Išmanusis šildytuvas, kuris sumažins elektros sąnaudas: pristatytas naujasis „Premium Eco Smart Heater“ modelis

„AENO“, naujas ir dinamiškas išmaniosios buitinės technikos prekės ženklas, plečia savo gaminių liniją ir pristato išskirtinio dizaino bei aukščiausios kokybės ekologišką išmanųjį šildytuvą su energiją taupančiu infraraudonųjų spindulių ir konvekcinio šildymo metodu bei mažomis energijos sąnaudomis, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Išmanusis šildytuvas, kuris sumažins elektros sąnaudas: pristatytas naujasis „Premium Eco Smart Heater“ modelis

Ateinantį rudens — žiemos sezoną Europos klientai galės užsisakyti naujovę — išskirtinio

dizaino aukščiausios kokybės „AENO“ ekologišką išmanųjį šildytuvą su energiją taupančia infraraudonųjų spindulių technologija ir mažomis energijos sąnaudomis. Jis sukurtas ir pagamintas Lenkijoje, Europoje.

Didėjančios elektros energijos kainos ir sąskaitos už šildymą Europoje sukelia energetikos krizę. Sprendimas individualiems naudotojams ir įmonėms yra namuose ir biuruose įrengti energiją taupančius ir mažai energijos naudojančius šildymo prietaisus.

„AENO“ šildytuvas yra 50 % efektyvesnis nei kitų tipų šildytuvai ir šildymo būdai (oro kondicionavimas, grindinis šildymas, centrinis šildymas). Šildytuvas tinka patalpoms iki 30 m² šildyti. Mėgaukitės patogiu, tolygiu išmaniuoju šildymu, pasirinkdami butui, sodybai, biurui, kavinei, restoranui ar viešbučiui skirtą šildytuvą.

Greitai ir efektyviai išnaudoja visą 700 W galią, nešvaistydamas šilumos ir pinigų. Kai patalpa įšildoma iki nustatytos temperatūros (komfortiška temperatūra yra apie 24 º C), šildytuvas automatiškai išsijungia ir neeikvoja elektros energijos. Palaikyti kambario temperatūrą visada pigiau. Naudotojas gali taupyti energiją ir pinigus bei gyventi šiltai visą šildymo sezoną.

Be to, tai išskirtinio dizaino šildytuvas, kuris puikiai dera prie bet kokio interjero stiliaus. Naudotojas gali pasirinkti juodą arba baltą spalvą. Nesvarbu, ar norite, kad jis nepastebimai susilietų su aplinka (baltas prie baltos aplinkos), ar pabrėžtų patalpos stilių (juodas prie baltos aplinkos). Šis modelis tinka bet kokiame gyvenamajame kambaryje ar biure, kad padėtų patalpose esantiems žmonėms taupyti pinigus, sveikai gyventi ir užtikrintų jų gerovę.

Infraraudonųjų spindulių šildymo skydelis sunaudoja nedaug energijos — iki 700+ vatų, todėl taupoma energija. Prietaisas tikslingai šildo objektus, nešvaistydamas energijos išorinei erdvei šildyti. Dėl energiją taupančios infraraudonųjų spindulių technologijos „AENO“ šildytuvas yra ekonomiškesnis už daugumą tradicinių šildymo sistemų, tokių kaip, oro kondicionieriai, dujiniai šildytuvai, centrinis šildymas, bei grindinis šildymas. Didelį energijos ir sąnaudų efektyvumą užtikrina tai, kad „AENO“ šildytuvas neeikvoja energijos savo šildymui, ventiliatorių veikimui ir oro šildymui.

„AENO“ šildytuvas veikia be oro pūtimo ir dulkių kėlimo. Jis nėra taršus, neskleidžia kvapų ir triukšmo. Infraraudonųjų spindulių elektrinis šildytuvas „AENO“ nedžiovina oro ir nedegina deguonies namuose. Taip išlaikomas esamas drėgmės balansas kambaryje, kad gerai jaustųsi visa šeima.

Naudotojas gali valdyti šildytuvą iš bet kurios pasaulio vietos naudodamas patogią „AENO“ programėlę. Kad ir kur bebūtumėte, galite naudotis visomis prietaiso valdymo parinktimis:

  • jį įjungti / išjungti;
  • nustatyti kambario temperatūrą;
  • sudaryti šildymo grafiką (viena temperatūra dieną, kita tam tikru laiku naktį);
  • kurti scenarijus su kelių šildytuvų įjungimu / išjungimu;
  • valdyti bei stebėti energijos suvartojimo statistiką;
  • nustatyti „AENO“ ekosistemos prietaisus (maišytuvą, robotą dulkių siurblį ir kt.).

Prietaisas yra saugus vaikams ir gyvūnams. Kad būtumėte ramūs, net jei šildytuvas stovi vaikų miegamajame, jame yra užraktas nuo vaikų. Mobiliojoje programėlėje esantis įjungimo ir išjungimo užrakto mygtukas užtikrina, kad Jūsų vaikas netyčia neįjungtų šildytuvo.

„AENO“ šildytuvas turi apsaugą nuo kritimo. Nukritus šildytuvui, jis automatiškai išsijungia, pradeda skleisti pavojaus signalą ir išsiunčia „push-up“ pranešimą į išmanųjį telefoną.

Naudotojas taip pat gali reguliuoti skydelio temperatūrą nuo 60 °C iki 120 °C, kad būtų užtikrintas pastovus šildymas (kojų šildymas).

Jūs galite lengvai sumontuoti ir pradėti naudoti šildytuvą, nes jis nustatomas paprastai ir greitai.

Nustatymas „AENO“ mobiliojoje programėlėje per „Wi-Fi“ užtrunka tik 1 minutę ir atliekamas dviem veiksmais:

  1. Įjunkite šildytuvą į elektros lizdą.
  2. Įjunkite šildytuvą naudodamiesi „AENO“ programėle, vadovaudamiesi ekrane pateiktais nurodymais.

„AENO“ šildytuvas pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Tai tikrai išskirtinio dizaino šildytuvas. Minimalistinio dizaino 11 mm korpusas iš grūdinto stiklo su aliuminio kojelėmis.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas