pirkinys atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, o į kainą jau įskaičiuoti ir visi riekiami mokesčiai, todėl jums neteks sukti galvos dėl papildomų išlaidų.

Šis produktas yra turbūt populiariausias iš visos „Yeelight” serijos. Šviestuvas savyje talpina net 48 LED šviesos diodus, todėl ne tik skleidžia labai stiprią šviesą (ryškumą galima keisti), ir leidžia rinktis norimą šviesos temperatūrą (nuo 2700K - 6500K), bet ir žada, jog šviesa jus džiugins net 40 000 valandų.

Baltas „Xiaomi Yeelight YLXD76YL” korpusas leidžia jį derinti prie beveik bet kokio interjero, o pakabinimas susideda vos iš 2 žingsnių - specialaus pagrindo pritvirtinimo prie lubų ir šviestuvo prisukimo prie jo bei prijungimo prie elektros šaltinio. Tai turėtų užtrukti tik kelias minutes.

Na bet juk mus greičiausiai domina šviestuvo išmanumas, tiesa? Pats paprasčiausias būdas valdyti lempą yra pridedamas pultelis, galintis įjungti ir išjungti, keisti šviesos atspalvį ir intensyvumą bei paspaudus „M” raide pažymėtą mygtuką įjungti romantišką mėnesienos apšvietimą.

Kita vertus, tai labiau papildomas valdymo būdas, gamintojas siekė, kad „Xiaomi Yeelight YLXD76YL” valdytumėte išmaniuoju telefonu. Tam tereikės atsisiųsti „Mi Home” arba „Yeelight” programėlę ir turėsite visą valdymo funkcionalumą. Prie viso to dar reikėtų pridėti ir galimybę šviestuvą kontroliuoti balsu - „Google Assistant” ar „Amazon Alexa” asistentais.

Be to, jeigu turite itin populiarią „Xiaomi Mi Band 3/4” išmanią apyrankę ir su ja einate miegoti, galėsite džiaugtis viena itin patogia funkcija. Kadangi apyrankė geba pajusti, kada užmigote, ji išjungs šviesą, vos tai nutiks.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi“ sukurtą „Yeelight YLXD76YL” šviestuvą, dabar galima įsigyti vos už 49,01 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti, jog naujasis pirkinys atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, o į kainą jau įskaičiuoti ir visi riekiami mokesčiai, todėl jums neteks sukti galvos dėl papildomų išlaidų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas