Geriausias 2022 metų robotas siurblys: visus tris profesionalų reikalavimus atitinkantis „Roidmi EVE Plus“ nustebins daugelį

Partnerio turinys

2022-03-25, 12:35

1 komentaras
Geriausias 2022 metų robotas siurblys: visus tris profesionalų reikalavimus atitinkantis „Roidmi EVE Plus“ nustebins daugelį

Kokybiškas robotas dulkių siurblys yra puikus įrankis tiems, kurie mėgsta tvarką, tačiau neturi tam daug laiko. Įsivaizduokite, jog po sunkios darbo dienos – grįžtate namo ir juose viskas tvarkinga, o jums papildomai nereikia užsiimti grindų valymu ar plovimu. Tokią svajonę jums padėtų įgyvendinti „Roidmi EVE Plus“ robotas siurblys, kuris pirkėjus pasiekia su įkrovimo stotelėje esančia dulkių surinkimo talpa.

Norint pasirūpinti idealia tvarka namuose, neišleidžiant krūvos pinigų bei taupant savo laiką – svarbu, jog robotas siurblys atitiktų tris pagrindinius reikalavimus. Visų pirma, jis turi būti pakankamai galingas. Antra, jam neturėtų būti reikalinga jūsų pagalba ir visas užduotis galėtų atlikti pats. Trečia, privalu, kad toks pirkinys pasirūpintų ir namuose galimai esančiomis bakterijomis. Trumpai pažvelkime kaip su šiomis užduotimis susitvarko „Roidmi EVE Plus“.

Siurbimas ir grindų plovimas, dvigubai efektyvesnis valymas

„Roidmi EVE Plus“ turi tris režimus – tai siurbimo, valymo arba siurbimo ir valymo. Tai vienas galingiausių ir universaliausių šios kategorijos modelių, o siurblio priekinėje ir galinėje dalyje esantys šepetėliai užtikrina dvigubai didesnį valymo efektyvumą.

Aukščiausios klasės variklis be šepetėlių ir patobulinta ortakio konstrukcija užtikrina 2700 pA siurbimo galią, kuri gali lengvai surinkti visas namuose esančias dulkes. TOF jutiklis leidžia pasiekti net ir sunkiai pasiekiamus namų kampus ir surinkti sunkiai pasiekiamas dulkes. Naujasis „Roidmi“ produktas aprūpintas ir drėgno plovimo funkcija, o tam siurblyje įmontuota 250 ml vandens talpykla. „EVE Plus“ modelis gali išplauti iki 250 kvadratinių metrų, o tai yra išties puikus rezultatas. Verta paminėti ir tai, jog vandens padavimo sistema veikia kone idealiai – prie roboto montuojamas skuduras visuomet yra drėgnas, o tam yra išlaikomas puikus balansas.

Automatinis dulkių pašalinimas be sudėtingų procesų

Dažna tradicinių robotų siurblių problema – nuolat užsipildanti dulkių talpa. Dėl šios priežasties jų siurbimo galia sumažėja vos po kelių paleidimų, o tai ženklas, jog atėjo laikas išvalyti pastarąją talpyklą. Tačiau „Roidmi“ šią problemą išsprendė tiesiog idealiai.

Kiekvieną kartą, kuomet „Roidmi“ produktas baigia siurbti – jis ne tik kraunasi, tačiau tuo pačiu metu yra išvaloma ir jo vidinė nešvarumų talpa. Tai išties palengvina šio įrenginio priežiūrą ir leidžia ganėtinai ilgam pamiršti papildomus priežiūros darbus. Dienos, kuomet po kiekvieno siurbimo tekdavo valyti vidinę talpą – jau praeityje. „Roidmi EVE Plus“ įkrovimo stotelėje esanti dulkių surinkimo talpa leis pamiršti papildomus darbus maždaug 60 dienų.

Geriausia dalis ta, jog net ir praėjus šiam laikotarpiui, mums reikėjo atlikti vos vieną papildomą veiksmą – pakeisti stotelėje esantį maišelį nauju. Negana to, apie tai pranešimą gausime programėlėje.

Inovatyvus dulkių maišelių sterilizavimas, saugantis šeimos sveikatą

Sunku būtų nesutikti, jog 60 dienų kaupiamos šiukšlės – tikrai ne pati geriausia situacija, tiesa? Praėjus tokiam laikotarpiui, logiška tikėtis blogo kvapo, pelėsio ar pan. Tačiau „Roidmi“ pasirūpino tuo, todėl įkrovimo stotelėje sukauptos šiukšlės nesukels papildomų problemų ar nemalonių pojūčių.

Robotas siurblys aprūpintas sistema, kuri pasirūpins, jog bakterijos ir nemalonūs kvapai neužgožtų namuose esančios tvarkos. „Roidmi EVE Plus“ įkrovimo stotelėje naudojama sistema, kurioje naudojamas aktyvus deguonis, kuris gali prasiskverbti per ląstelės membraną, tokiu būdu oksiduodamas lipoproteinus ir lipopolisacharidus, kas pakeis ląstelių pralaidumą ir galiausiai jas visiškai suardys.

Negana to, „HEPA“ filtras pasirūpins, jog būtų sulaukti visi pašaliniai kvapai ir bakterijos, o tuo pačiu apsaugos ir alergiškus namiškius.

Akivaizdu, jog „Roidmi“ atliko puikų darbą kuriant kokybišką produktą, kuriame pasiektas technologinis ir vartotojo patirties balansas. Norėdami įsigyti „EVE Plus“ robotą siurblį – tai padaryti galite paspaudę šią nuorodą, o daugiau informacijos apie patį produktą galite rasti gamintojo puslapyje, kurį rasite čia.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas