Jonas Sukurta Lapkričio 25, 2022 Dalintis Sukurta Lapkričio 25, 2022 Taigi, ką vairuoja šio forumo nariai? Mano arkliukas - Audi A3 Sportback 2.0 TDI (2006). Nesiskundžiu, nors norėtųsi jau naujesnio automobilio, bet dar palauksiu iki kitos vasaros 😄 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 25, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 25, 2022 Mano darbinis arkliukas treti metai Golf'as 4 2001m. 1.9tdi. Senas, jau kiek pavargęs, bet kuro daugiau 5l nevalgo, tai tas džiugina, nes kas dieną bent ~100km nuriedu, tai tas aktualu 🙂 Dalys pigios, nors aišku į servisą važiuoju gan dažnai, nes vis kažkas.. Vien dėl to kapi ir Jonas laukiu pavasario ir bus atnaujinta į kažką kito 🙂 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rytispak Atrašyta Lapkričio 26, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 26, 2022 BMW 320D E90 LCI 2012m mechanas. Jau pradeda eiti antra ziema kaip eksplotuoju. Ideali masina jaunimui. Sportiskas, ekonomiskas, nors ir mazalitris, ir vaziuoja jau 300k+ km, bet gyvas ir trauka tikrai nesigailiu. Vienintelis gedimas, kuri apturejau, tai uzkimsau dpf filtra vazinedamas autopilotu. Po dpf filtro pasalinimo kuro sanaudos nesiekia 7 nei vazinejant mieste. Didziausi minusai, tai turbut, kad retas e90, kuris tures cup-holderius (kai ju nera atrodo, kad ir nereikia, bet kartais pritruksta butent sitos smulkmenos), ko pas mane irgi nerasi ir mazokai vietos gale. Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite prie pokalbio
Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.