Edminas Sukurta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Sukurta Lapkričio 24, 2022 Turiu mintį prie loptopo nusipirkti šią klaviatūrą, gal turite atsiliepimų ar gal kažką pasiūlyti vietoje jos? Man patinka, kad keli prisijungimo būdai, keliems daiktams yra. Žinoma bevielė pliusas, ilgai tarnaujanti baterija, dizainas. Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lukas Snarskis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Naudojausi MX Keys maždaug metus, dabar pasikeičiau ją į Ergo K860. Kalbant apie MX Keys - puiki klaviatūra. Mygtukų paspaudimai itin tylūs, labai patogi rašyti, kas mane yra itin svarbu. Net nežinau ar būtų galima kažką geresnio pasiūlyti vietoje MX Keys, nes principe tai neturėjau jokių problemų, o pakeičiau grynai dėl ergonomikos, kurią suteikia K860 modelis. 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Prieš 5 minutes, Lukas Snarskis parašė: Naudojausi MX Keys maždaug metus, dabar pasikeičiau ją į Ergo K860. Kalbant apie MX Keys - puiki klaviatūra. Mygtukų paspaudimai itin tylūs, labai patogi rašyti, kas mane yra itin svarbu. Net nežinau ar būtų galima kažką geresnio pasiūlyti vietoje MX Keys, nes principe tai neturėjau jokių problemų, o pakeičiau grynai dėl ergonomikos, kurią suteikia K860 modelis. Įdomus pasirinkimas vietoj šios 🙂 Matau irgi pilnos klaviatūros mėgėjas esi 🙂 Ačiū už įžvalgas! Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lukas Snarskis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Prieš 2 minutes, Edminas parašė: Įdomus pasirinkimas vietoj šios 🙂 Matau irgi pilnos klaviatūros mėgėjas esi 🙂 Ačiū už įžvalgas! Kasdien rašau tekstus ir turiu problemų su riešais, todėl ganėtinai svarbu yra tinkama jų pozicija. Būtent dėl to nemažai dėmesio skiriu būtent ergonomiškiems produktams, kurie šiek tiek pagelbėja, kuomet per dieną reikia praleisti 8 valandas ar daugiau rašant 😄 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Prieš 1 minutę, Lukas Snarskis parašė: Kasdien rašau tekstus ir turiu problemų su riešais, todėl ganėtinai svarbu yra tinkama jų pozicija. Būtent dėl to nemažai dėmesio skiriu būtent ergonomiškiems produktams, kurie šiek tiek pagelbėja, kuomet per dieną reikia praleisti 8 valandas ar daugiau rašant 😄 Tai tuo pačiu gal ir pele kokia naudojiesi gali pasidalinti? 🙂 Ar tai mažiau aktualu tau? Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lukas Snarskis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Ką tik, Edminas parašė: Tai tuo pačiu gal ir pele kokia naudojiesi gali pasidalinti? 🙂 Ar tai mažiau aktualu tau? MX Master 3S. Visai neseniai testavau Lift dar - irgi įdomus variantas, reikia priprasti, bet visai patiko. Apžvalgą parašęs jeigu įdomu apie šitą - ji čia. Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Prieš 13 minučių, Lukas Snarskis parašė: MX Master 3S. Visai neseniai testavau Lift dar - irgi įdomus variantas, reikia priprasti, bet visai patiko. Apžvalgą parašęs jeigu įdomu apie šitą - ji čia. Na taip čia tos standartinės, visų mėgiamos 🙂 Tik pastebėjau, kad atrodo kur ergonomika, ten nėra programuojamų mygtukų.. Pats jau seniai naudoju Razer Naga Trinity, esu visai patenkintas. Man kaip tik darbui pravartu ant pelės turėti papildomų funkcijų, tai tą labai gerai atidirba. Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Aš irgi naudoju MX Keys! Fantastiška klava, tik gal pernelyg greitai raidės nusitrynė 😄 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite prie pokalbio
Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.