Edminas Sukurta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Sukurta Lapkričio 24, 2022 Kokiu ekstremaliu sportu užsiimate? Ar randate bendraminčių? Galite pasidalinti grupėmis ar kitais kontaktais kur galima atrasti jūsų sportą, bendruomenes ir pan. 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Aš asmeniškai palei 10m. užsiiminėjau Parkūru, dabar kiek apleidęs šia sferą, bet bendruomenę palaikau ir vis susimatom varžybose ir t.t. Paskutiniu metu atrandu iš naujo Downhill dviračių sportą. Aišku čia jau prasideda biudžetai kiti ir t.t. 🙂 Bet tikrai naujas oro gurkšnis gyvenime! Jei kam įdomu ar norite atrasti bendruomenes šių sportų rašykite, nukreipsiu, patarsiu ir pan. 😉 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Kadaise važinėjau bmxu ir kažkiek su riedlente, bet dabar jau kažkaip nebežavi manęs tai. Buvo smagu kai jaunesnis buvau - mokintis naujus triukus, nuolat tobulėti ar bandyti kažką įdomesnio sugalvoti 😄 Bet jau praeityje šiti dalykai. Net nežinau ar dar mokėčiau riedlente tiesiai važiuoti 😄 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 25, 2022 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 25, 2022 prieš 10 valandų, Jonas parašė: Kadaise važinėjau bmxu ir kažkiek su riedlente, bet dabar jau kažkaip nebežavi manęs tai. Buvo smagu kai jaunesnis buvau - mokintis naujus triukus, nuolat tobulėti ar bandyti kažką įdomesnio sugalvoti 😄 Bet jau praeityje šiti dalykai. Net nežinau ar dar mokėčiau riedlente tiesiai važiuoti 😄 Visada gali dėl nostalgijos užlipti ant lentos, manau nebus taip blogai o gal ir visai smagu 🙂 Bent tom 15min 😉 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite prie pokalbio
Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.