„Swedbank“ klientai sulaukė fantastiškų naujienų: atsirado galimybė, kuri patiks daugeliui, sužinokite, kaip ja pasinaudoti

Paskelbė Lukas Snarskis
2024-05-08, 10:54

Naujos banko kortelės aktyvavimas kartais gali būti labai erzinanti procedūra. „Swedbank“ kortelių turėtojai, aktyvavimo procesą galėjo atlikti tik prisijungus prie banko išmaniosios programėlės arba interneto banko.

Tačiau dabar pristatomas naujas būdas.

Daugiau patogių būdų aktyvuoti korteles

„Swedbank“ praneša, jog aktyvuoti atnaujintą debeto kortelę klientai nuo šiol gali pirmojo apsipirkimo fizinėje parduotuvėje metu arba bet kuriame pasaulio bankomate.

Tai reiškia, kad jums nebereikės jungti prie programėlės ar interneto banko.

Aktyvuojant atnaujintą kortelę fizinėje parduotuvėje tereikės ja pasinaudoti atsiskaitant už prekes – įstatyti kortelę į atsiskaitymo terminalą ir suvesti kortelės PIN kodą.

Naują „Swedbank“ mokėjimo kortelę aktyvuoti bankomate bus galima atliekant bet kokią finansinę operaciją, pavyzdžiui, išimant/įmokant grynuosius pinigus ar tiesiog pažiūrint sąskaitos likutį.

Bankas primena ir tai, kad kortelę ir toliau bus galima aktyvuoti prisijungus prie „Swedbank“ išmaniosios programėlės ar interneto banko.