„Geekbuying” jau dabar kviečia mėgautis Juodojo Penktadieno nuolaidomis: kainos pramušė grindis

Ignas Petrikonis

2020-11-22, 17:00 (atnaujinta 2021-05-22, 14:08)

0 komentarų
„Geekbuying” jau dabar kviečia mėgautis Juodojo Penktadieno nuolaidomis: kainos pramušė grindis

Vargu ar rastume kitą apsipirkimų šventę, kuri būtų tokia garsi ir laukiama, kaip Juodasis Penktadienis. Nors pora savaičių anksčiau Kinijoje vykstanti Viengungių diena jau kuris laikas lenkia minėtą gilias tradicijas turintį apsipirkimų festivalį, Juodojo Penktadienio vakariečiai nesiruošia atsisakyti. Taigi, tai matydami, prekybininkai Kinijoje reaguoja ir iš po skverno traukia vieną už kito geresnius pasiūlymus. Pirmasis ir anksčiausiai savo nuolaidas skelbia ne kas kitas, o mūsų ilgametis partneris „Geekbuying”.

Prekybininkas siūlo spausti šią nuorodą, prenumeruoti Juodojo Penktadienio naujienlaiškį ir iškart gauti $3 nuolaidą prekėms. Tai atlikę taip pat galėsite sukti virtualų lošimo aparatą ir gausite šansą laimėti $1000 kuponą. Taip pat kai kurioms prekėms galioja 5% nuolaidos kuponas BLACK5, leidžiantis sutaupyti iki $15. Akcija galioja tik iki lapkričio 26 dienos, tad nepražiopsokite.

Tuo metu mes žemiau pateikiame kol kas geriausius akcijos pasiūlymus.

Super kokybiškos „Tronsmart Apollo Bold” bevielės ausinės iš Čekijos sandėlio

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą BLACK5, vienas kokybiškiausių visiškai belaidžių ausinių rinkoje „Tronsmart Apollo Bold” įsigysite vos už 65,35 euro. Į kainą įskaičiuotas itin greitas ir mokesčių išvengiantis pristatymas iš Čekijos sandėlio.

Šios aukso žiedais padabintos ir prakaitui bei vandeniui atsparios ausinės ypatingos tuo, jog turi pažangiausią rinkoje „Qualcomm QCC5124” belaidžių ausinukų procesorių. Taip, teisingai, ši bendrovė gamina ir galinguosius „Snapdragon” lustus, randamus išmaniuosiuose telefonuose. Minėta mikroschema yra net keturių branduolių ir užtikrina kur kas stabilesnį ryšį su telefonu - daugiau jokių trukdžių ar garso trūkinėjimo. Procesorius taip pat iki minimumo sumažina garso atsilikimą žiūrint filmus, „YouTube” ar žaidžiant žaidimus bei tam sunaudoja kur kas mažiau energijos.

Kitas „Tronsmart Apollo Bold” privalumas - išskirtinė audio kokybė. Pažangus „Qualcomm QCC5124” signalo apdorojimas, „aptX” kodekas ir puikūs vidiniai garsiakalbiai garantuos aiškius aukštuosius ir šiurpuliukus keliančius žemuosius dažnius, kuriuos dar labiau sustiprinti galėsite specialioje telefono aplikacijoje. Nepaminėti negalima ir vieno geriausių rinkoje aktyvaus triukšmo slopinimo, kuriam naudojami net 6 mikrofonai. Žodžiu, muzikos galėsite klausytis net ir fone verkiant kūdikiui.

Baterijos fronte vėlgi matome čempiono charakterį. Vienu įkrovimu ausinės groja 10h, o dėkle esančio rezervo pakaks dar 20h. Be to, vos 10 minučių įkrovos garantuos 1h muzikos klausymo, tad išsikrovus ausinukams neliksite be muzikos. Pats dėklas įkraunamas USB-C jungtimi.

Žodžiu, jei pagaliau baigti žaisti su pigiomis kiniškomis ausinėmis ir pereiti prie aukščiausios klasės audio produkto, čia yra geriausia proga tai padaryti.

Vienintelis garsiakalbis, kurio jums kada nors prireiks

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą NNNTECHBYTE1, itin kokybišką ir universalų „Tronsmart T6 Element Max” garsiakalbį galite įsigyti vos už 60,19 euro. Į kainą įskaičiuotas mokesčių išvengiantis pristatymas iš Vokietijos sandėlio.

„Tronsmart Element T6 Max” dėl savo nugludintos ritinio formos labai primena „Apple HomePod”. Tačiau tokia konstrukcija turi labai svarbią paskirtį – 4 įvairiomis kryptimis išdėstyti aukštų dažnių garsiakalbiai bei viena itin galinga žemų dažnių kolonėlė, turinti 8 pasyvius radiatorius, geba sukurti tikrą 360 laipsnių kampu sklindantį garsą.

Tai reiškia, jog šį prietaisą pastatę kambario viduryje muziką visuose patalpos kampuose girdėsite vienodai gerai. Šios „SoundPulse” technologijos dėka galėsite mėgautis net 60W galios garsu. Gamintojas akcentuoja ir itin galingus žemuosius dažnius, tad vakarėlyje garso, tikrai nepritruks. Na, po jei vis dėlto nusipirksite 2 vienodus „Tronsmart Element T6 Max”, juos galėsite sujungti tarpusavyje ir mėgautis itin sodriu stereo garsu.

Kitas garsiakalbio privalumas – net 12000mAh baterija, įkraunama įprasta USB-C jungtimi. Tai reiškia, jog daiktas bus mobilus ir nepririštas prie elektros tinklo, koks yra „HomePod”. Tokios talpos akumuliatorius leis kolonėlei nepertraukiamai groti net 20h. Kadangi korpusas turi IPX5 atsparumą vandeniui, garsiakalbį galėsite pasiimti į gamtą ar kokią kitą išvyką. Žodžiu, jį galėsite naudoti visur, kur tik reikės garsiakalbio.

Greičiausiai metas pakalbėti apie išmanias funkcijas. Tiesą sakant, „Tronsmart Element T6 Max” nėra tikras išmanusis garsiakalbis. Jis tiesiogiai nėra jungiamas prie interneto ir jo veikimui būtinas „Bluetooth” ryšiu prijungtas telefonas. Tačiau tai reiškia, jog naudoti galėsite bet kokį išmanųjį, ar kompiuterį, o Android telefonų savininkai, dėka palaikomo NFC ryšio, suporuoti savąjį prietaisą su garsiakalbiu galės vos priglaudę jį prie kolonėlės viršutinės dalies.

Būtent toje vietoje yra ir visi valdikliai. Čia rasime mygtukus, skirtus perjungti dainai, garso lygio kontrolei, atsiliepimui į skambutį bei balso asistento aktyvavimui (priklausomai nuo prijungto telefono, bus „Siri”, „Google Assistant” arba „Cortana”). Tai leis vienu prilietimu sužinoti informaciją apie orus, kam nors paskambinti ar tiesiog paprašyti paleisti muzikos.

Kokybiškas paspirtukas už 220 eurų - tobula dovana

Dabar „Kugoo S1“ el. paspirtuką paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą BLACK5 Jūs galite įsigyti už 220,57 euro. Verta paminėti ir tai, jog šis puikus komplektas atkeliaus iš Europos sandėlių, todėl Jums nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, o pristatymas taip pat labai greitas.

„Kugoo S1“ dizaino prasme yra panašus į daugumą kitų rinkoje esančių elektrinių paspirtukų, tačiau pastarasis turi nemažai spalvinių variantų. Šį paspirtuką galima įsigyti baltos, juodos, elektrinės ar rožinės spalvos. Taip pat jis yra itin kompaktiškas ir sulankstytas gali nesunkiai būtų patalpintas net ir itin nedidelėje automobilio bagažinėje. Sulankstyto „S1“ modelio ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm, o aukštis – vos 30 cm. Svarbu paminėti ir pakankamai nedidelį jo svorį – paspirtukas sveria 11 kg ir yra itin patogus neštis su savimi.

Elektroninis paspirtukas pasižymi 8,5 colių dydžio ratais, kurie atrodo pakankamai kokybiški ir tvirti. Priekiniame „Kugoo S1“ paspirtuko rate yra įmontuotas 350W galios elektrinis variklis, priekinė šakė turi amortizatorių, o tai padeda išvengti smūgių važiuojant nelygiu keliu. Ši elektrinė transporto priemonė turi ir itin spalvingą ekraną ant rėmo

„Kugoo S1“ ekranas spalvotas ir jame galima atlikti daugybę įvairiausių pakeitimų. Jo dėka Jūs galite įjungti priekinius LED žibintus, garsinį signalą ar keisti greičio režimą. Verta paminėti, jog paspirtukas turi tris greičiu režimus – 15 km/h, 25 km/h arba 30 km/h. Ekrane taip pat matysite nuvažiuotą atstumą, baterijos talpą bei, žinoma, savo greitį.

Dar vienas dalykas, kurio negalime nepaminėti – paspirtukas turi reguliuojamą vairą, todėl jis puikiai tinkamas ne tik suaugusiems, tačiau ir vaikams. Vairas gali būti iškeltas į 93, 107 ar net 116 cm aukštį, o maksimalus galimas svoris siekia 120 kg. Naudinga žinoti ir tai, jog paspirtukas yra atsparus vandeniui, todėl Jums nereikės sukti galvos ar šiandien lis ar ne – Jūs galėsite tiesiog važiuoti. Baterijos įkrovimas trunka maždaug 4 valandas.

Išmanus „Xiaomi” šildytuvas iš Vokietijos sandėlio

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą BLACK5 „SmartMi Electric Air Heater” išmanų šildytuvą galite įsigyti vos už 119,27 euro. Gerai žinia yra tai, kad į kainą įskaičiuotas greitas ir mokesčių išvengiantis pristatymas iš Vokietijos.

„SmartMi Electric Air Heater” šildytuvas gali pasigirti elegantišku vertikaliu dizainu, kuris leis jį statyti bet kur - svetainėje, miegajame ar retai naudojamame sodo namelyje. Kurdamas produktą, gamintojas rinkosi tokias karščiui atsparias medžiagas, kaip keramika, bei įdiegė galybę apsaugos mechanizmų, užtikrinančių, kad šildytuvas tikrai nesukels gaisro ir neperkais.

Kuo šis prietaisas išsiskiria iš panašių gaminių, yra 2000W galia ir galimybė prijungti prie Wi-Fi tinklo. Pastaroji galimybė leis šildytuvą įjungti išmaniojo telefono aplikacijoje, net ir nebūnant namie. Tik įsivaizduoti - prieš važiuodami iš darbo telefonu įjungiate šildymą ir grįžtate į šiltus ir jaukius namus. Gamintojas teigia, jog šildymo elementas įkaista vos per 3 sekundes ir gali stabilizuoti temperatūrą vos per 10 sekundžių - žaibiška, tiesa?

Paminėti verta ir tai, kad įrenginys veikia labai tyliai, todėl gali būti naudojamas ir miegamose patalpose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

Pranešimas spaudai

2024-04-17, 19:54

0 komentarų

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ išleidžia plačios diafragmos, plačiakampį, priartinantį „G Lens™ FE 16-25mm F2.8 G“ objektyvą

„Sony“ džiaugiasi galėdami pranešti apie naujausią pilno kadro α™ (Alpha™) E-mount objektyvų linijos papildymą. FE 16-25mm F2.8 G yra plačios diafragmos objektyvas, išlaikantis maksimalią F2.8 diafragmą pilname židinio nuotolio diapazone - nuo 16 iki 25 mm.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Dėka lengvos bei kompaktiškos konstrukcijos, objektyvas ne tik užtikrina aukščiausią vaizdų kokybę, tačiau ir yra patogus nešioti.

Naujasis objektyvas pasižymi didele raiška, puikiu bokeh efektu ir greitu, tiksliu, tyliu automatiniu fokusavimu. Įspūdingai lengvas, 409 g sveriantis objektyvas lengvai nešiojamas, todėl galite lengvai mėgautis kasdieniu fotografavimu, iš perspektyvos, kurią galima išgauti tik naudojant plačiakampį objektyvą.

Objektyvas turi tą patį filtro skersmenį, darbines savybes ir yra beveik tokio pat dydžio bei svorio kaip ir 2024 m. vasario mėn. paskelbtas „FE 24-50mm F2.8 G“, todėl lengva fotografuoti fotoaparatą laikant tiek rankose, tiek naudojant stabilizatorių.

„FE 16-25mm F2.8 G“ praplečia tiek fotografijos tiek videografijos galimybes fiksuojant įvairias scenas, pavyzdžiui kraštovaizdžius, architektūrą ar portretus.

Pagrindinės FE 16-25mm F2.8 G savybės

  • Kompaktiškas ir lengvas dizainas su naujausia optine ir mechanine konstrukcija.

  • Filtro skersmuo φ67 mm, didžiausias skersmuo 74,8 mm, ilgis 91,4 mm, svoris apie 409 g.

  • Efektyviai išdėstant tris ypač mažos dispersijos stiklus ir keturis asferinius lęšius, įskaitant vieną mažos dispersijos asferinį lęšį, sumažinamos įvairios aberacijos, pvz., chromatinė aberacija, ir pasiekiamas aukštos skiriamosios gebos vaizdas nuo ekrano centro iki kampo.

  • 11 lapelių žiedinė diafragma ir sferinių aberacijų optimizavimas užtikrina gražų bokeh efektą, kuris yra skiriamasis „Sony G“ objektyvų bruožas.

  • Labai gera fotografavimo stambiu planu geba - mažiausias fotografavimo atstumas yra 0,18 m, o didžiausias didinimas - 0,20x.

  • Įmontuoti du linijiniai varikliai leidžia greitai, tiksliai, bei tyliai fokusuoti net ir greitai judančius objektus. Taip pat palaikomas greitas, nepertraukiamas fotografavimas su AF/AE sekimu iki maždaug 120 kadrų per sekundę kartu su α9 III pilno kadro veidrodiniu fotoaparatu. Sklandus sekimas net ir filmuojant 4K120p/FHD240p didelės kadrų spartos vaizdo įrašus, kuriems reikia tikslaus fokusavimo. Naudojant rankinį fokusavimą, linijinis atsakas leidžia tiksliai išgauti aukštos kokybės vaizdą.

  • Kvėpavimo kompensacija leidžia stabilizuoti vaizdą filmuojant.

  • Suderinamas su α serijos fotoaparato vaizdo stabilizavimo funkcija „Active mode“, pasiekiamas aukštas vaizdo stabilizavimo efektas.

  • Ypač patogus valdymas naudojant fokusavimo išlaikymo mygtuką, diafragmos žiedą, diafragmos paspaudimo įjungimo / išjungimo jungiklį ir fokusavimo režimo jungiklį.

  • Sukurtas taip, kad būtų atsparus dulkėms ir drėgmei, padengtas fluoro danga, neleidžiančia purvui prilipti prie priekinio objektyvo paviršiaus.

Kaina ir prieinamumas

Naująjį FE 16-25 mm F2,8 G bus galima įsigyti xx m. už maždaug xxx. Jį parduos „Sony“ įgaliotieji platintojai visoje Europoje.

Čia galima rasti įvairių išskirtinių istorijų, vaizdo įrašų ir įdomaus naujo turinio, nufilmuoto naujausiais fotoaparatais ir kitais „Sony“ gaminiais. „Sony“ Europos fotografijos centras prieinamas 22 kalbomis, jame pateikiamos naujienos, konkursai ir naujausias „Sony“ renginių kiekvienoje šalyje sąrašas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas