Žiemos šalčius įveikite išmaniai: keturi pigūs produktai, kurie nugalės visus šalčius ir leis mėgautis šiluma

Partnerio turinys

2021-11-23, 17:00

0 komentarų
Žiemos šalčius įveikite išmaniai: keturi pigūs produktai, kurie nugalės visus šalčius ir leis mėgautis šiluma

Vasara jau senokai baigėsi, o ir ruduo jau artėja link pabaigos. Gražius ir saulėtus orus po truputį keičia šaltesnės ir lietingesnės dienos, kas sufleruoja ir tai, kad artėja laikas pasiruošti žiemai. Niekas tikriausiai nesuabejos teiginiu, kad šiluma namuose – vienas svarbiausių dalykų šaltu periodu. Žinoma, šiltai smagu jaustis ir lauke. Nors iki žiemos dar liko savaitė, tačiau mes siūlome tam pasiruošti jau dabar ir turime Jums rekomenduoti išties naudingą produktą.

Mūsų partneriai „Wiibuying“ šiandien siūlo jums įsigyti net keturis produktus, kurie turėtų praversti žiemos mietu ir gelbės jus kone kiekvienoje situacijoje. Pirmasis toks produktas – „Youpin Heated Electric Throw Blanket“, o jo kaina siekia vos 33,24 eurus. Norėdami įsigyti šį produktą – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo W3OCBUY.

Nors iš pirmo žvilgsnio tai gali pasirodyti kaip paprasčiausias pledas, tačiau jis aprūpintas specialiu valdymo pultu, kuris leis reguliuoti jo temperatūrą. „Electric USB Heated Shawl Blanket“ turi net šešis skirtingus šildymo lygius, todėl tinkamiausią variantą turėtų rasti kiekvienas. Verta paminėti ir tai, jog šis užklotas yra pagamintas iš skalbimui tinkamos medžiagos, todėl nekils ir jokių problemų pasirūpinant jo švara.

Dar vienas panašaus pobūdžio produktas – „Electric USB Heated Shawl Blanket“, o jo kaina siekia vos 15,79 eurus. Norėdami įsigyti šį produktą – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo W3OCBUY.

Nesunku pastebėti, jog šis pledas yra kiek kitoks, o ir jo kaina gerokai žemesnė. Vienas didžiausių jo privalumų – speciali mova rankoms, kas turėtų būti pravartu jeigu esate itin šaltoje aplinkoje. Gamintojas pažymi, jog medžiaga iš kurios pagamintas šis užklotas yra itin maloni, o norint mėgautis šiluma, specialų mechanizmą, įkrauti galėsite pasitelkę tiesiog kompiuterį, išorinę bateriją ar pan.

Trečiasis mūsų partnerių pasiūlymas – specialios pirštinės tiems, kurie naudojasi motociklu ar kita panašia transporto priemone. „Winter Motorcycle Riding Electric Heating Gloves“ dabar galima įsigyti vos už 11,63 eurus, o tam teriekia panaudoti nuolaidos kodą 2FAllWII. Norėdami įsigyti šį produktą - spauskite čia.

Verta paminėti, jog šios pirštinės pagamintos iš vandeniui atsparios medžiagos, o tai reiškia, kad jums bus nebaisus joks sniegas ar lietus. „Winter Motorcycle Riding Electric Heating Gloves“ pirštinės jums leis reguliuoti temperatūrą, o pilno įkrovimo pakaks maždaug 3 valandoms šilumos jūsų rankoms.

Ketvirtasis produktas – šildoma liemenė, kuri leis jaustis ne tik komfortabiliai, bet ir šiltai. „Youpin SKAH USB Heated Vest“ dabar galite užsisakyti vos už 25,76 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą D4FAAWII. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu - spauskite čia.

Kaip sufleruoja šios liemenės pavadinimas – ji priklauso „Xiaomi“ produktų grupei, kas garantuoja puikią kokybę. Šis produktas pasižymi išskirtiniu patogumu, o taip pat ir garantuoja jums šiltus pojūčius net ir šalčiausią žiemos dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas