Geriausi „Apple” Juodojo Penktadienio pasiūlymai - pasiruoškite!

Geriausi „Apple” Juodojo Penktadienio pasiūlymai - pasiruoškite!

JAV ir daugelyje kitų šalių šią savaitę prasideda didžiausias apsipirkimų festivalis, vaizdžiai pavadintas Juoduoju Penktadieniu. Kol Lietuvos prekybininkai gali pasiūlyti vis 20 procentų ar mažesnes nuolaidas itin seniems įrenginiams, mūsų akys krypsta į tokius už Atlanto viešpataujančius pardavėjus, kaip „Best Buy” ir „Walmart”. Kadangi „Apple” suteikia visiems savo įrenginiams tarptautinę garantiją, mes nesame suvaržyti ir galime rinktis prekes iš tų šalių, kuriose kainos yra mažiausios. Dėl to pasiruoškite geriausiems pasiūlymams iš Juodojo Penktadienio gimtinės Amerikos.

AirPods Pro

Buy AirPods Pro - Apple

Vieną iš absoliučiai geriausių būsimų Juodojo Penktadienio pasiūlymų pateiks JAV prekybininkas „Walmart”. Jie pasiūlys „Apple AirPods Pro” ausines už vos 169 JAV dolerius. Palyginimui, įprastai jos už Atlanto kainuoja 249 JAV dolerius, o Lietuvoje - 278 eurus. Taip pat jau kurį laiką galite įsigyti „AirPods Pro” ausines iš vokiško „Amazon” už 194,00 eurus ir tikimės, kad ir jie kainą dar pamažins artėjant Penktadieniui.

Reiktų atkreipti dėmesį, kad „AirPods Pro” išpardavimas (ir daugelis kitų „Walmart” Juodojo Penktadienio nuolaidų) prasidės lapkričio 26 d., ketvirtadienį, 2 valandą nakties Lietuvos laiku. Nuorodą į prekę galite rasti čia.

Apple Watch Series 3

Dar vienas puikus pasiūlymas iš „Walmart“. „Apple Watch”, trečios kartos, 38 mm dydžio su GPS, kainuos tik 119 JAV dolerius, palyginti su įprasta 179 JAV dolerių pardavimo kaina ar 219 eurų Lietuvoje.

Didesniam 42 mm modeliui taip pat bus suteikta nuolaida ir jis kainuos 149 JAV dolerius, įprasta kaina - 209 JAV doleriai arba 249 eurai Lietuvoje . Abu šie pasiūlymai yra puikūs ir nereiktų išsigąsti, kad „Apple Watch Series 3“ jau yra skaičiuoja trečius metus. Jis vis tiek turi visas pagrindines „Apple Watch“ funkcijas, tokias kaip treniruotės ir sveikatos būsenos stebėjimas. Kaip ir minėjau anksčiau, nulaidos prasidės ketvirtadienio naktį. Nuorodą į prekę galite rasti čia.

Powerbeats Pro

„Target“ ir „Best Buy“ šiemet suteiks „Powerbeats Pro“ iki šiol didžiausią nuolaidą ir pasiūlys šias ausines už vos 159,99 dolerius, Lietuvoje, šios ausinės kainuoja beveik 250 EUR. Šis išpardavimas yra didžiausias, kurį kada nors matėme šiam modeliui. Nuorodas į prekę „Target” parduotuvėjė rasite čia, į „Best Buy”, čia.

O kaip tas prekes gauti į Lietuvą?

Nuolaidos ir išpardavimai yra puiku, bet jie vyksta už Atlanto ir siuntimo į Lietuvą nė viena parduotuvė nesiūlo. Jei jūs turite giminaitį Amerikoje ir manote, jog jis jums padės įsigyti šias prekes, būtinai įvertinkite riziką ir neapsigaukite - galite susidurti su žvėriškais mokesčiais ir galutinė prekės kaina bus ne ką mažesnė, nei Lietuvoje, o labai didelė tikimybė, kad net didesnė. Laimė, šią problemą išsprendžią ir mums ranka tiesia Shipzee.com, kurie jūsų prekę saugiai pristatys iki namų durų, su mažiausiais mokesčiais ir galėsite jaustis tikrai sutaupę. Naudotis šia platforma yra išties paprasta - kaip visa tai veikia ir kaip apsipirkinėti JAV, aprašėme šiame straipsnyje (spauskite čia).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas