Neįtikėtina kokybė už patrauklią kainą: ypatinga galia pasižymintis „Redroad V17“ pasiūlys tai ko negali kiti

Partnerio turinys

2021-10-27, 17:45 (atnaujinta 2021-10-28, 00:22)

0 komentarų
Neįtikėtina kokybė už patrauklią kainą: ypatinga galia pasižymintis „Redroad V17“ pasiūlys tai ko negali kiti

Šiandien vargiai surastume namus be dulkių siurblio - jis, kaip skalbyklė, internetas ar vandens čiaupas tapo neatsiejama mūsų buities dalimi. Visgi daugeliui šis prietaisas kelia tik blogas emocijas. Dažniausiai nemalonu vien pagalvoti, kad reikės iš spintos ar kito namų kampo traukti griozdišką įrenginį, jį jungtį į elektros tinklą ir nuolat vargti su besipinančiu laidu. Visas neigiamas krūvis padidėja kvadratu, jei kalbame apie kelių aukštų būstą.

Kinijos bendrovė „Redroad“ pristatė naują rankinį dulkių siurblį „Redroad V17“, kuris aprūpintas dvigubu elektriniu šepečiu, o taip pat ir dvigubais HEP filtrais ir daugybę priedų. Gamintojas už žemą kainą pasiūlys ne tik įspūdingas savybes, tačiau ir galimybę pasiekti net ir sunkiausiai prieinamas jūsų namų vietas, o taip pat ir nepriekaištingus rezultatus.

Dvigubas motorinis šepetys suteiks papildomo greičio

Daugelis tokio tipo dulkių siurblių, įskaitant net ir „Dyson“, turi viena didžiulę problemą – jums nuolatos reikia keisti šepečius, atsižvelgiant į siurbiamo paviršiaus dangą. Šią bėdą puikiai išsprendžia „Redroad V17“, kuris išsiskiria minkšto šepečio ir šerelių juostos deriniu. Tokia kombinacija puikiai veikia tiek ant kiliminės dangos, tiek ant kieto pagrindo grindų, o tuo pačiu gali pasiūlyti puikius rezultatus daugiau nei 90 proc. situacijų.

„Redroad V17“ savo komplektacijoje taip pat turi 2 šepetėlius kiliminėms dangoms ir 2, kurie skirti kietai dangai. Negana to, juos galima kombinuoti trimis skirtingais būdais, o tai leis pasiekti geriausią įmanomą rezultatą. Pavyzdžiui, jeigu jūsų namuose yra tik kieto paviršiaus grindys – jūs galite naudoti tik tam skirtus šepečius ir taip gauti nepriekaištingą rezultatą, kurio rinkoje negali pasiūlyti joks kitas rankinis siurblys.

Ir tai dar ne viskas – daug galios ir puikios kitos savybės

„Redroad V17“ rankinis dulkių siurblys taip pat aprūpintas ir 2500 mAh talpos baterija, kurios turėtų pakakti iki 60 minučių. Žinoma, viskas priklauso nuo to kokį siurbimo režimą naudosite bei kokius šepečius pasirinksite. Negana to, šis produktas pasižymi ir puikia galia. Didelė 26 500 pa įsiurbimo jėga bei 120 000 apsisukimų per minutę beveik prilygsta „Dyson V10 Absolute” ir visa tai - už mažiausiai 300 eurų žemesnę kainą. Be to, „Redroad V17” veikia vos 60 dB garsumu, tad netrikdys tuo pat metu kambaryje televizoriaus žiūrinčio ar telefonu kalbančio sutuoktinio.

Į filtravimą „Redroad” pasižiūrėjo rimtai – šis rankinis siurblys aprūpintas dviejų žingsnių „HEPA” filtras sulaikys net iki 0,1 mikrono skersmens daleles. Įleidimo anga „H12 HEPA“ išvalo į vidų patenkantį oro srautą, kad apsaugotų variklį ir 12 kūgių cikloninę dulkių atskyrimo sistemą su 99,97 % efektyvumu. Išleidimo anga „H13 HEPA“ sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkes, pelėsių sporas, žiedadulkes ir pleiskanas. „HEPA“ filtrai pasirūpins itin švariu ištekančiu oru, o taip pat suteiks puikų valymo laiką.

Apibendrindami pasakysime, kad tokio tipo daiktas kaip „Redroad V17” yra tiesiog nepamainomas buityje. Įsivaizduokite, kaip patogu per kelias sekundes iš įkrovimo stoteles išsitraukti belaidį daiktą ir akimirksniu pašalinti netvarką namuose ar automobilyje, o ne iš atokaus namų kampo neštis sunkų siurblį ir būti įkalintam laido. Juo labiau, kai toks patogumas atsieis mažiau nei 300 eurų ir leis šeimos biudžetui sutaupyti nemažai papildomų pinigų, kuriuos išleistumėte brangesnėms alternatyvoms.

Norėdami įsigyti šį produktą - spauskite čia, o gamintojo puslapį rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas