Geriausi „Geekbuying” Juodojo Penktadienio pasiūlymai: jei praleisite, galimai nusigraušite nagus

Geriausi „Geekbuying” Juodojo Penktadienio pasiūlymai: jei praleisite, galimai nusigraušite nagus

Vargu ar rastume kitą apsipirkimų šventę, kuri būtų tokia garsi ir laukiama, kaip šiandien vykstantis Juodasis Penktadienis. Nors pora savaičių anksčiau Kinijoje vykstanti Viengungių diena jau kuris laikas lenkia minėtą gilias tradicijas turintį apsipirkimų festivalį, Juodojo Penktadienio vakariečiai nesiruošia atsisakyti. Taigi, tai matydami, prekybininkai Kinijoje reaguoja ir iš po skverno traukia vieną už kito geresnius pasiūlymus. Vienas geriausių nuolaidų skelbia ne kas kitas, o mūsų ilgametis partneris „Geekbuying”.

Paspaudę šią nuorodą rasite visus specialius kompiuterių ir TV dėžučių pasiūlymus. Pardavėjas taip pat suteikia galybę įvairiausių nuolaidos kuponų

  • BLACK5 - universalus 5% nuolaidos kuponas (maksimali nuolaida siekia $15)
  • BFGKB2004 - $15 nuolaida perkantiems už $200 ar daugiau
  • BFGKB2003 - $10 nuolaida perkantiems už $100 ar daugiau
  • BFGKB2002 - $5 nuolaida perkantiems už $50 ar daugiau
  • BFGKB2001 - $2 nuolaida perkantiems už $20 ar daugiau

Na, o mes atrinkome patikrintus ir labiausiai dėmesio sulaukusius pasiūlymus, kuriuos rasite žemiau.

Vienintelis garsiakalbis, kurio jums kada nors prireiks

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą NNNTECHBYTE1, itin kokybišką ir universalų „Tronsmart T6 Element Max” garsiakalbį galite įsigyti vos už 60,19 euro. Į kainą įskaičiuotas mokesčių išvengiantis pristatymas iš Vokietijos sandėlio.

„Tronsmart Element T6 Max” dėl savo nugludintos ritinio formos labai primena „Apple HomePod”. Tačiau tokia konstrukcija turi labai svarbią paskirtį – 4 įvairiomis kryptimis išdėstyti aukštų dažnių garsiakalbiai bei viena itin galinga žemų dažnių kolonėlė, turinti 8 pasyvius radiatorius, geba sukurti tikrą 360 laipsnių kampu sklindantį garsą.

Tai reiškia, jog šį prietaisą pastatę kambario viduryje muziką visuose patalpos kampuose girdėsite vienodai gerai. Šios „SoundPulse” technologijos dėka galėsite mėgautis net 60W galios garsu. Gamintojas akcentuoja ir itin galingus žemuosius dažnius, tad vakarėlyje garso, tikrai nepritruks. Na, po jei vis dėlto nusipirksite 2 vienodus „Tronsmart Element T6 Max”, juos galėsite sujungti tarpusavyje ir mėgautis itin sodriu stereo garsu.

Kitas garsiakalbio privalumas – net 12000mAh baterija, įkraunama įprasta USB-C jungtimi. Tai reiškia, jog daiktas bus mobilus ir nepririštas prie elektros tinklo, koks yra „HomePod”. Tokios talpos akumuliatorius leis kolonėlei nepertraukiamai groti net 20h. Kadangi korpusas turi IPX5 atsparumą vandeniui, garsiakalbį galėsite pasiimti į gamtą ar kokią kitą išvyką. Žodžiu, jį galėsite naudoti visur, kur tik reikės garsiakalbio.

Greičiausiai metas pakalbėti apie išmanias funkcijas. Tiesą sakant, „Tronsmart Element T6 Max” nėra tikras išmanusis garsiakalbis. Jis tiesiogiai nėra jungiamas prie interneto ir jo veikimui būtinas „Bluetooth” ryšiu prijungtas telefonas. Tačiau tai reiškia, jog naudoti galėsite bet kokį išmanųjį, ar kompiuterį, o Android telefonų savininkai, dėka palaikomo NFC ryšio, suporuoti savąjį prietaisą su garsiakalbiu galės vos priglaudę jį prie kolonėlės viršutinės dalies.

Būtent toje vietoje yra ir visi valdikliai. Čia rasime mygtukus, skirtus perjungti dainai, garso lygio kontrolei, atsiliepimui į skambutį bei balso asistento aktyvavimui (priklausomai nuo prijungto telefono, bus „Siri”, „Google Assistant” arba „Cortana”). Tai leis vienu prilietimu sužinoti informaciją apie orus, kam nors paskambinti ar tiesiog paprašyti paleisti muzikos.

Visavertis stalinis kompiuteris su „Windows 10” už mažiau nei €190

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą BFGKB2004 kompaktišką visavertį stalinį kompiuterį „Beelink GK55” galite užsisakyti vos už 188,97 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas greitas ir visų mokesčių išvengiantis siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

„Beelink” yra gerai žinomas kinų prekės ženklas, garsėjantis miniPC klasės stalinių kompiuterių gamyba. Būtent dėl to pagrindinis „Beelink GK55” dizaino aspektas yra nedidelis dydis - išmatavimai siekia tik 11,3x12,4x4,1 cm ir leidžia šiam daiktui tilpti netgi į jūsų kišenę. Dėl šios priežasties mūsų siūlomas prietaisas galės puikiai tarnauti kaip itin galinga „Windows 10” išmanioji TV dėžutė ar neužimti daug vietos ant rašomojo stalo, o gal netgi būti paslėptas už monitoriaus. O kadangi įrenginio svoris yra vos 295 gramai, „Beelink GK55” reikalui esant galėsite pasiimti į sodybą ar kur nors kitur. Tačiau nedideli išmatavimai nesutrukdė gamintojui įmontuoti visų reikalingų jungčių: HDMI 1.4, dviejų gigabitinių Ethernet, atminties kortelių, 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, USB-C ir ausinių kištuko.

Vis dėlto net neabejojame, jog jus labiausiai domina šio nykštuko galia. „Beelink GK55” viduje slepiasi keturių branduolių „Intel Celeron Gemini Lake J4125” lustas, galintis veikti iki 2,7GHz taktiniu dažniu. Jam kompaniją palaiko integruota „Intel HD Graphics” grafikos plokštė. Galbūt tai ir nėra pat galingiausias duetas, tačiau tokio komplekto visiškai užtenka sklandžiam naršymui internete, darbui su biuro programomis ir vaizdo turinio peržiūrai. Pasiūlymas patrauklus ir tuo, jog kompiuteryje jau įdiegta legali „Windows 10” operacinės sistemos kopija, tad prieš naudojant nebereikės rūpintis niekuo papildomai.

8GB LPDDR4 operatyviosios atminties ir 256GB SSD diskas lems tai, kad failai ir aplikacijos tiesiog skrajos, o pats kompiuteris įsijungs vos per keletą sekundžių. Norite didesnės talpos? Be problemų, gamintojas paliko vietos „SATA 3” jungtį turinčiai atmintinei.

Itin džiuginti turėtų faktas, „Beelink GK55” palaiko 2 dažnių Wi-Fiac standartą ir net 1Gb/s interneto greitį atlaikančią Ethernet jungtį. Visa tai užtikrins žaibiškus failų atsisiuntimo greičius, sklandų naršymą internete ir aukštos raiškos filmų transliavimą. Kalbant apie itin aukštos 4K raiškos filmus, čia itin naudinga bus antros kartos HDMI jungtis, kuria kompiuterį lengvai prijungsite prie televizoriaus ar monitoriaus, o gal net dviejų - kompanija užtikrina, jog šis mažylis gali veikti su dviem 4K monitoriais vienu metu ir taip leisti jums dirbti erdviai bei itin patogiai. Belaidei pelei ar klaviatūrai pravers Bluetooth 4.0 buvimas - ryšys bus stiprus ir patikimas.

Taigi, jei namuose turite seną apdulkėjusią PC dėžę, būtinai apsvarstykite „Beelink GK55” įsigijimą. Tiesiog prijunkite prie jo monitorių, pelę, klaviatūrą ir dėl naujausių Windowsų bei galingų parametrų galėsite sklandžiai žiūrėti „Youtube”, naršyti internete, ruošti „Office” paketo programų dokumentus ir patogiai tvarkyti nuotraukas, o vakarais netgi sužaisti vieną kitą nesudėtingo žaidimo partiją. Kitas naudojimo scenarijus - „Beelink GK55” paversti ypač išmania televizoriaus dėžute. Galbūt vidinės 256GB atmintinės bus mažoka siųstis itin kokybiškiems filmams, tačiau prie kompiuterio prijungę išorinį kietąjį diską, galėsite džiaugtis itin didelėmis turinio galimybėmis, kurias suteikia „Windows 10” operacinė sistema. Beje, „GK55” gali sklandžiai atkurti net 4K raiškos ir 3D formato turinį, todėl jis bus tobulas jūsų modernaus televizoriaus partneris.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą BFGKB2004 kompaktišką visavertį stalinį kompiuterį „Beelink GK55” galite užsisakyti vos už 188,97 euro. Į kainą taip pat įskaičiuotas greitas ir visų mokesčių išvengiantis siuntimas iš Vokietijos sandėlio.

Kiti pasiūlymai iš Europos sandėlių

Prekė Kaina Kuponas Nuoroda
„H96 MAX” 4K TV dėžutė 34,48 BLACK5 Link
„AX95” 8K TV dėžutė su HDR10+ 43,62 BLACK5 Link
„Beelink GT-R” galingas stalinis kompiuteris 360,2 BFGKB2004 Link
„Beelink GS King X” galingiausia TV dėžutė 203,2 BFGKB2004 Link

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas