Išmokime pilotuoti šią vasarą: lengvai valdomas dronas su daugybe funkcijų - vos už €30,59

Ignas Petrikonis

2020-07-05, 18:45 (atnaujinta 2021-05-22, 14:01)

0 komentarų
Išmokime pilotuoti šią vasarą: lengvai valdomas dronas su daugybe funkcijų - vos už €30,59

Daugelis žmonių mėgsta kelti sau tam tikrus tikslus. Vieni siekia nubėgti tam tikrą kilometrų skaičių, kiti -pamatyti tam tikras šalis. Tačiau vasara taip pat yra tinkmas laikas siekti ir kur paprastesnių paprastesnių tikslų, pavyzdžiui, išmokti pilotuoti droną. Būtent tam šiuo metu atsirado puiki proga - šiandien savo skaitytojams norime pasiūlyti nebrangią ir labai lengvai valdomą skraidyklę.

Paspaudę šią nuorodą galite įsigyti sulankstomą „KK6” droną vos už 30,59 euro. Na, o jei norite, kad dronas ne tik skristų, bet ir kokybiškai filmuotų, spauskite čia ir už 39,89 euro įsigysite to paties drono versiją su 4K raiškos kamerą. Abiem atvejais į kainą įskaičiuotas siuntimas į Lietuvą.

Daugiau apie „KK6”

Vienas didžiausių „KK6” privalumų - sumani konstrukcija. Drono propelerius laikančios kojelės susilanksto, stipriai sumažindamos matmenis ir apsaugodamos nuo išorės poveikio. Dėl to „KK6” galite drąsiai neštis kuprinėje ar netgi įgrūsti į talpesnę striukės kišenę - jam nebūtinas jo konkurentams privalomas atskiras masyvus ir daug vietos užimantis dėklas. Beje, dronas sveria praktiškai tiek pat kiek šiuolaikinis išmanusis telefonas - 200 gramų.

Visgi gamintojas labiausiai pabrėžia nesudėtingą ir pradedančiajam subalansuotą valdymą. Tai atliekama naudojant pridedamą pultą ir telefoną. „KK6” sudėtingiausias drono valdymo užduotis - pakilimą ir nusileidimą - supaprastino iki vieno mygtuko paspaudimo. Vienas spaustelėjimas ir skraidyklė - ore, nusprendėte baigti skraidymą - spustelėjimas ir ji grįžta prie jūsų, kitas spustelėjimas - saugiai nusileidžia. Taip pat dronas geba automatiškai išlaikyti aukštį, kas manevravimą paverčia labai lengva užduotimi.

Paminėti galima ir „Headless” režimą - jį įjungus, nebereikės svarstyti, į kurią pusę dronas pasisukęs, ir atitinkamai galvoti, kaip jį valdyti - orlaivis visada bus orientuotas į tą pusę, į kurią atsuktas valdymo pultas, kas vėlgi stipriai palengvina valdymą. Na, o jei staiga priskrisite kokią kliūtį, „Emergency Stop” mygtukas padės išsaugoti droną nepažeistą. Valdymą lengvai perprasite ne tik jūs, bet ir vaikai.

Jei pasirinksite 4K kameros versiją, savo skraidymo patirtį papildysite nuostabiais apylinkės vaizdais. Ypatinga ne tik didelė 4K filmavimo ar fotografavimo raiška, bet ir 50 kartų priartinimas. Skraidyklė taip pat geba atpažinti rankų judesius ir įjungti filmavimą ar fotografavimą.

Kalbant apie bateriją, gamintojo teigimu, jos pakanka 20 minučių skrydžio, tačiau papildomai galima įsigyti dar vieną ar porą akumuliatorių ir taip skraidymo laiką padvigubinti ar patrigubinti. Beje, „KK6” gali pasigirti išties gausia komplektacija. Joje rasite ir atsarginius propelerius, ir jų apsaugas, ir netgi atsuktuvą jiems pakeisti.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą galite įsigyti sulankstomą „KK6” droną vos už 30,59 euro. Na, o jei norite, kad dronas ne tik skristų, bet ir kokybiškai filmuotų, spauskite čia ir už 39,89 euro įsigysite to paties drono versiją su 4K raiškos kamerą. Abiem atvejais į kainą įskaičiuotas siuntimas į Lietuvą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas