Lietuvoje populiarių robotų siurblių gamintojas nustebino visus: pristatė išmaniąją skalbimo mašiną, kuri nustebins savo galimybėmis

Arnas Balčiūnas

2023-03-02, 09:45

0 komentarų

Daugelis mūsų savo namuose turi įvairių išmaniųjų įrenginių, tačiau kuomet kalba pakrypsta apie robotus siurblius – čia yra keletas favoritų. Daugelis lietuvių puikiai žino „Roborock“ kompaniją, kuri dabar pristatė visiškai naują produktą, kokio savo asortimente dar neturėjo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Lietuvoje populiarių robotų siurblių gamintojas nustebino visus: pristatė išmaniąją skalbimo mašiną, kuri nustebins savo galimybėmis

Kinijos kompanijos „Roborock“ vadovai pristatė naująją „Roborock H1“ skalbimo mašiną, kuri praplės bendrovės išmaniųjų namų asortimentą. Naujasis produktas išsiskiria ne tik stilingu dizainu, kuris papuoš daugelio vonios kambarius, bet ir technologija, kuri gali kruopščiai išdžiovinti subtilias medžiagas, tokias kaip šilkas ir vilna, nesutraukiant drabužių.

Nesunku suprasti, jog naujasis „Roborock“ produktas pasiūlys ne tik skalbimo, bet ir džiovinimo galimybes. Pastaroji funkcija turi ir dar vieną savybę, kuri turėtų patikti daugeliui. Skelbiama, jog „Roborock H1“ aprūpintas specialiu algoritmu, kuris leis taupyti elektros energiją. Įrenginys geba nustatyti kada džiovinami skalbiniai jau yra sausi ir automatiškai sustabdo džiovinimą.

Naujoji „Roborock“ skalbimo mašina leis rinktis iš 25 skalbimo ir džiovinimo režimų, taip pat mašina turi savaiminio išsivalymo funkciją. Verta pastebėti ir tai, jog nustatymus galima koreguoti ne tik jutikliniame ekrane, kuris įmontuotas priekinėje dalyje, tačiau ir pasitelkiant tam skirtą programėlę telefone. „Roborock H1“ gali skalbti iki 12 kilogramų skalbinių, o džiovinimo funkcijos maksimali talpa – 7 kilogramai.

Skelbiama, jog šios skalbimo mašinos aukštis siekia 87,5 cm, o pirkėjai galės rinktis iš dviejų skirtingų spalvų – tai tamsiai pilkos bei baltos. „Roborock H1“ kaina siekia 996 eurus, tačiau bent jau kol kas ji bus prieinama tik Kinijos rinkoje. Informacijos apie šios naujienos pasirodymą kitose rinkose – nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas