LG pristatė naujuosius „InstaView“ šaldytuvus: dizaino inovacijos ir patobulintos funkcijos jūsų virtuvei

LG
LG pristatė naujuosius „InstaView“ šaldytuvus: dizaino inovacijos ir patobulintos funkcijos jūsų virtuvei

„LG Electronics“ (LG) 2021 m. išleidžia naujausius „InstaView™ Door-in-Door™“ šaldytuvus su dizaino inovacijomis ir patobulintomis funkcijomis. Rafinuoto stiliaus ir labai patogūs elegantiškieji nauji modeliai turi ištobulintas ir LG patikrintas „InstaView Door-in-Door“ technologijas, užtikrinančias maksimalų maisto produktų šviežumą.

Elegantiškesnė išvaizda ir patobulintas modelis

Nuo pat pristatymo 2015 m. rūpinantis, kad virtuvėje būtų kuo patogiau „LG InstaView Door-in-Door“ dabar yra dar labiau patobulintas. Naujausi „LG InstaView“ modeliai turi plokščią nerūdijančiojo plieno paviršių, kuris suteikia vizualinės pusiausvyros ir vientisumo jausmą. Su stilingais juodais apvadais, kurie atkartoja naujųjų LG orkaičių ir mikrobangų krosnelių apvadus, „InstaView Door-in-Door“ šaldytuvai harmoningai dera su kitais virtuvės prietaisais ir padeda sukurti ramią, jaukią ir elegantišką aplinką.

Šių metų „InstaView“ šaldytuvai atrodo dar elegantiškiau, o tamsinto stiklo skydelis tęsiasi per visą viršutinę dešinės pusės durų dalį. Be to, padidintas „InstaView“ langas, kad geriau matytųsi, kas viduje. LG „InstaView“ apšviečia šaldytuvo vidų dukart pabeldus į permatomą durų stiklą, o „Door-in-Door“ konstrukcija sumažina šalto oro nuostolius ir leidžia patogiai laikyti dažnai naudojamus produktus.

2021 m. „InstaView“ linijos švarų ir šiuolaikišką stilių tęsia „UltraSleek Door™“ dizainas, kuriame sumaniai paslėptos, tačiau lengvai pasiekiamos rankenos, o naujas vandens dozatorius integruotas į pačią dozavimo svirtį ir turi žiedinę lemputę, skleidžiančią švelnų švytėjimą.

Šviežesnis vanduo ir maistas sveikesniam ir patogesniam gyvenimui

Siekiant patenkinti augančius vartotojų poreikius, susijusius su higiena ir sveikata bei suteikti daugiau patogumo, naujuose „InstaView“ šaldytuvuose naudojama LG „UVnano™“ technologija, kuri pasitelkia ultravioletinių spindulių galią, kad apsaugotų vandens tiekimo čiaupą nuo potencialiai kenksmingų mikrobų – vartotojui nereikia nė piršto pajudinti. Pirmą kartą pristatyta 2017 m. pasirinktuose aukščiausios klasės LG vandens dozatoriuose „UVnano“ veikia automatiškai kartą per valandą ir pašalina iki 99,99 proc. bakterijų iš šaldytuvo dozatoriaus čiaupo.1 Kad būtų dar ramiau, „UVnano“ funkciją galima bet kada įjungti greitai paspaudus mygtuką, todėl galima mėgautis šviežiai filtruotu vandeniu iš higieniškai švaraus išpilstymo čiaupo, kada tiktai reikia.

Pagrindinė kiekvieno šaldytuvo funkcija – ilgiau išlaikyti maistą šviežią. Su „LINEARCooling™“ ir „DoorCooling+™“ technologijomis LG „InstaView“ modeliai kaip tik tai ir daro – švieži maisto produktai išlieka gaivūs ir sultingi iki septynių dienų. „LINEARCooling“ iki minimumo sumažina temperatūros svyravimus, kurie yra pagrindinė maisto produktų gedimo priežastis,2 o „DoorCooling+“ vėsina šaldytuvo durų skyrių paskirstydama galingą oro srautą iš strategiškai patogioje vietoje esančios ventiliacijos angos.3

Daugiau elegancijos ir patogumo su „Craft Ice“ ir išmaniosiomis funkcijomis

Debiutavęs 2019 m. LG „InstaView“ šaldytuvų su prancūziškomis durimis linijoje, dabar LG „Craft Ice™“ yra naujuose dvejų durų „InstaView“ modeliuose. LG „Craft Ice“ sistema gamina 50 milimetrų (dviejų colių) lėtai tirpstančius ledo rutuliukus, kurie atrodo elegantiškai ir, kas yra dar svarbiau, ilgiau išlaiko originalų gėrimų skonį.

Dar daugiau vertės suteikia LG „ThinQ™“ programėle, leidžianti stebėti ir valdyti „InstaView“ šaldytuvą, patikrinti, kiek jis sunaudoja energijos, gauti įspėjimus, jei durys buvo paliktos atidarytos, ir net reguliuoti vidinio apšvietimo ryškumą priklausomai nuo paros laiko. LG „ThinQ“ taip pat palaiko „Google Assistant“, kad galėtumėte lengvai valdyti balsu,4 ir turi funkciją „Smart Learner“, kuri gali mokytis iš šaldytuvo naudojimo įpročių, kad optimizuotų šaldymo veikimą ir energijos vartojimo efektyvumą.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas