Lukas Snarskis Sukurta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Sukurta Lapkričio 24, 2022 Taigi, kokį mobiliojo ryšio operatorių renkatės ir kodėl? Aš asmeniškai jau eilę metų naudojuosi Telia paslaugomis. Anksčiau naudojau BITĖ, tačiau netenkino paslaugų kokybė ir dabar jau kone dešimt metų naudoju Telia. 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Beveik visą gyvenimą naudojausi Telia, viskas kaip ir gerai buvo su ryšiu ir t.t., bet.. Turint tiek laiko abonimentą plius kitų paslaugų jie nesugeba suteikti ryškios nuolaidos mano paslaugoms. Tik kai perėjau į kitą tinkla (Bitės) tada pasiūlė tikrai gerą kainą, bet iš principo atsisakiau. Kodėl man prašant jie to negali suteikti, tik jau kai atsisakau paslaugų.. Šiuo metu turiu Bitę su verslo pasiūlymu, moku tikrai mažai ir turiu viską neribotai. Bendrai ryšys normalus, nors ir randuosi nedideliam mieste, dažnai ir kaime, kolkas nebuvo problemų. Manau šiais laikais ryšys iš principo pas visus geras, tik vat kainos klausimas ir kiek iškaulyti pavyks 🙂 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Reggie Milleris Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Aš naudojaus Telia, Tele2, bet kai baigdavos koks geras planas, naujo normalaus nepasiūlydavo. Tai teko pereit į Bitės tarpininkų pasiūlymą. Stabiliai 12 eur moku už neribotą planą, be jokių pasiūlymų pasibaigimų. 1 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Prieš 9 minutes, Reggie Milleris parašė: Aš naudojaus Telia, Tele2, bet kai baigdavos koks geras planas, naujo normalaus nepasiūlydavo. Tai teko pereit į Bitės tarpininkų pasiūlymą. Stabiliai 12 eur moku už neribotą planą, be jokių pasiūlymų pasibaigimų. Mano tarpininkas geresnis pasitaikė, moku ~8e už neribotą planą 😄 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Reggie Milleris Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Prieš 17 minučių, Edminas parašė: Mano tarpininkas geresnis pasitaikė, moku ~8e už neribotą planą 😄 tavo tarpininkas irgi visiems mirtingiesiems prieinamas? 😀 Jei taip, tai gal gali į PM numest kontaktus? 😀 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindaugas Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 24, 2022 Tele2 naudoju, 40gb už 7.5€, todėl, kad ryšys mano gyvenamoje vietoje geriausias. Bitės tarpininką ir žinau už pigiai, bet ryšio pas mane nera:) Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rytispak Atrašyta Lapkričio 25, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 25, 2022 Teledema. Uz 5e 30gb, neriboti skambuciai, sms Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edminas Atrašyta Lapkričio 25, 2022 Dalintis Atrašyta Lapkričio 25, 2022 prieš 14 valandų, Reggie Milleris parašė: tavo tarpininkas irgi visiems mirtingiesiems prieinamas? 😀 Jei taip, tai gal gali į PM numest kontaktus? 😀 Principe turėtų būti visiems prieinamas 😄 Įmesiu kontaktą, pasiskambinki ir manau kažką susiderinsite 😉 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Phone Master Atrašyta Gruodžio 13, 2022 Dalintis Atrašyta Gruodžio 13, 2022 aš kuris laikas naudoju eži ir man gerai, ežys priklauso Telia operatoriui, kuris seniau Omnitel buvo. pvz. mobilus duomenys veikia ant 4G+ įdomu kada prades su 5G normaliai veikt, nes pats telefonas palaiko 5G Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Phone Master Atrašyta Gruodžio 13, 2022 Dalintis Atrašyta Gruodžio 13, 2022 seniau naudojau Pildyk -Tele2 operstoriu, bet nusibodo ju siulomi planai ir kainos, plius buvo tuometu nesamoniu.. aš toks kad man labiau teik mobiliu duomenu, o pokalbiu planai gali būt minimalus man, nereikia tu neribuotu minučiu kai daugiau rašau arba per socialine medija bendrauju, tai pasirinkau Eži ir patenkintas jo. Kadangi ežys Telia, o jis testuoja ten 5G, tai idomu kada pas eži mobilus duomenys veiks su 5G ryšiu 🤔 Cituoti Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite prie pokalbio
Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.